Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style operacija nosu

operacija nosu

Punce, živjo!

Pred osmimi leti sem imela estetsko-funkcionalno operacijo nosu v Kliničnem centru v Ljubljani.

Po funkcionalni plati (lažje diham) sem z operacijo zelo zadovoljna, po estetski pa manj, saj mi je operater preveč “pobral” konico nosu in mi jo naknadno popravljal z vsadki hrustanca (iz notranjosti nosu in izza ušes), pa še vedno ni čisto OK: če dobro pogledaš ali pa pod svetlobo se vidi, da je konica nosu “doštukana”, poleg tega pa je ena nosnica (prav zaradi manjkajočega hrustanca) za malenkost nižja od druge. Torej: desna stran nosu je zelo lepa, leva malo manj. Res moram te stvari prav povedati, da se opazijo oz. me je treba v nos zelo zelo natančno pogledati, da se to opazi. Pa vseeno. Mene moti in še bi želela manjši popravek.

V KC ne grem več, ker pravijo, da je nos popolnoma v redu oz. se mojemu operaterju (kirurgu, ki me je operiral) niti ne zdi vredno, da bi me pogledal!

Proim, svetujte mi: Kam naj se obrnem: na dr. Čoklovo ali na dr. Glumičića? Kakšne izkušnje imate ve, ki ste si dale operirati nos pri enem ali pri drugem?

Hvala in lep pozdrav,
Lina

Izkušenj res nimam, vendar je že sam dr. Glumičić rekel, da mu je najljubša operacija nosu, tako da lahko rečem, da je strokovnjak.

Pa srečno.

New Report

Close