Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opis foruma

Opis foruma

Ma oštja…. prow da mislim, da bi si zaslužil kaj več, kot samo tiste tri besede….

MA tisti na ŠČju se mi pa dopade…. hahaha

Glasujte kakšnega hočete, napišite želje in bomo najboljšega izbrali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Norci z licenco…. :)))))))

hahahahhahah

Ha, ha – pa še podalšavat nam jo ni treba – po moje jmamo vsi uno licenco, ki vela za zmerej!;-)))))))))))))

Jst ne morem bit več Sošolka – sam, zakaj si pa ti zagrjena sz oklepaji?;-))))))))))))

Izulacija od zunanjih vplivov;-)

Zagrnena sem? hahaha…. Ma tako sem bila registrirana na Starševskem in ostalih čvekih…. Pa se mi je kr preneslo sem…

Meni je zmankalo nutelce. Študiram, če bi šla jutri čez kunfin.

No dej…. če greš se oglasi v Sexani…… Jst bi šla kake cotke pogledat…. Bi se ti dalo it tudi v centro Giulia?

Ma bi, sam jst se tm po Trsti bl švoh znajdem:-)))))))))))))
Drgači pa se mi zdi, de bi šle lohku po kšno majčko sz dekoltejem za junijsko bowlanje, he, he, he;-))))))))))

Ma si taku želim, de bi blo že konc tedna, de sm že misnla, de je dns četrtk;-))))) Bi šla čez kunfin u petek!!!!!!:-)))))))))))))))))

Eh….. no, edino če greš popoldne, grem lahko s tabo…

jaz pa imam jutri fraj, ker grem k zdravniku.pol pa je itak že praznik……:)))

Ja, ja popoldne, itak. Ma veš kaj – te pokličem u petek tm po južni in se zmenva! OK?:-))))))))))

Po južni…… to zame pomeni po 14.30….. OK?

Kaj pa je narobej.Te kaj zbada spodi doli?;-))))))

Noseča sem.

Zame tudi! OK!!!!!!!!!!!!!! Se čujemo!

Ne se zezat, ne se zezat ….:-)))) Ne spravljaj ubogega Ondija v obup …

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

Le kako se ti je kaj takega moglo zgoditi??;-)))

;-)Mariči,ojla,kakob si kaj?

..ma kaksne tri.. to je ze prevec…
..dovolj bi bilo samo ena…. :))))))))

MONkyss forum…
no… pravzaprav dve…

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Ma dej, dej – pa sami resni smo tle!!!!!!!;-))))))))))))))

resni in fini.

New Report

Close