Operacija, dvig prsi
Kakšne vaje? Katera vaja kožo in maščobo targira? Nehajte srat z glupostmi.
Jaz sem šla na zmanjšanje. Kar je podobno. Boli k prasica. Okrevanje je kar dolgo. Je bilo pa vredno. Brazgotine se praktično ne vidijo več sedaj po osmih letih. Moraš res od blizu pogledat da opaziš. Je pa res da imam zelo svetlo kožo, pri temnejši je običajno bolj vidno ko zbledijo iz rdečega v svetlo. Občutljivost pričakuj da ne bo ista in traja da pride nazaj. Cena naj ti bo zadnja na pameti. Izberi dobrega kirurga, ki ima dobre reference in s katerim se bosta ujela in ti bo realno povedal. Pa res redno uporabljaj kremo za brazgotine ko ti bodo dovolili.
fjfhd, 21.04.2025 ob 22:37
Koliko so po taki operaciji še občutljive bradavičke, če sploh? Vsaj iz opisa te operacije, ki najdem na netu, izhaja, da ti bradavičke izrežejo in premaknejo višje.
Če je operacija ok so v roku kakšnega leta praktično isto občutljive. Nekateri trdijo da še bolj. Moje hvalabogu so bile malo manj (prej so bile preveč :)). Traja da se vrne občutek. Je pa res odvisno kakšna je operacija. To ti dober kirurg vse razloži.
Plastik, 21.04.2025 ob 20:56
Zanima me, ali je katera operirala prsi( dvig povešenih).
Kako je zadovoljna,
Okrevanje..koliko casa,
Cena,
Pri katerem kirurgu?
Ena izmed slovenskih influensark Ana žontar kristanc se mi zdi da je ta, je delila svojo zgodbo in h komu je sla in ceno. Mislim da nekje 2 keti nazaj je to bilo. Tisto grobo okrevanje je 6 tednov, nato gre pocasi na bolje je govorila.
Jaz imam recimo da na zalost premalo €, grda sem pa ze tako ali tako, tako da mi je po dveh dojenih otrocih res vseen ce imam cajne vrecke in ne poskocne melone. Zal tako je. Mislim pa, da tud ce bi imela € ne bi sla v te bolecine. Ce me ima rad, naj me ima tako kot sem konec koncev sem rodila njegova otroka, sama sem se sprejela kot sem, se pa ne slepim, da sem neka lepotica tako da dvig prsi ne bi pri meni spremenil nicesar.
Viseče prsi niso vedno zaradi gravitacije zaradi EMŠO ali več porodov. Prsi visijo zaradi sključene telesne drže! Če imaš kifozo torej hibo ali si rahlo puklasta sredi torakalne (prsne) hrbtenice zadaj, pričakuješ da se bodo prsi sčasoma znova nazaj povesile! Slaba telesna drža se namreč niti z vajami in telovadbo ne izboljša, ker so kosti pač v kifozi in ravna ne boš nikoli.
Operacija za dvig prsi je prav tako povsem drugačna in bistveno dosti bolj zahtevna kot pa tista za povečanje in način je drugačna in okrevanje je daljše! Premisli.
Razume, da bi imela rade lepe in bi bila zadovoljna. Gledam oddajo na 302 kanalu, ki operirajo “čičike” in res zna in vse postopke obrazloži pri vsakem pacientu..
Premisli, preden te neki naflanca, ker tam v oddaji zavoženo, kjer ti priporočam da jo gledaš in spoznaš na kaj je potrebno paziti.
Na koncu boš mogoče vesela, da si sedaj zdrava s takšnimi, kot pa potem zavožena s težavami in vnetjem, kjer morajo samo rezati.
Marsikdo bi te bil vesel, takšna kot si
eden520, 22.04.2025 ob 08:06
Razume, da bi imela rade lepe in bi bila zadovoljna. Gledam oddajo na 302 kanalu, ki operirajo “čičike” in res zna in vse postopke obrazloži pri vsakem pacientu..
Premisli, preden te neki naflanca, ker tam v oddaji zavoženo, kjer ti priporočam da jo gledaš in spoznaš na kaj je potrebno paziti.
Na koncu boš mogoče vesela, da si sedaj zdrava s takšnimi, kot pa potem zavožena s težavami in vnetjem, kjer morajo samo rezati.
Marsikdo bi te bil vesel, takšna kot si
PA KAJ VAM NI JASNO? AVTORICA SPRAŠUJE TISTE, KI IMAJO IZKUŠNJE, NE PA TISTE, KI MORALIZIRATE……
Tudi z ženo večkrat pogledava Zavoženo v resničnem svetu pa sigurno vedno ne uspe vse in teh primerov , ki ne uspejo niti najboljšim kirurgom gotovo ne pokažejo na tv . Žal taka je realnost tudi pri pripravi kosila se kdaj pripeti spodrsljaj . Je pa oddaja kar poučna kdor koleba pred odločitvijo lahko dobi kar precej informacij vseeno je pa tam Amerika in je vse drugače kot pri nas .