Oooooo krizaaaaaa … … …
… No … včeraj sem sporočila “veselo” novico, da me bo zamenjala v službi ena druga punca … ku češ … ena, ki se mal bolj spozna na računalnike pa to … …
… in ta punca me sedaj pred pol ure kliče in me vpraša: “Bgv, nekaj bi te vprašala. Kako bi se dalo zamenjat jezik recimo v Wordu, da namesto, da bi pisalo gor File, Edit itd. … da bi bilo v slovenščini. A obstaja kakšna taka funkcija?”
In jst sem kmalu s stola padla … :(((((((((
Lp, Bgv
:)))))) Z veseljem ti jo pošljem … :))))
Sam kriza, ej … Glih včeri sem govorila z njo in jo vprašala, kako je kaj z računalnikom in to … če se kaj spozna pa to … in ona mi zagotovi, da ja … da ona je pa mela to v šoli … In danes mi prjavi eno tako … :)))) Pa dol padeš no … :))))))
Lp, BGv
Že že da sem bila boga … Sam nekaj osnovnih zadev glede računalnika sem pa vseeno vedela … :)))) … Pa še posebej pričakuješ to od nekoga, ki pravi, da ji računalnik ni tuj … … meni mi pa da pupca deluje bolj, kot da je danes prvič računalnik odprla … :(((
LP, Bgv
Ma sej ni tolko glede problema z jezikom … Ajde … nafilaš gor slovensko verzijo (če obstaja) in problem rešen … Ampak, da pupa, ki si misli, da nekaj ve o računalnikih niti to ne ve, da če imaš gor angleško verzijo, da ne moreš imeti slovenskih menijev … … no … to mi je pa res mal “out” … :)))
Lp, Bgv
Ja … saj verjetno ne bo druge, kot da jo pošljem k vama, da jo mal naučita … kake zadeve … :)))) :))))
Porodniško natopim 29.5. … vendar grem prej na dopust … tako da bo zadnji dan službe … 14.5.!!!!!!! :))))
LP, Bgv
Srce moje … :)))) Jaz sem ko šus … Zunaj je tako lepo vremce, da se mi kar smeji (tudi če me ona pupa kar nekam v žalost spravi) :))) … ta mali je tako živahen že od 6-ih zjutraj, da imam občutek, kot da non stop lambado pleše … :))))) … … počutje drugače pa … … prav nič mi ne manjka … :)))) ;)))
Pa ti … kako gre?
Lp, Bgv
Diham…to je čisto dovolj :))
Se ne se bat, z leti bo mali ugotovil, da je lepše dolgoooooooo spat :))
Kaj dela konjiček 😀
Jah … jst bi vseeno raje videla, da bi se vrgel po mami in že od vsega začetka ugotovil, da je spat takoooooo fajn … :)))) ;)))
Konjiček pa je zaenkrat še skrit pod vsemi temi nosečniškimi oblekami … :)))) … sam tudi on že komi čaka, da spet malo zadiha … :)))
Si pa mislim, da bo verjetno kaj kmalu dobil malo družbe … ;)))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))
A ji nisi čisto resno povedala, da mora za kaj takega odpret najprej word, v peto vrstico naredit najprej 4 presledke, potem napisat FUNCTION tri presledke CHANGE dva presledka ENGLISH prosta vrstica in v 7 vrstici najprej 10 presledkov potem pa INTO trije presledki SLOVENŠČINA. Potem mora datoteko shranit in jo trikrat odpret. deluje. Če pa ne bo delovalo, pa naj se posvetuje s svojim zdravnikom in farmacevtom 😉 :))))).
Ma, saj je res hudo… težko je nekje začet (verjemi – preizkušam 😉 ), pol pa vsak misli, da znaš vse in da ne znaš nič. No, sicer pa niti jaz kaj takega ne bi vprašala, pa sem na računalniku samo “user” 😉 :)))). Mogoče pa je z levo vstala :))).