Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija
So se začeli ukvarjati še z vloganjem. Za moje pojme slab začetek. Cool fotr familija bistveno boljši. Tale Urška na slikah ok, ko pa usta odpre pa takoooo zoprna. Kok vzvišeno komentira hrano in njene face navdušenja…obup
Fora je, da jaz daj pogledam njen blog. Se najde kaj uporabmega….razni nasveti, priporočila za izdelke itd. Itam vem, da je reklama. Mogoče malo preveč povdarja svoje poslanstvo mama, pa dosti članlov o ženskah po porodu, ki jom ostanejo kg. Se mi zdi, da se nekako s tem tolaži, čeprav nima niti grama preveč ☺
Za poslušat je pa obup, pa ne zaradi narečja, vzvišenost na ful…
Meni je njen blog ze dolgo brezveze. Mislim, da tudi njej ne gre vec tako vse po nacrtih.. Prodaja knjige ji pomoje ne gre ravno najbolje. Ljudje bodo brali njen blog, brali o njej, o njenem zivljenju.. Pac v Sloveniji to “vzge”. Ne vem pa, ce so ti ljudje pripravljeni dati cez 20 € za njeno blesavo knjigo in cez 20 € za bedna kao motivacijska predavanja. Knjigo itak omeni v vsakem 3. clanku kot predlog za darilo.. Nazadnje je imela eno predavanje in se mi je zdelo nekam malo obiskovalcev (pi sliki sodec). Kmalu bo zaracunala branje bloga 😀 vcasih mi ni bila tako bedna. Sm rada prebrala recepte ali nasvete.. Zadnje case je vse skupaj neberljivo. In lahko bi se nehala pretvarjati, kako normalna in preprosta je, ker njena vzvisenost prevec izstopa.