Oopsi blogerka Urška ne mara Teje Perjet od Cool fotra bodoče žene
Zgleda kot da je izpadla iz muflonove rite. Kakšna bo šele čez 10 let ali celo dvajset? Ko bo še bolj smrskana po faci?
In kaj so to zaeni modeli? So ustvarili kaj na področju umetnosti, znanosti, športa, prispevali k svetovnemu miru in blagostanju? Imajo morda pametne in inovativne zamisli ali celo izkušnje, ki bi utegnile pomagati širšemu krogu ljudi?
Aja, nič od tega, le bolestna želja po pozornosti, ki pa jo s svojo pametjo ali talentom, še manj pa s trudom, niso sposobni doseči. Še dobro, da so ljudje tako bebavi, da lahko zvezda postaneš z objavljanjem vsakega prdca, razkazovanjem intime sebe in otrok in brezveznim nakladanjem, prilagojenemu nivoju plehkosti folka, ki je pripravljen požirati vse sranje, ki mu ga servirajo.
Lahko, da je Teja Perjet čudovito bitje. Ne vem, je ne poznam.
Kakor se pa prikazuje v javnosti je pa ogabna.
Da nepozabimo, da je fanta sčevljala sredi showa.
Sedaj je pa še izjavila, da je bila v najstniških letih prisiljena v seks in potem je z istim tipom živela še 12 let.
Lepo prosim, attention whore in ogaba.
Meni so razne Lepe afne, Teje, Urške in podobni “umetniki” kr neki.
A so to sploh resni in odrasli ljudje, ali se samo delajo, a jim ne uspe?
Meni Teja nekako ne sede. Če že moram izbirati …. mi nekako najbolj iskreno deluje Urška.
Ali Urša, ali karkoli že je ta od Jonita žena …
Od Lepe Afne me pa vedno zaboljio oči, ker to spakovanje je čist mim.
Za skoraj 30 let staro pupo.
urška živi od tega,da drugi berejo njene kopirane članke medtem,ko teja ni plačana za to da jo gledaš na fejsu.teja in jani sta zaslovela še preden je on odprl cool fotr stran in sta imela že prej za sabo velike firme,podjetje.lepa afna je pa itak samo neka igra…. vse to je del igre,njeno afnanje.tako kot se teja včasih neumno naredi da je bolj zanimivo
Joj sem se rezala, ko sem prebrala, da naj bi oopsi Urska pripravljala nek nov oh in sploh projekt, ki bo cistoooo nekaj novega in bla bla bla. In potem modela (ona in njen moz) prijavita, da bosta – pazi to – zacela LOCEVATI SMETI! To kar obicajen Slovenec dela ze vsaj 5 let! Neverjetna sta res. In potem se najdejo kokice, ki se temu kimajo in ju imajo za bozanstva. Bilo bi smesno, ce ne bi bilo zelo zalostno. Da id takih traparij lahko zivis, pa mi je nepojemljivo.
Cool fotrov in afen pa ne spremljam. Le Oopsi berem, za sprostitev namesto Lady. 🙂
urška živi od tega,da drugi berejo njene kopirane članke medtem,ko teja ni plačana za to da jo gledaš na fejsu.teja in jani sta zaslovela še preden je on odprl cool fotr stran in sta imela že prej za sabo velike firme,podjetje.lepa afna je pa itak samo neka igra…. vse to je del igre,njeno afnanje.tako kot se teja včasih neumno naredi da je bolj zanimivo
[/quote]
Da niso placani od bloganja in fb objav? Pa kje ti zivis? Vse to jima prinada denar. Omenjata kake izdelke, podjetje, verjemi da to ni zastonj. A mislis da res kar tako pade pred njiju nakljucno?….groharca je zanc za uk castnik povefala da na mesec dobi cca 3000€ plus vsa potovanja izdelki ipd….
Da niso placani od bloganja in fb objav? Pa kje ti zivis? Vse to jima prinada denar. Omenjata kake izdelke, podjetje, verjemi da to ni zastonj. A mislis da res kar tako pade pred njiju nakljucno?….groharca je zanc za uk castnik povefala da na mesec dobi cca 3000€ plus vsa potovanja izdelki ipd….
[/quote]
ne kje ti živiš????če prebereš besedilo,pogledaš sliko ni plačan…plačana sta,ker reklamirata izdelke ne tako kot urška,ko sluzi glede na to koliko člankov folk prebere.
saj je jani enkrat izjavil,da z fejsom ne sluzi.
prek fejsa objavla članke,posnetke.služita pa še vedno prek kuharske firme(kao)
čeprav kuhata že dolgo ne.
ne kje ti živiš????če prebereš besedilo,pogledaš sliko ni plačan…plačana sta,ker reklamirata izdelke ne tako kot urška,ko sluzi glede na to koliko člankov folk prebere.
saj je jani enkrat izjavil,da z fejsom ne sluzi.
prek fejsa objavla članke,posnetke.služita pa še vedno prek kuharske firme(kao)
čeprav kuhata že dolgo ne.
[/quote]
Eden boljsih sli blogerejev vlogerjev he lepo povesal….vsak klik…vsak vsecek prinese eur…na fb instagramu….dej ne bit ovca in jim nasedat. Enkratno bi bilo da za par mescov zgine uporaba fb in instagrana…..pol bos vidla k bojo jogal po cajtngih….laznivcev ne prenesem….in ne nisem jim fovs….verjetn avto in vsa potovanja in vse te izdelke ki jih prikazujeta placata po enaki ceni kot nekdo ki dela v tovarni?….