Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Opel ali Hyundai?

Opel ali Hyundai?

Kupujemo manjši enoprostorec. Odločamo se med Opel Merivo in Hyundai Matrixom. Ima kdo kakšne pohvale ali graje o Hyundaiu, glede na to, da je že 2 leti na trgu?

Jaz osebno nimam proti Korejcem nič,čeprav tega modela ne poznam.
Sam zavedaj se nekaj:Nizka nabavna cena=visoki stroški rezervnih delov in servisov!Vsaj tako je bilo pri meni,ko smo imeli Kio.
Pomagal ti nisem kdovekaj,sam daj tudi to na tehtnico,ko se boš odločal.
LP

Vozim Hyundai Lantro wagon, pred tem sem imela Hyundai Pony-ja. Verjetno bo tudi naslednji avto Hyundai. Za znosno ceno dobiš precej opreme, servisi niso dragi, rezervni deli pa…..niti ne vem, do sedaj kaj posebnega razen rednega vzdrževanja nisem imela. Brat ima Opel Vectro, staro le leto manj kot moj avto, ampak je skoraj vsak mesec na servisu; zadnje leto je samo za servise dal več kot 150.000 + redni servis.

Živjo,
jaz imam tudi Lantro, staro že 6 let, do sedaj ni bilo nobenih težav, servis niso dragi (Šubelj), rezervnih delov (razen nekih vžigalnih kablov letos za 7 jurjev) pa tudi nisem potrebovala. Za Ople ne vem, value for money je pa za Hyundaija definitivno ugodnejši.
LP

Dobr…. JSt sm ttu slišal da ni treba Korejcev popravlat.. Ampak ne vem… jaz ne bom nikdar kupu kej tazga kr ni iz EU

Poskusil sem Merivo že ne začetku maja meseca. Zelo v redu avto, le cena je kar visoka v kolikor hočeš malo opreme.
Hyundai Matrix, tudi ni slabo, čeprav ga ne ravno dobro poznam.
Jaz bi se verjetno odločil za Opel.

Za “imič” je še vedno nekako boljši opel. Kaj pa se tiče kvalitete pa so korejci močni

Meriva je super!

New Report

Close