Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija
Tudi jaz navijam in z veseljem preberem ljubeznivo. Res cisto drug nivo pisanja kot urškin. Nic nimam proti, ce si je nekdo zbral bloganje/vloganje za nacin zivljenja in prezivetja, ampak kot pri vsakem poklicu bi moral to opravljati profesionalno, urskin blog je pa zeelooo amaterski. Na nivoju facebook profila kaksne srednjesolke. Za marketing je ocitno nadarjena, za pisanje pač ne.
https://ljubezniva.si/
Jaz jo berem od njene prve objave, ko je pisala o rojstvu dvojckov in kako se je soocila z boleznijo sina.
A gre potem na vsa takšna predavanja, vsa odprta vrata gasilskih domov ipd. kjer prikazujejo prvo pomoč,…? Ali samo v svoji okolici ali kako?
[/quote]
Tudi sama predava, ja, predvsem v okolici, predvsem ljudi usposablja na področju uporabe aed-ja (in ja, predavajo zelo veliko tudi po gasilskih domovih, predvsem pa po vaseh, da bi ljudje v primeru nesreče, za katero upamo da se ne zgodi, a vemo, da ne počiva, znali primerno uporabiti to napravo (ja, nas mlajše so učili že na prvi pomoči za izpit za avto o tem, ampak starejši pa o tem res nimajo dosti pojma)
Jo je pa zmotilo, prav tako mene, da se takšne stvari tako drago obračuna. Moja sestra vse to dela zastonj in zaradi svoje dobre volje, tudi služba je ne plača, Oopsi pa pač zasluži na ta račun. Se mi zdi tudi meni to malo grdo, ampak tako je, marketing mora laufat 🙂
No, potem se pa opravičujem, sem narobe razumela 🙂 Dejstvo pa je, da je šla, saj, kot sem napisala v prejšnjem komentarju, tudi sama predava, sicer ne prav na temo prve pomoči otrokom, ampak jo je res zanimalo, kako izgleda dogodek, za katerega je potrebno kar precej plačati, ker sama to opravlja zastonj. Tako da ja, šla je, verjamem pa da je ena redkih, ki bi to v svojem prostem času to prostovoljno storila. Pa se opravičujem, če sem mogoče s prejšnjim komentarjem malo preveč napadla. 🙂
Meni pa je ta njen Joni na nek način simpatičen. Tako da če bereta, ideja za vaju, naj še Joni, Janez ali kaj je že, postane malo bolj aktiven s svojimi objavami.
https://www.instagram.com/p/BhOoOBjFknD/?taken-by=joni_of_oopsi
Še jaz sem iz radovednosti pogledala par vlogov in mala Sia govori nadpovprečno lepo, 98% 2,5 letnikov govori veliiiko slabše na vseh nivojih, izgovorjava, besedni zaklad, primernost izrečenega, tvorjenje stavkov… Če starši tega ne opazite, se slepite. Načeloma sem proti takemu izpostavljanju, a nekaj očitno delata prav.
Tu in tam pogledam kak njihov vlog, pa kolikor sem opazila, je Teja s svojima otrokoma zelo povezana, dela pa marsikaj takega, kar bi danes kdo oznacil kot slabo, recimo da otroka ne spita posebej, ampak z njima.
Pa je punčka zelo samostojna, kar je po svoje ironično, tudi že nekaj časa mislim, da ne nosi plenic, zelo lepo govori itd.
Tule se na koncu videa mamica igra z malo in punčka za to starost res krasno govori. Se pa tudi vidi, da se z njo veliko ukvarjajo, ne samo za vloge, ampak ves čas.
Cskam pa cakam kdaj bo otrok govoril nadpovprecno dobr.
A se ve hecate
Par besed je rekla al mam jz drug video.
Drgac pa take so familije niso nic posebnega. Upam da to veste.
Ce pa ne
Se pa zazrite v svojo ker ponavadi gledamo in izhajamo iz sebe .tista k je mnenja da so fulllll fajni.
Ima doma stalo.