Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek online ankete JTN

online ankete JTN

Pozdravljeni!
Ker sem res jezna, bi rada to info delila z vsemi, ki se trudite za kakšen dodaten euro. Okoli 2 leti sem rabila do zneska za izplacilo (ker pac ne pošljejo anket), sedaj pa jih vec kot en mesec prosim za izplačilo, pa me gladko ignorirajo.
Ostali portali normalno izplačujejo, JTN pa vsaj meni NI PLAČAL.
Naš cas je vreden pa tudi če delamo za mali denar! Pa res pazite, ker na veliko rekrutirajo nove člane.
Lep pozdrav še 1x vsem!

Kateri ostali portali? A dejansko doguraš do kakega izplačila? Sem se nekaj časa šla Jazvem, pa sem se naveličala oz se mi je zazdelo brezveze. Ankete sem dobivala preredko, stalno ena in ista vprašanja, pa nisem našla kje bi si pogledala stanje. Pa hvala za opozorilo.

JAZ VEM gres na njihovo spletno stran, klikni zavihek NAGRADNI SISTEM pa imaš zgoraj desno okence osebni profil, vnesi e-naslov s katerim si se prijavla, pa ti pošljejo zbrane točke na tvoj e-mail.
Probaj še Talk Online Panel, pa angleški http://paidviewpoint.com/?r=wezolu
Lahko si tudi potegneš dol aplikacije. Tale PaidViewpoint zgleda kar obetaven, vsaki dan je kakšna anketka, ampak šele probujem.
Drugače pa sej se nabere, ampak vidim pa, da moj sin (19 let) dobi več anket.

So goljufi in nateguni, izdajajo zasebne podatke panelistov, po vezah in poznanstvih, ankete tudi tako posiljajo. Selektivno, z namenom, da doticni ne bo zaslužil, ker pac mu oni nsmenoma dogovorno blokirajo podiljanje anket.
Tudi ankete tako namenoma oblikujejo, kot nek privat oseba naroci ker hoce kaj zveceti o doticne osebe in potem zaprosi znanca v jaz vem, ta zlorabi svoj polozaj anketarja, sestavi anketo in potem te anketira in ko dobi odgovore, te posreduje temu privat znancu. Goljufi veliki, za izogibati se jih je na dalec. Govorim iz lastne izkusnje.

Še enkrat lep pozdrav tebi :)))
tako dolgo se že boriš za izplačilo denarja, pa ravno danes si se spomnila odpreti tale post, kako se boriš res zanimivo.
(beri med vrsticami)
Jaz vem so šele,gnilatorski, ko izdajajo osebne podatke, konkretno in potem te prav zato, ker se trudiš zaslužiti še kakšen evro, namenoma blokirajo, ker jim je nekdo po vezah sporočil, da si njihov član, in ti ne privošči niti evra zaslužka, da naj ti ne pošiljajo anket, oziroma ti pošljejo samo takšne, kjer po navodilu tega istega privat znanca, sprašujejo tiočno kaj si kupil, kje in kako in za koliko denarja, ker znanca zanima,m in potem se ta še v kakšni temi tukaj oglasi ane, pod raznimi nicki, da če boš slučajno goljufal in ne odgovarjal po resnici kakršne podatke ta znanec vemovcem daje o tebi, potem te bodo kaznovali…
tako na lahko se ljudje razkrijejo.
Ampak njih zavezuje zakon o varovanju podatkov, to da ga ne upoštevajo, pa sami dajejo jasne dokaze.

Tako,da vemo kaj je namen tega posta in te odprte teme – zanimivo,da se je ravno danes pojavila, prav pomenljivo.

kar jaz vem so nateguni lažnjivci, ki izrabljajo svoja delovna mesta za privat intrige, za katere jih naprošajo znanci.
dajejo podatke o tem kdo je kje prijavljen – in niso edini jtn panel tudi – tako je bil danes postavljen preizkus, in so padli – dokaz je tudi tale temica 🙂
tako da se že veselimo, da pade še kakšen izmed navedenih…
tako je bilo že zadnjič razvidno v eni od tem preteklih dni.
No dajte vemovci in ostali lastniki, dajte se lepo oglašati po izmišljenimi nicki in se dokazujte 🙂

kar jaz vem so nateguni lažnjivci, ki izrabljajo svoja delovna mesta za privat intrige, za katere jih naprošajo znanci.
dajejo podatke o tem kdo je kje prijavljen – in niso edini jtn panel tudi – tako je bil danes postavljen preizkus, in so padli – dokaz je tudi tale temica 🙂
tako da se že veselimo, da pade še kakšen izmed navedenih…
tako je bilo že zadnjič razvidno v eni od tem preteklih dni.
No dajte vemovci in ostali lastniki, dajte se lepo oglašati po izmišljenimi nicki in se dokazujte 🙂
[/quote]
da se vsi izpišemo iz JAZ VEM,
ker itak preredko pošiljajo…
ane vemovci – slabo reklamosi delate tako, da si izm,išljujete nicke in se pod njimi hvalite, da preredko pošiljate ankete, in tako kao zagovarjate svoja gnila dejanja z nekimi izmišljotinami, ko nekoga dotičnega namenoma blokirate.

TORE ENKRATNA REKLAMA – SAMI PRAVITE TOREJ DA PREREDKO POŠILJATE ANTEKE – TOREJ NIMA POMENA SODELOVATI Z VAMI – TOREJ Z DRUGIMI BESEDEMI LJUDEM PRAVITE NE VPIŠITE SE, OZ. IZPIŠITE SE, KER ITAK NIMA POMENA.
LEPO, BODO UPOŠTEVALI VSI :)))

da ljudi goljufate je bila pa že zadnjič ena tema tukaj.

Ne vem kaj namigujes, pac danes mi je do…..lo. Neki mali dnar pa nocjo placat ampak rajsi rekrutirajo nove clane. To je vse.

a res ne veš ane :)))
kje pa koga rekrutirajo, daj povej?
Ti rekrutiraš tukaj… za vemovce – ki so šele gnide, ostalih ne poznam, ki jih ti tudi tukaj omenjaš, ampak
Jaz vem, pa vem iz osebnih izkušenj, da so lopovi in lažnjivci, pa ti tukaj reklamo zanje delaš.
Oni pošiljajo ankete kar naenkrat poredko – ko jim je nekdo privat znanec nekega zaposlenega naročil, da dotični osebi z imenom in priimkom ne smejo več pošiljati – od takrat anket ni več.
razen tistih, kjer sprašujejo pazi natančno kje si bil včeraj v trgovini in natančno kaj si kupil v tej in oni trgovini in za koliko denarja – pazi ne za posamezni obdobje kakšne so tvoje nakupovalne navade, ampak točno nza določeni dan kaj si kupil… ne no nas norce delati…
jaz vem kdo si.
In namenoma smo se tudi v en tak panel prijavili in tudi odjavili, da se je videl odziv.

in potem tukaj nekdo njihovih pisari, da bodo kaznovali nekoga zaradi goljufanja v anketi… lol no…
kako le VEMOVCI goljufajo. Sploh ne spoštujejo zasebnih podatkov človeka ampak mimo njih vse počno, ampak to so že uradne zadeve, ki so v postopku prijave, s katerimi so škodovali določeni osebi in kršili zakone – tako,da kar naj se zdaj začno zanimati kam so prijavljeni točno in veze še tam iskati, ko si bodo hoteli kriti hrbet.
pri vseh opletanjih zahrbtnih in privat vezah in korupciji, ki se jo gredo, tokrat jim to ni uspelo in ja, puščajo velike sledi in dokaze.

Aja pa še v vednost – zaposleni nima kaj brožiti po anketah panelistov, ker se odgovori in statistika sistemsko oblikujejo. Preverjeno.
Ampak do takrat se pa veselo zabavajte.
če je tam zaposlenim vseeno za njihova delovna mesta da se gredo take gnile igrice in izigravanje zakonov pač njihova stvar. oni kot uradne osebe na delovnih mestih so odgovorni za to kar počno.

na kaj namiguješ.
ne hinavi. Prijave na portale so zaupni podatki, kakor tudi odjave. Očitno nekomu še toliko malo evrov ne privoščiš, da vohuniš kam se je prijavil. Kaj si se zmenil tam zdaj?
In kakoršnekoli podatke so ti dali pri teh so ravnali kaznivo.
Ti pa tukaj razkrivaš jasno, kje si nedopustne podatke dobil.
Nimaš toliko vez,da ne bi ostal nekaznovan. Raje to poskrbi.

Nisi prvič na podlagi ene teme špecal za človekom in mu povzročal škodo. To je zdaj že drugič v enem tednu.
Veš eni smo tako pametni, da ti nastavimo past, in si se prav lepo izkazal od nedelje naprej, ko je bila objavljena prva tema o Jaz vem.

In uradne osebe so vas dobile. Morebiti te lahko raje to skrbi, kot namišljevanje zgodbic o 19 letnem sinu in podobno in portalih.

Pa en lep in smeha poln dan ti želim (v tvojem hinavskem stilu).

Ti je lahko zdaj jasno zakaj so in bodo kregi. Zaradi tvojih hinavskih dejanj in namenov oškodovati koga.
Pri tem ti nihče, ki se pretvarja zaprijatelja in se vsak večer po tvojem naročilu oglaša, ne bo pomagal, ker je tvoja osebnost gnila, hinavska, zahrbtna in nevredna zaupanja.
In to vsak dan sproti dokazuješ.

Jaz jmam isti problem. Več let sem delal njihove ankete, sedaj pa ne izplačajo denarja.

Ko sem imel dovolj točk za obljubljeno izplačilo, sem najprej na njihovi strani izpolnil zahtevek za izplačilo. Ker ni bilo nobenega odgovora sem jim večkrat pisal na mail in kontaktni obrazec v slovenščini in angleščini. Nikoli nobenega odgovora in seveda tudi plačila ne. Je pa zanimivo, da so mi še vedno pošiljali ankete, katerih seveda nisem več izpolnjeval. Zanimivo je, da je to mednarodno podjetje s sedežem v Bolgariji, delujejo pa v več različnih državah. Predvidevam, da nikjer ne plačujejo. Očitno jim tudi nihče nič ne more. Ali obstaja kakšne institucija, ki bi prepovedala ali ukinila zavajajočo spletno stran?

pozdravljen,…
nas je že več takih, ki smo jim delali promet, ko pa pride do izplačila, pa… ne reagirajo…
in nimaš se kam žalit…

Jaz sem se odjavila, ker nisem nikoli dosegla dovolj pik preden so se brisale.

Zaenkrat sem dobila bone od Mediane, Jaz Vem (ocitno mam sreco? men se vsaj enkrst letno nabere za 10€) in od Ipsosa – ampak tam sem izpolnila samo eno anketo za en izdelek, ki sem ga kupila, tako da ne vem, kako je sicer z njimi.

Pozdravljena,
nisi edina jaz čakam izplačilo že od septembra lani, pa nič.
Odgovarajo pa tudi ne.Barabe

kar se tiče anketnih strani v SLO, je najbolj ziher ipsos, pa mediana, jazvem majo izplačilo le parkrat na leto…
od jtn panela čakam na denar že od 18.12.lani, poslali so mi en odgovor pa še to so mi se izmikali kao da je bil božič in novo leto…. skoraj ne verjamem na izplačilo; zadnje izplačilo je bilo po mesecu dni, zdaj pa čakam že več kot 2 meseca…..
na ipsosu se da realno največ zaslužit/leto, ostali pa so bilj skromni…
me pa razkuri, kot že rečeno, jtn panel in cint, kjer ni €…. ali zaslužiš, pa ne pošljejo denarja ali pa kao ne ustrezaš…
marketagent pa je zadnje čase tudi vedno bolj nereden in nestanoviten…..

Pozdravljeni! Tudi sam imam enake izkušnje z njimi. Večkrat in ne le enkrat sem prosil za izplačilo 2 krat po 25,00 EUR pa se prav tako ne zmenijo zame, Nisem dobil nobenega odgovora, kaj šele denarja. Zadnje čase še nobene ankete nisem prejel.

Zdravo!

Tudi jaz od JTN nisem dobil izplačila nagrade. Kljub večkratnem kontaktiranju. So povsem neodzivni. Zato sem izbrisal svoj profil. Dobivam pa povabila k prijavi celo v reklamah preko maila, česar nisem opazil za noben drug panel.

Dobre izkušnje pa imam z JazVem, Mediano in Ipsos.

Odgovor na objavo uporabnika
JTN prevaranti, 08.01.2022 ob 19:46

Zdravo!

Tudi jaz od JTN nisem dobil izplačila nagrade. Kljub večkratnem kontaktiranju. So povsem neodzivni. Zato sem izbrisal svoj profil. Dobivam pa povabila k prijavi celo v reklamah preko maila, česar nisem opazil za noben drug panel.

Dobre izkušnje pa imam z JazVem, Mediano in Ipsos.

Ali kdo pozna telefonsko številko za kontakt z JTN, nakazila ni in ni.

Tudi jaz imam že vsaj kakšno leto težave z izplačilom nagrade pri JTN. Zadnjič sem jih povprašal, ali moram vložiti tožbo, pa so se mi po dolgem času končno javili in me obvestili, da še nisem dvignil nagrade, ter me napotili na njihov panel, kar bom seveda preizkusil. Drugače pa npr. Mediana, redno izplačuje nagrade vsake 3 mesece 100 točk = 10 EUR, ali pa Talk online panel 2.200 točk = 25 EUR. V obeh primerih lahko vzameš darilno kartico ali bon (npr, mimovrste).

Meni je JTN panel kar izbrisal točke in ko jih vprašam za pojasnilo PA NI ODGOVORA.

Imela sem jih nekaj manj kot 1000, ravno pred izplačilom. Pazite se, toliko anket izpolnit in na koncu to. NE NASEDAJTE. Bolgarska firma. SRAMOTA

New Report

Close