Najdi forum

Splash Forum Politični čvek “Operacija Gorenak”

“Operacija Gorenak”

Skupina posameznikov pod taktirko meni znanenega novinarja in prav tako meni znanega sodnika v Ljubljani sistematično zbira podatke o meni, s ciljem javne diskreditacije.

Ko sem bil izvoljen v državni zbor sem se zavedal, da imam na razpolago dva načina opravljanja svojega dela. Prvi je ta, da preprosto, mirno in neopazno preživim ta mandat, da čim manj delam in po zaključenem mandatu odidem, saj bom takrat izpolnil pogoje za upokojitev. Seveda pa je že takrat obstajala druga možnost, to je, da izkoristim svoje znanje in dosedanje delovne izkušnje in kar največ naredim za dobrobit vseh naših ljudi, ne le tistih ki so me izvolili. Jasno je, da sem se odločil za drugo pot in se že takrat zavedal, da bom naletel na take ali drugačne težave. Seveda ne govorim o kakih lokalnih političnih kritikih, ki mislijo drugače kot jaz.

Že pred nekaj več kot mesecem dni sem tako preko sedeža SDS dobil naslednje novinarsko vprašanje: “Ali drži, da se je nadškof pomočnik prof. dr. Anton Stres 13. septembra lani udeležil volilne kampanje g. Vinka Gorenaka v Šmarju pri Jelšah? Gospod Vinko Gorenak se je na plakatih za volilno kampanjo pojavil s cerkvico na hribu v ozadju. Nekateri g. Gorenaku očitajo zlorabo cerkve in katoliških čustev. Zanima me, kako gospod Gorenak odgovarja na te očitke?”

Seveda sem odgovoril, da nadškof pomočnik prof. dr. Anton Stres ni bil udeležen na nobeni moji predvolilni aktivnosti. Predvolilne plakate, z enotno podobo v ozadju za vse kandidate SDS v celi Sloveniji, pa ste videli vsepovsod in veste, da na njih ni bilo nobene cerkve. Novinar je vztrajal, da ima fotografske posnetke o tem, zato sem preveril moj urnik in ugotovil, da sem bil omenjenega dne na otvoritvi športnega igrišča na Ponikvi, kamor sem na njegovo željo peljal najstarejšega občana Občine Šmarje pri Jelšah. Tam je bil tudi takratni predsednik vlade Janez Janša in nadškof pomočnik prof. dr. Anton Stres. Seveda smo sedeli za isto mizo. Slike so očitno izhajale od tam. Manipulacija in laž torej, ne nujno novinarjeva, lahko je tako obvestilo prejel. Novinar, ki mi je vprašanje postavil, o tem do sedaj ni pisal (še) nič.

V preteklih tednih sem bil precej aktiven in kritičen do posameznih kapitalsko-političnih lobijev, kar ste lahko opazili tudi v nacionalnih elektronskih in tiskanih medijih. Predstavniki različnih kapitalskih in političnih lobijev so me kritizirali, z menoj so polemizirali, nekateri politiki pa so me neposredno pozivali k odstopu. No če bi se tu ustavili bi bilo očitno preveč nežno do mene. Sklenili so, da je potrebno narediti nekaj več, da bi me utišali.

Seveda se sprašujete kaj in zakaj o tem pišem. To počnem zlasti zato, da boste o tem v naprej obveščeni, pa tudi zato, da jim jasno povem, da vem kaj počno in pripravljajo.

Očitno je, da sem nekaterim kapitalsko-političnim lobijem in njihovim interesom po še večjem bogatenju, s svojimi javnimi izjavami močno stopil na žulj, zato so ne glede na stroške izvedbe te operacije sklenili, da je pač nekaj treba ukreniti.

Od tu dalje so scenariji že znani in dobro preizkušeni. Če ne gre drugače si pač izmislijo zgodbo in jo postavijo v določen kontekst in preprosto objavijo. Saj se še spomnite mnogih afer iz preteklosti, ki so se začele na tak način. Ena zadnjih takih je bil afera Patria, ki se je z obtožbo takratnega predsednika vlade Janeza Janše, da je sprejel podkupnino, začela natanko v začetku septembra preteklega leta. Le zakaj ne morda tri tedne kasneje? Seveda zato, ker so želeli njeni snovalci aktivno poseči v predvolilni čas. V veliki meri jim je uspelo, zasejali so dvom in levi politični opciji so dali pomemben pospešek v njenem pohodu na oblast.

Po volitvah pa, kot veste, o zadevi ni ne duha ne sluha več. Take so njihove metode in prav je, da na njih opozarjamo.

dr. Vinko Gorenak
poslanec SDS v državnem zboru

http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/-operacija-gorenak-/?NID=2869

Kakšen pošten bivši državni sekretar na notranjem ministrstvu. človk ne more verjet, sam še več takih pa bomo najboljši na svet !

Jaz mislim, da je to provokacija s strani nezanega udeleženca tega foruma, kar se je tukaj že dogajalo.
Če se pa motim, v kar sem skoraj preričan da se ne in v primeru, da Gospod, ali bolje tovariš GORENAK to res prebira, pa bi mu želel iz vsega srca povedati samo eno in če je vsaj malo pošten bi ta korak moral že davno storiti v dobro Slovenije.
In to je: TAKOJ VRNITE DOKTORAT, KER OD TAKRAT KO JE ZAČEL VAŠ PROJEKT POLICIJA JE ŠLO STANJE V POLICIJI STARMO NAVZDOL, ROMŠEK IN MATE PA STA JI V ZADNJEM MANDATU LE ZADALA MILOSTNI STREL!!!!

LP!

En in isti primerek tukaj odpira teme in se podpisuje kot: komunisti so si zašili usta, Komunisti ne odnehajo, komunisti priznajte! Zadnje dni samo ta primerek odpira teme in je ena bolj nestrpna od druge. Tole je za prijaviti moderatorju, čeprav se mi zdi, da vem, kdo to počne. Tistega podpisa Srbi v Srbijo sploh da ne omenjam, naslednje bo verjetno na vrsti Srbe na vrbe.

Seveda bo :-))). Ta rek je predelan Natlačenov izum. Kdo Natlačen je, kam spada in kdo so danes njegovi politični nasledniki, sa pa tudi ve :-))))

A Vili Natlačen!
Ka pa vem kake politične opcije je…včasih je delal na radiu:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Katerokoli temo odprem, ali moramo komunisti (kar smo vsi, ki niso desni, sodeč po tej osebi) kaj priznati ali pa mora vlada odstopiti. Je sploh še kaj drugega tukaj?

»S kanoni vas pozdravimo, vi Srbi, dom hladen vam postavimo ob vrbi!«

Avtor: dr. Marko Natlačen, objavljeno v Slovencu 27. julija 1914.

Imaš tudi nasprotno stran ki pa vse povprek zmerja z domobranci ipd. Akcija rodi reakcijo bi lahko rekli. In tole svoje pisanje postavljaš sedaj že v vse teme,si že zoperen. Odgovora ali pa svojega mnenja pa nisi sposoben dati na odprto temo v katero si se sedaj javil. In tole tvoje pisanje je enako zapisu oz. opozorilu v članku. Najprej diskvalifikacija nato likvidacija. In tega se sedanja vladajoča struktura zelo rada poslužuje.

En in isti primerek tukaj odpira teme in se podpisuje kot: komunisti so si zašili usta, Komunisti ne odnehajo, komunisti priznajte! Zadnje dni samo ta primerek odpira teme in je ena bolj nestrpna od druge. Tole je za prijaviti moderatorju, čeprav se mi zdi, da vem, kdo to počne. Tistega podpisa Srbi v Srbijo sploh da ne omenjam, naslednje bo verjetno na vrsti Srbe na vrbe.[/quote]

Ohladi živce! Se bojiš zapisane resnice?

boss, od hdaj pa se ti postavljaš v bran provokatorjem???

a tisti, ki odpira nove in nove teme, ne v bistvu odpira vedno enake teme, ti pa ni zoprn, čudno!!!

a nisi že enkrat sam napisal, da ta forum ni namenjen reklamiranju strank, kaj sedaj?:)

boss, od hdaj pa se ti postavljaš v bran provokatorjem???

a tisti, ki odpira nove in nove teme, ne v bistvu odpira vedno enake teme, ti pa ni zoprn, čudno!!!

a nisi že enkrat sam napisal, da ta forum ni namenjen reklamiranju strank, kaj sedaj?:)[/quote]

Sem napisal ninej, pa preberi še pod kaj sem napisal to. Ne zavajaj.

V bran provokatorju? Očitno nisi razumela napisanega, žal. Aja, verjetno je provokator le avtor te teme. Spoštovani udeleženec pa piše zelo pametno saj podpira tvojo opcijo.

ninej primilimaj si še kakšen link na youtube in se :)))))))) tem posnetkom.

oh ko bi bil samo te teme, ampak jih je celo morje enih te istih, aja boss ti tega ne vidiš, sploh če se kopira SDS-ova stran, to pa je verodostojno mnenje!!!in vsi bi morali podati svoja mnenja, ki bi seveda morala biti pozitivna, a res ne vidiš, da je večina raje tiho ali pa se smeje, res ne skapiraš tega!!!

tale ki nonstop plonka iz njihove strani jim dela medvedjo uslugo, tisti ki jih ne marajo jih bodo imeli še manj radi, ker je vse že precej smešno, kar mene zanima, grem na njihovo stran in si preberem, tule ne berem pav nič!!!

ja veliko bližje sem v razmišljanju z Boomom, kot s tem provokatorjem ali pa še s kom tule, a je to kaj narobe, al kako?:) A bi res morali vsi enako razmišljati, a nismo to že enkrat počeli, pa vam-nam ni bilo všeč, kaj zdej?:)

hahaha, reva!!!:)))

khmm … ampak se mi zdi, da tole velja v vseh primerih. Čisto vseh, in ne samo v tistih, pri katerih tebi paše :-)))

Ninej, a res nisi prebrala kaj sem napisal? A je tako težko prebrati in nekaj poizkusiti tudi razumeti. Če slučajno nisi prebrala sem odgovarjal drugemu ne pa temi. In a je težko tudi razumeti, da ta , ki že nekaj časa lepi plonke iz uradne strani SDS ni njihov simpatizer ampak ravno nasprotno. Vse je to del, v jugo vojski so nam govorili specialna vojna, načrtnega napada na opozicijo. Ker pa ni pravega odziva na pisanje ste si pa kar sami začeli odgovarjati z 100 in enim imenom. Pa dajte če vam je to všeč.

khmm … ampak se mi zdi, da tole velja v vseh primerih. Čisto vseh, in ne samo v tistih, pri katerih tebi paše :-)))[/quote]

Pri čisto vseh boom, pri čisto vseh. Zato pa na ene ti odgovarjaš na druge pa jaz. Včasih pa se celo srečava.

ja, ne vem, no, ko berem nekatere (velikokrat vključno s tabo) se nekatere stvari dogajajo (so se zgodile) iz čistega ljubega miru, ljubezni, sreče in blagostanja. Praktično samo iz in zaradi prirojene zlobe komunistov :-))))

Iz zlobe ljudi. Izkoristili pa so trenutno situacijo. Človek in njegova faušija ovili pa so v celofan borbe zoper komunizem, zoper okupatorja, NOB… Ko boš to dojel in razumel ti bo jasno marsikatero dejanje v zgodovini.

Verjemi, da mi je marsikaj bolj jasno kot si ti misliš ali hočeš misliti.

Upam da ti je, čeprav dostikrat tega ne pokažeš v pisanju. Verjetno pa tudi ti trdiš zame isto.

joj boss, pa tebe res malo paranoja preganja, a kar sami si odgovarjamo, hahaha ta je pa res dobra in ni te vredna, res ne!!!:)))

a bejš no a da si se učil tega v jugo vojski, hmmm ni videt v določenih temah prav gotovo ne!!!:))))

Daleč od tega ninej. Pa tudi tvoj odgovor to dejstvo potrjuje. Žal.

Ja jugo vojska, tudi to sem dal čez.

kaj potrjuje, razloži!!!

vem da si jo dal čez, ampak tisto mi je všeč, kako je treba zavaravati protivnika, ampak ja ne misliš da to velja samo za jugo-vojsko!!?:)tisto o specialni vojski!!!

New Report

Close