opel astra gtc
Če pa se ti še vedno rosijo, pa greš in menjaš en filter za ca. 30-40 eur, pa se ti ne bo več nič rosilo.
Jaz sem z astro zadovoljnam, sicer je še mlada, ampak glede na to, da imamo kar nekja izkušenj z oplom, nimam kaj dosti reč, razen da imajo švoh pleh in začne hitro rjaveti (to bolezen so imele vse naše omege), vektra nima teh izpadov, astra pa nima niti dovoljenja misliti na rjo.
imela sem corso in astro.ko je minila garancija-3 leta, se je avto začel noro kvariti.šla je cela elektronika,ki je bila za popravit 500 i delo.sej ga rajš zapeljala v peugeot staro za novo in imam spet nov avto.
mama je imela merivo in je bila avto skoz na servisu.ko je bil star 4 leta ga je menjala.
Toplo priporočam opel astro, škoda ker nisi izkoristil/a pred nekaj meseci ali celo tedni so imeli tisto vikend akcijo z noro dobrimi popusti…
Meni je opel super, imam astro, letnik 2005, in sem z njim izredno izredno zadovoljna. Do sedaj nikakršnih težav (da potrkam nekam…)
SIcer pa: ne poslušaj nasvetov v stilu opel je za nič, vw je za nič, renault je za nič…danes si lahko kupiš ma prav najdražji audi z ultra dragimi usnjenimi sedeži in neko ultra fino izvedbo in dodatki, pa naletiš točno ti, na tak avto, ki bo imel kr naprej kaj narobe. Mrfi. Moja sodelavka je imela kar naprej težave z golfi, ena druga je jamrala čez renault megane..
skratka ….važn je, da ti je pleh navzven všeč, ostalo je itak loterija!
In men je opel astra sploh pa gtc, rdeč ali črn, čist kul.
Tudi jaz jo imam, staro 3,5 leta. Nobenih težav. Na začetku je bilo (občasno) neko pokanje v volanu, ki pa sem bila ena redkih, ki sem ga sploh slišala v mojem avtu. Zamenjali so neko “dihtngo”, od takrat BP.
Meni je avto super, vse “paše” v roko – od volana, prestavne ročice…
…skratka, toplo priporočam.
LP