opis samega sebe?

v nekaj vrsticah se moram opisati, zraven pa vreči še kakšno ala srečnega in zdravega. ker bo ta opis v javnih občilih, nočem veliko stvari povedat. sploh ne vem, kaj naj napišem. kako bi se vi opisali, da bi pač zgledalo kot nekak opis, pa vseeno ne bi povedali preveč?

opisala bi toliko kolikor bi mi odgovarjalo, tako da še vedno ne bi razkrila svoje intime. Opiši svoje karakterne značilnosti.

1. Sem mlado dekle, nadpovprečno dobrega videza in bistrih misli, v prostem času se ukvarjam z štrikanjem šalov za svoje prijatelje vsem vam, ki ste moji zvesti občudovalci želim srečno novo leto in vesele praznike. Ups, spet sem preveč povedala.
2. Razumevajoč sodelavec, delaven moški srednjih let, skrben oče svojim trem otrokom in ljubeč mož svoji ženi, ki poleg tega skrbi še za enega psa, eno mačko in dve zlati ribici komaj čaka na praznične dni, da zajame sapo. Vsem vam, ki ste me iz tega oglasa prepoznali pa voščim lepe praznike in srečno novo leto.
ah ne da se mi več, napake bo itak popravla una ihtasta tršica…pač napiši kar ti pade na pamet mi bomo pa še kaj dodali:)

Glih smo v šoli pa nwm ka bi napiso :S

Lej, ne vem sicer za kaj točno gre, ampak, če greš na kakšno ona-on stran ali podobno, se najprej registriraj s podatki, ki si jih izmisliš, tam, kjer ni nujno pusti “ne povem”…pa tako dobiš občutek….
…če se tako počutiš bolj varno…, ko vidiš mal kakšni ljudje te kontaktiranjo, pa se že sam(a) odločiš, ali boš profil spremenila s točnimi podatki ali delno točnimi, kaj dodala, kaj odvzela… , če greš na katero od teh strani, se ti pa res ni dobro v celoti razkriti, čist tko…sej če ti bo kdo o.k., boš že naknadno lahko povedala kaj več o sebi…., pa ne padet na vsako ljubeznivo besedo in mislit, da je to to…lepo počasi in ti si tista,ki vodiš igro!!!

sama kurbaraja ti gre po buči. spravi se tu dol, pa pojdi na sex portale, tam je za take kot si ti. TIČI PA DEDI.

žiiu baw a mi lohk povete za kakšnu uno stran ko je kje napisano kaku se opišeš? namreč naloga ja.. zahteva svoje 4 stransko pisanje ..
Forum je zaprt za komentiranje.