Operacija dioptrije Optical Express Zagreb
Jaz sem tudi na tej kliniki opravila poseg eno leto nazaj. Na začetku so zelo prilagodljivi glede termina. Operacijo imaš lahko tudi v petek zvečer in na to v soboto kontrolo. Ko pa se mi je po enem letu vid poslabšal pa kar naenkrat ni več mogoče dobiti operacije na petek. Pa sem jim dala opcijo, da mi je vseeno, če tudi čez tri mesece in kao da se v petkih ne dela posegov. No in nakoncu sem pristala na četrtek dopoldne in kontrola petek dopoldne. Sem pa bila v drugo razočarana, ker te pustijo čakat tudi po eno uro. Tko, da verjetno tisti ki ne rabijo popravkov odidejo bolj zadovoljni od njih.
Oko944, 02.09.2022 ob 15:25
Jaz sem tudi na tej kliniki opravila poseg eno leto nazaj. Na začetku so zelo prilagodljivi glede termina. Operacijo imaš lahko tudi v petek zvečer in na to v soboto kontrolo. Ko pa se mi je po enem letu vid poslabšal pa kar naenkrat ni več mogoče dobiti operacije na petek. Pa sem jim dala opcijo, da mi je vseeno, če tudi čez tri mesece in kao da se v petkih ne dela posegov. No in nakoncu sem pristala na četrtek dopoldne in kontrola petek dopoldne. Sem pa bila v drugo razočarana, ker te pustijo čakat tudi po eno uro. Tko, da verjetno tisti ki ne rabijo popravkov odidejo bolj zadovoljni od njih.
- Operacijo na obeh očesih sem imela lansko leto – sredina in konec septembra. Potem je bil postavljen rok, da se bo v treh mesecih stanje normaliziralo oz. stabiliziralo.
Ker se ni, so mi po 5 mesecih delali popravke – laser. Od takrat je vse super. Malo za tem , ko sem imela lasersko operacijo mi je na pregledu zdravnik po pregledu rekel, da sem med poletjem lahko brez skrbi, lahko se tudi potapljam, ni problema.
Čez dva tedna imam zadnji kontrolni pregled. Že sedaj vem, da je vse ok in upam, da bo tako stanje ( da ni potrebno nobenih korigiranj) trajalo v neskončnost ali pa čimdlje…
Jaz osebno imam vse pohvale za Optical express.