Najdi forum

operacijski sistem

spoštovani,

Vprašal bi vas kateri Micro$oftov operacijski sistem od win 95 naprej ima po vašem mnenju največ napak?

hvala z lepimi pozdravi

Soprog (od žene)

Vsi. Potem pride Serrvice pack (SP), ki naj bi napake odpravil pa jih ponavadi ne:)).
Načeloma naj bi stalno hodil na Upgrade stran in popravljal napake, če se ti da.
Ok, torej če bi želel OS za igro je načeloma najprimernejši W98 SE (Second edition), za normalno delo pa Win 2000.

…ampak mene pa zanima kateri je najslabši, če bi se morali odločiti za enega, ki ga recimo vi osebno nikakor nebi želeli imeti?

lep pozdrav

Težko je odgovort na to vprašanje, tko nekak kot bi te jaz vprašal, kater avto se ti zdi najslabši Astra, Golf, Passat, BMW 750, MB-Vito, Berlingo, Manov avtobus, tovornjak od Scanie, Hyundai Santa Fe, Hammer.

Oz katerega nikakor ne bi želel imeti? 🙂

Tako je pa tudi z okenci, za nekatere uporabnike in njihove mlinčke je 3.11 čez glavo zadosti, nekateri pa manj kot z xpji niso zadovoljni.

…potem bom pa vprašal nekoliko drugače, kako ocenjujete naprimer
windows ME? Za kakšno delo naprimer je ta izvedba Billovih polken (oken) primerna?

lep pozdrav

Definitvo WinME …. katastrofa od OS-a …

…kaj naprimer se z njim ne da početi?

lep pozdrav

Ne da se z Me ne da kaj početi, pač pa so precej hroščasti, knjižnica gonilnikov je šibka, radi zmrzujejo in so na silo “našminkirani” kar nekaterim povzroča težave, podpora za obnovitev sistema je slaba oziroma brez popravkov sploh ne dela itd. Pač tako: če jih imaš in ti zadostujejo, potem ok, uporabljaj jih dalje. Eno od pravil pravi, da ne menjaj če ti dela v redu(programa, hardver ali žene).
Mogoče šekej?

No, o ženi pa rajši nebi!

lp

Delam v računalniški firmi, bojda je pri nas v servisu Windows ME na prvem mestu med prepovedanimi izdelki. Razloge pa so že zgoraj kar dobro našteli. Mimogrede, npr. Compaq (HP) po mojem vedenju WinME ni nikoli prilagal k poslovnim PCjem, vedno Win98 in nato W2KPRO

zdravo Wega

Meni se pa zdi dobra ta vaša zgornja trditev:

“Eno od pravil pravi, da ne menjaj žene, če ti dela v redu”

lep pozdrav

še kaj hujšega kot katastrofa :DD

Service packi popravljajo stare hroščke in prinašajo nove tko da reden obisk strani:

http://www.windowsupdate.com ne bi škodil.

Dokler sem še imel laserski tiskalnik Lexmark, za katerega ni bilo več mogoče dobiti gonilnika za print na 600 dpi (postscript), sem imel na enem disku ME. Vse je delovalo brez težav, le IBM-ov disk sem moral občasno formatirati s posebnim orodjem. Tako, da tako hudo s tem OS spet ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close