Onlyfans bejbike
Anonimno ja tako, 08.01.2025 ob 17:38
Deklica draga imel sem misice in ne eno in tako naprej in res ti hvala da si povedala pravi obraz teh deklet, zaradi mene naj delajo koliko hočejo meni je vseeno, sam naj ne jokajo. Res je dosti je hudih bejb danes ampak večina 89% umetne ženske make up pa tako naprej. To pa zame ni,no pravi pregovor vse se plača. Jaz lani sem zapravil pa mi nebi bilo treba več kot 33000 eurov, lahko bi imel milijone pa ne denar ne interesira,sem ratalo desničar, in marsi česa bi lahko še dobrega naredil pa me ne zanima,zakaj pa bi, veste kako je ni nobene hude mačke da bi rekel ta je tista ta prava, oziroma ta je 🦊. Naj obstajajo take ženske po
Ne bit tako škrt. Vsaj za tečaj slovenskega jezika in pismenosti se izprsi 🙂
Tale naj bi bila Slovenka…
20% zaslužka jim vzame onlyfans…. sledi 15% revolut… torej ko odprejo še s.p. je to še dodaten odtegljaj…. več kot 1000 eur gre v nič.. Absolutno se pa strinjam da je čas da plačajo pošteno kar morajo… ampak te male nepopularne “ribice” bodo kar na suhem… Ksenija Kranjec je najbrž št.1 med zaslužkaricami, s.p. pa ni odprla… Predvidevam da je ravno ona tista med Slovenkami, ki je največ zaslužila in to mnogo preko milijon eur v par letih…
AMaayA, 09.01.2025 ob 07:02
20% zaslužka jim vzame onlyfans…. sledi 15% revolut… torej ko odprejo še s.p. je to še dodaten odtegljaj…. več kot 1000 eur gre v nič.. Absolutno se pa strinjam da je čas da plačajo pošteno kar morajo… ampak te male nepopularne “ribice” bodo kar na suhem… Ksenija Kranjec je najbrž št.1 med zaslužkaricami, s.p. pa ni odprla… Predvidevam da je ravno ona tista med Slovenkami, ki je največ zaslužila in to mnogo preko milijon eur v par letih…
Ne rabiš sp. Lahko davek plačaš tudi kot fizična oseba z zaslužkom v tujini. In ni šans da si je nekdo toliko nakazal pa ga niso dobili. Probaj si čez 10k nakazat v letu pa poročaj če boš kaj plačal ker te bodo dobili al ne.
To bo veselica, 09.01.2025 ob 09:56
Podpiram to da se jih vzame pod drobnogled. Me pa zanima kako bodo očijeve princeske plačale kazen za delo na črno, posebej tiste, ki svojim očkotom niso zaupale s čim se ukvarjajo hahaha!!
Kaj imajo očkoti z zaslužkom polnoletnih hčerk? Mladoletne ne morejo dobiti izplačano in sodelovati na tej platformi. Lahko izgledajo kot mladoletne, ma niso. Mater ste bebasti resno. Ko bi se pol toliko s sabo ukvarjali kot se s popolnimi tujci, ki nimajo nič z vami….no mogoče ne bi bili taki luzerji.