operater
Trenutno sem pri operaterju T-2 (TV + internet). Stalno mi “zmrzuje” slika. 100x sem že klical servisno službo pa ne morejo storiti nič. Naj še pripomnim da imam optiko. Na ta način TV-ja ne morem več gledati.
Nekako se obračam k drugim operaterjem. Amis, Siol ali Telemach. Kakšne izkušnje imate s temi tremi operaterji?
Hvala za odgovore.
8 let na Telemachu, samo pohvalim lahko.
Je pa to stvar izbire, kdor je imel vsaj 1x slabo izkušnjo npr. s Telemachom, me bo že negiral 🙂
Jaz imam izkušnje s tremi:
– telekom
– T2 in
– telemach
Najbolj zadovoljen s Telemachu, pri katerem sem še vedno. Mislim pa da te pride ceneje, če vzameš trojček, kot samo TV in internet.
Mnenje temelji na nižjih paketih, ker se pričakujejo osnovni prenosi.
Pri Telekomu in T2 pa sem imel vedno neke težave ali z obračuni, prenosom na drugega operaterja …
Je pa mogoče smiselno še pri vseh pogledat, kaj vse ti lahko v celoti nudijo npr. družinska ponudba za več storitev … V končni fazi, če se ne vežeš, lahko kadarkoli zamenjaš operaterja.
V lj imamo telemach. Tv ok, net med delovanjem odluta, se na novo vzpostavi. Vcasih se opazis ne, vcasih motece.
Na vasi imamo telekom optiko. Sosed pravi da filmi prek neta zmrzujejo, sama z netom in tv zadovoljna. Ne vem v cem je hakelcnastalih razlik.
Sedaj sem se nekako odločil, da prestopim k AMIS. V dobri veri, da mi bodo vse uredili pri Amis-u kar se tiče odjave od trenutnega operaterja (T-2 – optika) sem se krepko zmotil. Amis dejansko tega sploh ne more urediti ker je lastnik optike T-2 in moram vse urediti sam. T-2 je zaščiten da bolj ne more biti. Če je temu res tako. Glede na to, da so mi pred nekaj leti brezpogojno do hiše napeljali optiko me sedaj kar malo skrbi kakšne stroške mi bodo “napokali” ko bom prekinil naročniško razmerje. Naj še povem, da nimam nobene vezave. Pri T-2 sem že nekaj let. Razen kar so mi napeljali optiko do hiše. Seveda s polnimi usti, da za mene to ne predstavlja nobenega stroška. Bomo videli ko se bom podal v boj. Vse bolj se mi dozdeva da bo težek boj s T-2.
Forum je zaprt za komentiranje.