Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek operacija mandljev in žrelnice v Lj.

operacija mandljev in žrelnice v Lj.

Mojo deklico moram na polikliniki prijaviti za operacijo mandljev in žrelnice. Zanima me koliko časa že čakate ali ste čakale na to operacijo. Kakšne izkušnje imate s hospitalizacijo, koliko dni je otrok v bolnišnici, ali so starši lahko pri otroku. Vsaka informacija je dobrodošla. Hvala in lep konec tedna vam želim.

Jaz nisem bila prisotna, ker tudi ni bilo potrebno. Imajo krasne sestre in vzgojiteljico. Prideš na obisk, to je to. Otroci so bili vsi sami, razen pri enem dvoletniku je bila mama, ker je imel hujšo operacijo, ko so mu vstavljali slušni aparat.
Brez strahu.
Predvsem to je pomembno, da ni več ponavljajočih se angin, vnetij ušes. To vse odtehta.

midva sva imela prejšnji teden operacijo mandljev in žrelnice.prišla sva 14 marca, pregledal ga je pediater, otorinolaringolog in imela sva sprejem, potem pa nama je zdravnik rekel, da lahko gre še domov , če hočemo in pride drug dan , torej 15.03 nazaj zjutraj tešč.prišla sva torej 15.03 nazaj,bil operiran, , ostala sva še 16.03, 17.03 pa je lahko že šel domov, potem sva bila doma, še ves ta teden, v ponedeljek pa gre v šolo, star je pa 7 let.

če te zanima še kaj, vprašaj

Hvala za informacije, kajti veliko sta mi povedali. Lep pozdrav.

New Report

Close