Oopsi čistila
V lanskem letu je Oopsi skupaj z Okay izdala verjetno mnogim poznano linijo pisanih čistil. Meni osebno so določena res super in omamno dišijo. Potem pa kar naenkrat na Oopsi ni bilo več objav na to temo, tudi iz embalaže je izginil napis Okay x Oopsi, zdaj piše samo še Okay. Kdo ve, kaj se je zgodilo, zakaj Oopsi ne sodeluje več?
Nisem opazila, ker ne kupujem teh cistil. Lazem. 1x sem kupila set 3 cistil in bila razocarana. Res, da so disala ampak to je marketinska poteza. Meglio recimo ne disi ampak spuca pa 100x bolj. Seveda se o megliu ne govori, ker ne disi. Pa lani je mama narocila set 3 sprejev oz disav in mi tudi ni bilo vsec. Ko sem pospricala po zavesah je disalo par ur. Potem pa ne duha ne sluha o kaksnih disavah.
Zato ker je bila to marketing poteza. Ni da je Oopsi naredila ta čistila :). Samo ime so gor poplni. Jaz recimo večino čistil pri njih kupim, mi je všeč da jih lahko ponovno polnim, da ni sranje od kemije, method so mi določena super (za lesena tla in za granit/marmor)….ampak tistih “Oopsi” pa iz principa nisem kupila nikoli. Ker ne prenesem da ljudje popajo svoje ime na stvari, ki jih niso sami naredili. In kaj tako sfejkanega kot Oopsi že težko najdeš. Včasih grem kaj brat če imam probleme s prebavo. Da pospeši. Same kopije iz tujih strani in neke otročje objave. Kako odrasle ženske to berejo/gledajo … in komentirajo z nekimi srčki ipd….me mine živet res. IQ sobne temperature. Te ženske imajo otroke, familje….pa nedoraslo bolj kot najstnice.
listpapirja1, 07.07.2021 ob 15:49
V lanskem letu je Oopsi skupaj z Okay izdala verjetno mnogim poznano linijo pisanih čistil. Meni osebno so določena res super in omamno dišijo. Potem pa kar naenkrat na Oopsi ni bilo več objav na to temo, tudi iz embalaže je izginil napis Okay x Oopsi, zdaj piše samo še Okay. Kdo ve, kaj se je zgodilo, zakaj Oopsi ne sodeluje več?
brez vezna čistila, samo ceno imajo zelo visoko. Uporabljajte poceni alkoholni kis, soda bikarbono in boraks, vse to je izredno poceni in očisti vse kar želiš. Če imaš plesen, pa kupi OKSI v obliki vodikovega peroksida, cena 5 evrov za liter imaš za celo leto.