Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Operacija žrelnice

Operacija žrelnice

Hčerka (6 let) mora na operacijo žrelnice, saj ima zaradi nje velike težave. Doma smo iz okolice Ljubljane, ker pa je čakalna doba tu kar pet mesecev, smo pripravljeni iti tudi v kakšno drugo bolnišnico. Prosim vas za informacije o čakalni dobi za odstranitev žrelnice po drugih bolnišnicah ter tamkajšnje razmere (ali je možna stalna prisotnost staršev, dolžina bivanja, prijaznost osebja…). Hvala!

živjo
sinu so operirali žrelnico lani oktobra.v bolnišnici je bil od srede do petka.v sredo smo ga pripeljali in so mu naredili vse preiskave-takrat si lahko cel dan z njo,v četrtek dopoldan je bil operiran in je spal do poznega popldneva,ker ga narkoza in operacija precej utrudi .v petek zjutraj pa je šel domov.zraven njega smo bili v sredo cel dan in do večera dokler ni zaspal,v četrtek pa smo prišli okoli dveh ko je še spal(zbudil se je okoli treh) in smo bili tam do večera dokler ni spet zaspal.v petek zjutraj pa je šel že domov.Pred operacijo v četrtek dopoldne nismo bili pri njemu ker ga morajo pripravit.So pa zelo prijazni,imajo igralnico,vzgojiteljico ki jih zamoti z raznimi igrami,….Mi smo bili zelo zadovoljni(v Ljubljani)
lp m.

Katja, pozdravljena
Tudi nas žal čaka operacija pri triinpolletni hčeri. Smo iz okolice MB in tukaj bi čakali še več kot ti v LJ. Sestra v MB bolnišnici nam je svetovala Mursko Soboto. Poklicala sem sredi marca, dobili smo rok 17.maja.
Jaz bom ves čas z njo, si je sestra kar napisala že ob rezervaciji. Tako imava 17.maja sprejem zjutraj, 18.maja če bo vse OK operacijo, potem mi je rekla da dva dni po operaciji gre lahko domov. Dobili sva še seznam, katere izvide mora prinesti zraven. Tako greva kak teden prej do svoje zdravnice. In to je to.
Čeprav bo pri nas to težko speljati, ker smo nonstop bolani. Upam da bo vse ok. Kar želim tudi vam. Srečno

Živjo,
naša 5 letnica je bila operirana štirinajst dni nazaj, Osebje je v LJ odlično. Priznam bolj sem se jaz bala operacije. Je pa enako kot je povedala čebelica.
Sedaj je v redu. Diha skozi nos. Super.
AnaM

Tudi mi smo dali to skozi v MB.
Sicer pa sem slišala, da se MS zelo trudijo, ni čakalne dobe, prisotnost staršev, prijaznost, strokovnost…Je potrdila tudi naša pediatrinja.
Mi smo se za MB odločili zaradi poznanstva, drugače bi šla v Mursko.
Za vas je verjetno daleč, ampak mislim, da se je vredno pozanimat.
Vso srečo!

Mi smo oba naša otroka, hčero pri dobrih dveh letih in sina pri sedmih letih imeli na operaciji žrelnice v bolnišnici v Rakičanu – Murska Sobota. Pri hčeri sem bila zraven kot mama, pri sinu sem bila prav tako zraven, vendar sem bila takrat tudi sama operirana. Moram reči, da so sestre bna tem oddelku izjemno prijazne tako, da se vam splača pripeljati otroka v to bolnišnico, pa udi čakanje mislim da ni tako dolgo. Mi so tukaj v obeh primerih čakali veliko manj kot bi v Mariboru in verjetno tudi v LJ. Pozdrav.

Katja tudi nas caka operacija zrelnice ter mandljev in sicer 6. junija v Ljubljani.Sis sigurna,da je cakalna doba 5 mesecev?Mi bomo cakali dobra dva meseca.Sem v isti dilemi kot ti,tolazi pa me,da bo potem otrok vsaj malo bolj zdrav.Na smrt me je strah,upam pa, da ima strah res samo velike oci kot pravijo.Dobro opravite!

New Report

Close