operacija nosa
Draga Katy!
Sama sem si operirala nos pred približno dvema letoma. Dolgo časa sem omahovala, vendar bi se danes odločila spet enako.Postala sem lepša in bolj samozavestna.
Operiral me je dr. Glumičič v Zagrebu, plačala sem pa 2500 DEM.
Operacija je trajala cca pol ure, zjutraj sem prišla tja, dobila pomirjevalo, potem narkozo in kmalu je bilo vsega konec. Čez eno uro sem šla že domov. Res je, da sem potem tri dni samo ležala, ker zaradi oteklin nisem mogla gledati, ampak bolelo ni pa čisto nič. Par tednov sem bila še modrikasta, to pa je tudi bilo vse.
Vse skupaj je trajalo 3 tedne, s tem da sem 1 teden po operaciji že hodila naokrog.
Če si v dvomih zaradi bolečin, ti garantiram, da ne boli nič. Če pa se bojiš, kako bo sprejela to okolica, je odločitev na tebi. Mene ni nihče čudno gledal, kvečjemu sem dobila kompliment za pogumno odločitev. Sploh pa boš še vedno ostala taka kot si, samo tvoje poteze bodo bolj nežne.
Srečno!
Vrtnica
Tudi jaz sem prestala operacijo nosu pred nekaj leti, ker se nisem bila polnoletna so morali starsi podpisat da se strinjajo, ampak so se strinjali z mojo odlocitvojo, cena je bila nekje na ravni 1000 danasnjih eurov… menda nekaj cez 2200 takratnih mark. Potek pa je bil zelo podoben kot pri Vrtnici, edino cesar ni povedala je da seveda nekaj dni ne mores normalno dihat, oziroma sploh ne mores dihat.
rezultat je bil nad vsemi pricakovanji, se dandanes sem srecna da sem se odlocila kot sem se. Brez nje se verjetnoi nikoli nebo mogla ukvarjat s tem s cimer se in tudi samozavest mi je potem izredno narasla.