Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opazovanje drugih žensk v zvezi

Opazovanje drugih žensk v zvezi

Pozdravljene vse ki ste v zvezi. Prihaja topel čas, razgaljene kože in kopalk. Kako se spopadate s tem, da so pogledi vaših moških cel čas natempirani na druge ženske? Tudi če si ne priznate, to je dejstvo… Dobesedno vsi so isti. Še tako samozavestne ženske si dolgo v zvezi tega ne bi dopustile. Kako ste se soočile s tem, da nikoli ne boste številka 1 za svojega moškega? Še vedno na skrivaj opazuje, fantazija, se vzburi, in fantazira. Hočem slišati mnenje od žensk, ki se tega zavedajo vendar so se na nek način sprijaznile. Jaz se vsekakor ne morem sprijazniti, pa naj bom še tako dodelana ženska.

Brez provokacij prosim.

Dokler le gleda … Pa saj tudi od njega je gotovo kdo lepši in ga tudi ti pogledaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10534, 06.04.2025 ob 14:06

Dokler le gleda … Pa saj tudi od njega je gotovo kdo lepši in ga tudi ti pogledaš.

Nima Smisla to primerjat, ženske ne gledajo drugih iz poželenja, nimamo takih nagonov… se mi zdi nepošteno..

Resni problem, 06.04.2025 ob 13:58

Pozdravljene vse ki ste v zvezi. Prihaja topel čas, razgaljene kože in kopalk. Kako se spopadate s tem, da so pogledi vaših moških cel čas natempirani na druge ženske? Tudi če si ne priznate, to je dejstvo… Dobesedno vsi so isti. Še tako samozavestne ženske si dolgo v zvezi tega ne bi dopustile. Kako ste se soočile s tem, da nikoli ne boste številka 1 za svojega moškega? Še vedno na skrivaj opazuje, fantazija, se vzburi, in fantazira. Hočem slišati mnenje od žensk, ki se tega zavedajo vendar so se na nek način sprijaznile. Jaz se vsekakor ne morem sprijazniti, pa naj bom še tako dodelana ženska.

Brez provokacij prosim.

Nmam moškga a me ne moti ka gleda za drugo. Polet.

Me ne moti, kdaj pa kdaj – če spregleda kako -ki vem, da bi mu padla v oči, ga še pocukam in mu jo pokažem.

Mu popolnoma zaupam, da mi je zvest. Če bo kdaj našel boljšo – torej tako, s katero bi mu bilo boljše v vseh pogledih, pa na pride pove in greva vsak svojo pot. Enako velja za mene.

Fak je, da si lahko se tako dodelana zenska, a ce svojemu partnerju nisi prva, ce tega ne cutis, potem lahko delas sama s sabo ne vem kaj vse, a zal nikdar ne bos prva.

Jaz z moskim ob katerem ne cutim, da sem mu prva, sploh ne bi bila.

Pika pri piki, 06.04.2025 ob 14:28

Me ne moti, kdaj pa kdaj – če spregleda kako -ki vem, da bi mu padla v oči, ga še pocukam in mu jo pokažem.

Mu popolnoma zaupam, da mi je zvest. Če bo kdaj našel boljšo – torej tako, s katero bi mu bilo boljše v vseh pogledih, pa na pride pove in greva vsak svojo pot. Enako velja za mene.

Moški Niso naravnani zato da bodo povedali po resnici… držal te bo tako dolgo, dokler boš ti njemu po godu, za tvojim hrbtom pa bo počel marsikaj. Vsaka ti čast za tvoj mindset sicer, tudi jaz si želim biti tako ignorantska (sliši se grdo, ampak je dejstvo) Ignorance is a bliss.

Človek v odnosu do drugega goji neka čustva, ima rad sočloveka. Ne prinese pa odnos slepote.

Dodelana pa si kje, če si mnenja, da nisi št. 1.

Moj mož ne gleda drugih žensk poželjivo. Jaz pa rada opazim lepe  ženske in moške,  sama ga opozorim na kakšno luštno , pa prav nezainteresirano reče, ahh, katero misliš, a tam tisto, hm, kaj pa vem , mogoče res 😅. Imam lepo postavo, lahko se zahvalim genom, bogu ali komurkoli, da imam mladostne gene v sebi, v postavo sem ista kot sem bil pred 30 leti.  Dobro zgledam. In če bi gledal moj moški druge ženske z poželjivostjo  bi mu zamerila in bi se čustveno od njega oddaljila ali ločila, ker tak moški ni resen. Tak vedno išče lepši, mlajsi model.  Razlika je kako opazuješ ljudi. Tudi jaz pogledam mlad fante, 20 let, to ne pomeni da si jih želim, meni bi bila intima s tako mladim neke vrste pedofilija, moj sin je starejsi. Ko mlade opazujem, razmišljam kako je bilo ko smo bili mi stari 20 let . Brez strasti, skritih želja

eno je pogledati, nekaj drugega pa buljiti in še kaj maštati ob tem.

sicer nimam takih izkušenj, ampak da bi to počel pred mano je to ne samo nespoštljivo ampak tudi mikro varanje in nič od tega ne podpiram. tako da ja-zame bi tudi tako obnašanje bil razlog za konec veze. če nisem ena in edina v vseh smereh me moški pač ne zanima. da bi pa tipa še cukala za rokav in mu kazala druge in mu na ta način pokazala, da samo sebe ne cenim pa se tudi ne bo zgodilo. se cenim zato s tipom, ki ima oči za druge pač nimam namena biti. 100 zvestoba ali nič. ker jo tudi sama dam.

Meni je jasno da gleda, čeprav ne tako očitno da bi ga videla. S takšnim ki gleda očitno ne bi bila, nespoštljivo do amena. Ima 15 let? Me pa ne moti. Mislim ne razumem sploh o čem govoriš. Hočeš rečt da so tvojemu partnerju druge lepše ženske bolj pomembne od tebe? Da so one prve? Ker jih gleda? Kako jih pa gleda da to misliš? Mislim oprosti ampak moj partner ni z mano zato ker sem najlepša in najbolj seksipilna ženska na tem planetu. Je z mano zato ker sem kar sem, ker ga privlačim in se imava super. Ne tekmujem z drugimi ženskami tam zunaj. Nikoli ne bi. Če mu nisem prva – ve kje so vrata. Če mu je še katera všeč, če se mu še na katero dvigne….je samo človek. Ni pomembno. Pomembno je kako reagira. Če ti  tekmuješ….si že izgubila. Malo delaj na svoji samozavesti in samospoštovanju. Če je videz vse kar imaš ponuditi….imaš problem.

Psihicno zdrava zenska ali moski, da ne bi pogledal/ocenjeval in si napasel okice na nasprotnem spolu?
To ne obstaja! Ende.

Sama zelo rada pogledam fit moske, sploh, ce imajo malo daljse, srebrne, urejne lase. Mrrr… 😅

Da bi pa moj partner pozeljivo gledal in osvajal dugo zensko bitje v moji prisotnosti, hja, to se mi pa nikoli ni zgodilo.

Ce bi, zginem brez pojasnila. Ni kaj za razlagat, ane?

Realno, ce si dokaj fit in skrbis zase, nimas veliko konkurence, vecina zensk danes je pac zaspehanih, umetnih, grdo potetoviranih. Seveda vsak ima svoj okus. In ni res, da zenske ne pogledamo. Jaz, ce vidim dobrga tipa s hudo postavo tud pogledam z uzitkom. Kar je tud redkost. Danes majo skoraj vsi bojler pred sabo, tisto pa pac ni sexy.

Če si lepa, pojdi se sama sprehajat po plaži, medtem ko tvoj sedi na brisači.

Zakaj bi gledal druge, če imam najlepšo poleg sebe?

Moj tega ne počne. Pa si ne zatiskam oči, to je dejstvo. Tudi sicer opažam, da to delajo moški, ki jim njihova izbranka ni prva izbira. Opazovanje drugih žensk v zvezi je tudi odličen pokazatelj, da bi te tvoj dragi takoj prevaral, če bi se mu ponudila priložnost. In ne, niso vsi taki. Pa bd govorim samo za mojega. Tudi nekaj znancev je takšnih, da ne vidijo druge, kot svojo. Pa gre za dolgoletne zveze, da se razumemo. No, če že sprašuješ, jaz se s tem, da bi se moj palil na druge, nikakor ne bi mogla sprijazniti. Bi bila raje sama in počakala na nekoga, ki bi me resnično ljubil.

lepo, da ste ene tako prepricane, da ne gledajo 😁

Sama sem ena izmed tistih, ki jih tako moski kot zenske pogledajo.

In tudi inbox na IGju je poln sporocil, vseckov porocenih/vezanih moskih, za katere bi zenske dajale roko v ogenj, da on pa ni tak. Ravno tisti, za katere mislite, da niso, so. Da o dating appih ne govorim. Polno vezanih moskih isce side piece.

Tako da, vsak normalen pogleda osebo, ki gre mimo, ce se mu ta zdi zanimiva. Ne pomeni, da jo zeli sleci in prepogniti, ampak ga je nekaj pritegnilo na tej osebi, da jo je pogledal. In nic ni narobe s tem. Tudi, ce je prijazen in kako besedo s kero izmenja. Boj se tistih, ki tega ne delajo. Taki posiljajo slike lulckov v inboxe drugih zensk.

Čez 60 jih imam, več kot 30 let v zakonu, a se s tem res nikoli nisem ukvarjala. Vsaj v začetku sem mu bila Nr 1, če ne, ne bi bila z njim. Kasneje pa sem mu bila to verjetno iz navade. Normalno, da je pogledal lepo žensko, a ne spomnim se, da bi kdaj prav oči pasel po kateri. To bi me motilo. Pa ne toliko iz ljubosumja, ampak bolj zato, ker je to nevljudno, moteče.

Če se ceniš in imaš rada, ne boš nikoli z moškim, ki te ne spoštuje. Jasno mu daj vedeti 1x, da takega obnašanja (karkoli te že moti) ne moreš sprejeti in v kolikor se zadeva ponovi, se dvigneš in greš. Če te moti, te moti. Vsak ima svoje meje in partner jih mora spoštovati. Nekdo, ki te ljubi, te nikoli ne bo nalašč prizadel. Sploh pa ne, ko ve, da ti to ni všeč in da te takšno obnašanje prizadene.

Druga stvar pa je zakaj te moti, da nekoga pogleda. A je tvoj strah tisti, so trigerji, ki se aktivirajo na podlagi preteklih izkušenj, je način kako gleda ali kaj komentira, kaj je tisto in zakaj te spravi v takšne občutke? To raziskuj pri sebi. Sprašuj se, da prideš do ugotovitev in pravih rešitev. Ker preprečiti, ko te ni, da ne bi gledal okoli ne moreš. Se ga bojiš izgubiti in zakaj? Kaj bi naredila, če bi se zagledal v drugo? Te zapustil? Je morda to rana, po kateri brska, ko se ozira za drugimi?

Iskreno je največkrat tako, da smo ljudje le radovedni in pogledamo, ne želimo si pa te druge osebe niti spoznati, kaj šele kaj drugo. Če jo pa osvaja pred teboj, je to že druga zgodba in spada pod mojo prvo točko. Se dvigneš in greš. Ni ti treba tega trpeti. Kdor ljubi, tega ne počne.

ni res. Eni smo s žensko z razlogom.

Zal najdi si pravo ali pravega

Anonimno303, 06.04.2025 ob 17:18

lepo, da ste ene tako prepricane, da ne gledajo 😁

Sama sem ena izmed tistih, ki jih tako moski kot zenske pogledajo.

In tudi inbox na IGju je poln sporocil, vseckov porocenih/vezanih moskih, za katere bi zenske dajale roko v ogenj, da on pa ni tak. Ravno tisti, za katere mislite, da niso, so. Da o dating appih ne govorim. Polno vezanih moskih isce side piece.

Tako da, vsak normalen pogleda osebo, ki gre mimo, ce se mu ta zdi zanimiva. Ne pomeni, da jo zeli sleci in prepogniti, ampak ga je nekaj pritegnilo na tej osebi, da jo je pogledal. In nic ni narobe s tem. Tudi, ce je prijazen in kako besedo s kero izmenja. Boj se tistih, ki tega ne delajo. Taki posiljajo slike lulckov v inboxe drugih zensk.

Kako pa ti veš da bi žene za njih dale roko v ogenj? Ne nakladaj. Moškim se vidi kdo je nedovzeten za ženske in kdo jih prav išče. Tisti ki zvečer in ponoči visi na Tinderju, žena pa spi, tak vrti oči in vsako gleda in bi jo podrl. Tista ženska ki to ne vidi je slepa. So zvesti moški in taki ki bo podrli vsako.

Ena373, 06.04.2025 ob 17:59

Kako pa ti veš da bi žene za njih dale roko v ogenj? Ne nakladaj. Moškim se vidi kdo je nedovzeten za ženske in kdo jih prav išče. Tisti ki zvečer in ponoči visi na Tinderju, žena pa spi, tak vrti oči in vsako gleda in bi jo podrl. Tista ženska ki to ne vidi je slepa. So zvesti moški in taki ki bo podrli vsako.

Ni problem v gledanju, tudi jaz pogledam lepega moškega, ne z namenom da bi z njim kaj imela, ampak ker je lep moški in taki so redki.  Problem je če bulji v vsako, se skoraj slini zraven , tak bi jo podrl. Mene tudi marsikdo pogleda, ker zgledam dobro, tudi od prijateljic, kolegic  možje, pa vem da ne bi imeli nič z menoj, pogledajo te kot osebo, kako si , ne pa z namenom naslade, da bi te podrli. In za te moške sem prepričana, da ne visijo na Tinderjih in ne pecajo. taki primitivci ki vsako osvajajo, visijo v lokalih, se slinijo nad kelnaricami, grejo na kakšno kurbo, ter z očmi požirajo vse kar leze in gre. Razlika je očitna med temi moškimi, razumeš?

Ja, ti si očitno bustaš ego s tem, da si te ogledujejo in te pecajo. Uboga si. Ne razumeš pa, da to počno le tisti poročeni, ki so takšni, kot ti – imajo slabo samopodobo. Psihično stabilni in samozavestni moški si izberejo takšno, ki jo res hočejo in je nato zanje edina. To ne pomeni, da nikoli ne pogledajo druge, ampak da drugih ne gledajo poželjivo, se ne napalijo nanje in jih ne osvajajo. Tvoje izkušnje torej niso nobeno merilo, saj gre za zelo specifično populacijo.

Eno je slučajno videti in pogledati, drugo je gledati, opazovati, celo koketirati. Se hitro opazi.

New Report

Close