Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija

Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija

So se začeli ukvarjati še z vloganjem. Za moje pojme slab začetek. Cool fotr familija bistveno boljši. Tale Urška na slikah ok, ko pa usta odpre pa takoooo zoprna. Kok vzvišeno komentira hrano in njene face navdušenja…obup

https://youtu.be/yozUrlHbWJY

Uh, pa res je malce dolgočasno, sem vrtela naprej za 15 sekund, ker se mi je zdel predolg 🙂 Pa drugace tu pa tam pogledam njene fotke in recepte …

Meni itak sploh ni jasno, kdo ima cas te vloge spremljat. Dolgocasno in brezvezno.

In ja, to vzviseni vihanje nosu nad hrano v Ikei, kupuje pa tam pohistvo, ki tudi ni bog ve kaksne kvalitete …

In antipaticen tip je pa tole.In skoz tist jezik vn moli….Gnusno in doooolgocasno…

Tečaj zasavščine. 🙂

Drugače pa je moj komentar: omg, za kaj sem ravnokar zapravila 5 minut.

Fuul dolgocasen vlog, js sem tudi kar naprej vrtela. Cool fotr ma vsaj zabavne, pri njih mi je kar zal, ko je konec vloga, jz bi se :).
Urska mi je pa itak najbolj antipaticna mami blogerka od vseh, kar jih poznam.

Fora je, da jaz daj pogledam njen blog. Se najde kaj uporabmega….razni nasveti, priporočila za izdelke itd. Itam vem, da je reklama. Mogoče malo preveč povdarja svoje poslanstvo mama, pa dosti članlov o ženskah po porodu, ki jom ostanejo kg. Se mi zdi, da se nekako s tem tolaži, čeprav nima niti grama preveč ☺

Za poslušat je pa obup, pa ne zaradi narečja, vzvišenost na ful…

Če ti hrana v Ikei ni všeč, zakaj potem ješ tam?

Meni je njen blog ze dolgo brezveze. Mislim, da tudi njej ne gre vec tako vse po nacrtih.. Prodaja knjige ji pomoje ne gre ravno najbolje. Ljudje bodo brali njen blog, brali o njej, o njenem zivljenju.. Pac v Sloveniji to “vzge”. Ne vem pa, ce so ti ljudje pripravljeni dati cez 20 € za njeno blesavo knjigo in cez 20 € za bedna kao motivacijska predavanja. Knjigo itak omeni v vsakem 3. clanku kot predlog za darilo.. Nazadnje je imela eno predavanje in se mi je zdelo nekam malo obiskovalcev (pi sliki sodec). Kmalu bo zaracunala branje bloga 😀 vcasih mi ni bila tako bedna. Sm rada prebrala recepte ali nasvete.. Zadnje case je vse skupaj neberljivo. In lahko bi se nehala pretvarjati, kako normalna in preprosta je, ker njena vzvisenost prevec izstopa.

Zoprna do amena in se naprej.
Vse sama reklama.Ubogi otroci ko zrastejo.Ko bodo vse o sebi lahko prebrali na spletu.Cudim se,kako se lahko neka druzina odloci za taksen nacin zivljenja.
Noro.
Ce se pa z njenim razmisljanjem ne strinjas,gres takoj na block!!
In ko da je edina na svetu,ki je rodila.

Ni mi jasno, zakaj sta šla v Ikeo, če lahko takšne regale kupiš v vsakem Bauhausu? Jaz bi kaj takega kupila kvečjemu za v špajzo.

Po videm sodec nista ravno zabavna. Bolj en dolgcas vse skupaj.

Kakšno dolgočasno življenje, omg?
Skoraj tako kot pri Kardasianovih …. 😴💤💤💤

na kraj pameti mi ne pade, da bi gledala ali enega ali drugega… oboji so mi folk, ki bi rad zastonj brez dela skoz življenje prišel.

Poglej, če živiš tam nekje v zakotju (Hrastnik), ti vsake toliko paše, da greš malo ven, v svet, se malo pelješ z avtom, pa čeprav bi to lahko kupil dejansko v kmetijski zadrugi.
Mlada sta še, poiskusi ju razumeti.

Mi je pa v uč zelo padel applov Mac – obgrižen jabučk, kr en čas se ga je vidlo v ozadju …

Kje pa sta otroka?

Mjan sta pa prou simpatična!

A tale Joni je ful shujšu?

Kko res to komentira in takoj k sm ta njen odziv vidla sm kr ogasnla. Drgač sta pa z Zasavja ja se prc sliš :)))

Kko res to komentira in takoj k sm ta njen odziv vidla sm kr ogasnla. Drgač sta pa z Zasavja ja se prc sliš :)))
[/quote]

Nikjr n prauta, d nista!

Nikjr n prauta, d nista!
[/quote]

ehehehe :)) sliš se to je to :))

Zeeeh tile vlogi, kdo sploh to gleda? Se posnamem kako serjem na wcju, boste gledal?

A ste videli, kako razmetan hladilnik imajo?

Naj živijo koker jim paše 🙂

New Report

Close