Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opis foruma

Opis foruma

Ma itaaaaaaaaaaak;-)))))))))))

..kaj ni to dovolj resno… :))))))

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

jaz bi zdaj pohanega pišeka.

Opičje resno:-)))))))))))))

Te povabim u naše kraje – jih dobiš lohku celo farmo:-)))))))))))))

hahahahah—-kuj pohani laufajo ?

?????????

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Kaj ti ne potegne?:-))))))))))))))))))))

Ma mi potegne in tu še prevč! Stvar je v tem, da sem se na SČ prijavila z nickom, kot ponavadi tam gostujem (sem bila tam tudi registrirana s tem nickom marija (1)/ in potem me je potegnilo še sem z istim nickom. Zdaj pa tega ne razumem, ker mi ni logično. In če sem hotela tu spet biti marija kot marija, sem se morala odjaviti in na novo prijaviti ????

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

An če grem zdej na SŠ, se bom gvišnu morala spet tam odjaviti, da ne bom tam marija, ker tam ena ali dve mariji že obstajata??, in se znova prijaviti na marija (1) …. Bom morala malo Primoža pobarat o tem ??? Ja potegava, potegava, malu preveč al pej malu premalu ???

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

Ma nankar mi ne govori, ki vsak bot, ki se prjavlam študiram al bo spelalo al ne:-))))))))))))

New Report

Close