Najdi forum

openoffice/word

Pozdravljeni!

Pred časom ste mi že pomagali, sedaj pa imam nov problem!

In sicer, včeraj sem prenesla OpenOffice.org 3.1. na moj računalnik zaradi službenih potreb (voditi moramo bazo podatkov). Po prenosu pa mi je vse moje prejšnje dokumente v Wordu pretvorilo v Openoffice. Ker mi je to zelo moteče, saj sem vajena delati z Wordom, bi rada to napako odpravila. Kako naj to naredim, pri tem pa seveda obdržim program OpenOffice.

Hvala in lp

Nastavil ti je privzeti program za odpiranje. Če greš npr. v Word, in greš na odpri, boš datoteke še vedno lahko normalno odpirala.

V Raziskovalcu desno klikni eno izmed Word/Excel /PowerPoint datotek. Izberi “Za odpiranje uporabi” in enkrat klikni na Word. Spodaj vklopi kljukico “Datoteke te vrste vedno odpiraj s tem programom”

Zdravo,

A MS Access ni vključen v pisarniškem paketu, ki ga uporabljate v organizaciji ?

Hvala modri dirkač!

Rešla problem, kot si dejal!

Za program MS Access ne vem, ali je vključen v program, ker je bil OpenOffice prenesen z Inštituta RS za socialno varstvo. Le tam imamo navodila, kako prenesti in ko sem šla po vseh korakih, uspešno prenesla, se mi je zgodilo tole, o čemer sem prej spraševala.

Hvala in lep pozdrav!

Mogoče jih opozoriš, da dopolnijo navodila in jim pošlješ tole razpravo, ker se bo gotovo zgodilo še komu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close