Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija
Vlog je dolgočasen in brezvezen, ampak redkokateri ni. Blog tudi ni nič posebnega, ampak saj tudi onadva nista. Pač dva običajna človeka z razmetanim hladilnikom in drugimi običajnimi problemčki, ki rada delita svoje življenje. Pa ga naj, če želita. Mene ne moti, čeprav se mi zdi brez veze. Bi me pa motilo, če bi bila njun otrok.
Na te upsi BV linke jaz mrtva ne kliknem vec. Dol mi maha, kaj tam trapajo. Fotra in tiste pametne tezakinje tudi ne spremljam. Sem ju 1x srecala na Rozniku. Non stop mu je najedala in sikarila, revezu.
Vlogi… edini, ki ga pogledam, je od Komotarja. Pa sem zenska (porocena), ki in me bk za druge moske in avte, ampak ta vlog mi je pa dbest. Pa nevem tocno zakaj. Blazno gledljiv! Zena Komotar pa sploh zmaga!
ah oopsi je adijo pamet. očitno ni drugje toliko prihodka ali pa je pohlevna za denar toliko, da bi rada še z vloganjem oz. youtubom služila? kar na bruhanje mi gre… samo čakam da bo poroke konec in vsega tega, pa ne bo imela kaj za pisat in takrat bo napovedala tretjega otroka… da bo material za pisanje, ji bo pač joni še enga naredu pa bo.
In tu je že drugi ooooopsi vlog 🙂
ma ti si šele usekana… komaj čakaš, da bo konec česa?
pa kdo te sili tole brat in gledat????
jaz ne berem ne enega, ne drugega, na fb imam vse te wannabe ki bi radi z nič dela ne vem koliko zaslužili blokirane in mi dol visi za vse.
[/quote]
preberi pa boš razumela 🙂 da zaključi s poroko, ker bo sedaj seveda samo o poroki, potem bo pa ze tretji otrok. in kdo je rekel da berem? a pomeni da njen blog ves čas sprejmem če vem, da se bo poročila? ah svašta 🙂
preberi pa boš razumela 🙂 da zaključi s poroko, ker bo sedaj seveda samo o poroki, potem bo pa ze tretji otrok. in kdo je rekel da berem? a pomeni da njen blog ves čas sprejmem če vem, da se bo poročila? ah svašta 🙂
[/quote]
mene sploh ne moti, da se bo poročila, ker je ne berem in ne gledam. prvič slišim o kaki poroki
ti očitno oboje počneš, pa še živcira te vse skup. blaaaazno ti gre na živce. kdo je zdaj tu nor?
Jaz pa moram reči, da sem navdušena nad mamico blogerko pod imenom Ljubezniva. Njen stil pisanja je na visokem nivoju, piše o zares zanimivih temah, ravno včeraj sem npr. brala o tem, kako pomembni so starši pri razvoju otrokovega govora. Povzemala je sicer neko predavanje logopedinje, ki se ga je udeležila. Ima tudi sinka, ki ima Downow sindrom. Res je čudovita, super jo je brati, ne pa teh skropucal od Oopsi Urške, ki ima IQ na ravni mušice. Cool fotr sicer nima ravno nekih zanimivih tem (da ne govorim o njegovi slovnici, ki jo najbrž še njegov sin bolje obvlada), a njega rešuje njegova skrajno srčkana hčerkica in Tejini zapisi. Hočem povedat, da niso vsi blogerji isti in da ne napišejo vsi članka o tem, kako so se danes oblekli (Oopsi), ter da imajo dejansko nekateri res smisel za pisanje in jih je brati z zadovoljstvom. Me je pa groza, ko vidim koliko ženščin sledi tej upsiki, in se mi zdi, da smo kot narod res na poti v mantalni prepad.
Okej, jaz res te slovenske fovšije ne razumem več. Pač, odločila se je, da bo to njen način življenja, hvala bogu da ji uspeva, in očitno ji, ker je to eden največjih portalov v slo, živijo pa tudi dostojno. In ja, tema bloga je takšna karkšna je, enim sede to,drugim drugo. Jaz ju ne spremljam, vem pa da sta uspešna in vse kar lahko rečem je svaka čast. Ve, drage gospe, pa čas zabijate na over.net, službe imate tiste 8 urne, ki jih opravljate že 15 let in ste totalno nezadovoljne, zdaj pa svoj gnev izlivate v anonimnem blatenju še ne 30 let stare ženske, ki je uspela v življenju.
P.S.:kar se tiče dogodkov; oopsi je organiziral predavanja o prvi pomoči za otroke, katerega se je kot mama udeležila tudi moja sestra (čeprav je sama zdravnica) in rekla, da je bil dogodek vrhunsko izpeljan, pa tudi razprodan. Prav tako njuni motivacijski dogodki, baje odlični in razprodani.
Torej, saj vemo ne? Če fovšija bi gorela…
Bullshit, da bi zdravnica v svojem prostem casu sla na en dogodek, ki ga prireja ena kvazi znana blogerka, da bi preverila na kaksnem nivoju je izpeljan, ce je dovolj strokoven. Jokam in se enkrat jokam. Resno bi podvomila v strokovnost zdravnice, ce bi se prostovoljno udelezila teh vaskih dogodkov.
Verjemi kar hočeš, meni je že prav vseeno, ni ti pa potrebno dvomiti o strokovnosti moje sestre, res ne. Njena usposobljenost je na zelo visokem nivoju, tale “vaški dogodek” kot ga ti imenuješ pa je obiskala zgolj in samo zaradi firbca. Ampak, kakorkoli … Itak se s Slovenceljni ne da produktivno komunicirat