Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek opišimo se in tekmujmo v lepoti

opišimo se in tekmujmo v lepoti

Jaz se bom opisala, vi mi pa povejte, če sem lepa 🙂 – da ne bomo govorili kar tako na pamet – potem pa imamo lahko lepotno tekmovanje, he he he.

Torej, sem visoka 166, v normalnih okoliščinah težka 54 kg. Kilogrami so enakomerno porazdeljeni, čeprav imam bolj žalostno rit in ves presežek v joških. Povešena ramena, ampak tako simpatičen nasmešek, da se vsako jutro raznežim, ko se vidim. Čudovite lase ostrižene na dva centi, blagoteleči pogled (trenutno sem nosečka) in bolj kot ne židovski nos. Platfus. Eno krčno žilo. O zlati ne bom govorila javno 🙂 Lohk da jo mam, lohk da jo nimam.

Pozabila sem povedat, zakaj. Zato, da se boste osredotočile še malo na sebe, ne samo na vilite in pahorje.

A ja, pa zato, ker sem za mir na svetu in da bi zginile vse bolezni in lakota.

Pozabila si nekaj vaznega: da si duhovita !!!!!! In tega ti nihce ne more vzet !

No pa se bom še jaz opisala.

Velikost 174 cm, teža med 56-59 kg(odvisno od razpoloženja, vremena, letnega časa, harmonije v ljubzni, problemov v službi ipd opomba; bolj sem živčna manj jem, včasih je bilo obratno).

Imam temno rjave skodrane laske(si jih neuspešno ravnam), moje očke so zelene barve, največ celulita imam na stegnih, drugače imam pa še vedno dobro zadnjico in pokončna prsa(približujem se 30-im).

Kot sem že omenila me un celulit mal mot, ampak to sam poleti, pozimi se
delam da ga ne vidim.

Ponosna sem pa na svoje boke in pas, ker če se dobro zategnem,
zgledam lahko celo kot Merlin Monroe(kh,kh,kh).

Včasih sem od preveč sedenja za računalnikom kako uro vsa puklasta
drugače se pa držim pokončno kot v vojski, mam glavo tako dvignjeno ko hodim po svet, da se včasih ustrašim da nebom kakega reveža pohodila, k se mi zdijo pol vsi tko nizki!!! ;-))))))

Malo za šalo in malo za res!!!!

ella

A sem lepa, a sem lepa????

Koka, po opisanem sodeč, si sicer fejst, ampak jaz sem še bolj, ..če ne drgač pa kvantitativno gledano…

Večja sem (169-170 cm), težja (59-62 kg, mah odvisno od… zračne vlage..), pa daljše (sicer tko, mal freestyle,) lase imam kot ti, s to razliko, da je moj presežek na riti, joške imam bl žalostne (Natalija V. se tukaj ne more meriti z mano), pa tud lepo pojem, če že glih hočem.
Krčnih žil sicer (še) nimam, imam pa zato celulit. Ha!!!

Mam lepe rjave učke (moj pogled pa lahko “ubija”, čeprav sem sicer krotke in mile čudi) in izredno lep profil (hvala ti mama, da nisi jemala mamil..)!

Ja, pa za mir sem tud, pa za zdravje in dobrobit vseh, sploh pa po krivici zatiranih in razžaljenih. Za barabe mi pa ni mar.

Če to ni prava lepota, pol pa na vem, no..

lepota ni naključje,

Primož – Med.over.net :-)))

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

mah , ne vem no, če bi se lohk sploh merla z vami. sem nekak najmanjša(162-zjutrej), tehtam pa khm, pojma nimam.ponavad napišem , če že kdo praša 52, sam….že par let nisem stopla na tehtnco. so mi pa stare kavbojke prav.
laske mam pa dolge, v kitke spete, pa natur nikakve poštrihane v skor črne. pa raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavne.očke kodrlajsaste, nosek kr konkreten, kar za joškice ne bi mogla trdit , za ritko pa kr.
krčne žile nakazane, celulit pa koker da ne.nogice krivčkane, stopalca pa k pr krtku.
sem mejhna po naravi, a ostra na jeziku.vseeno pa sem tud jest za lačne u Afriki pa za ljubezen in razumevanje.
mejhno je lepo!;)))))
Nia

Najprej ena VEEEEELLLLLIIIIIIIIIIKKKKKKKKAAAAAAA pohvala koki in vsem ki ste se že “prijavile”! Ja ja samokritičnost…
Razen Primoža ste že vse moje finalistkle haha
No da še jaz pristavim piskrček
Mislim da sem dosedaj najmanjša – celih 160 cm, imam 50kg, že 6 let si puščam dolge temne lase in mi ravno pokrijejo ušesa, pri 24-ih se mi še vedno naredi kakšen mozolj, celulit še ni grozno viden pa vem da ga je nekaj – tam daleč na zadnji strani stegen, nosim očala, sem pa simpatična – pa ne mi oporekat!!
Kar tako naprej punce – korajža velja!!!

haha, loli, že šest let si puščaš dolge lase in ti zdaj ravno pokrijejo ušesa – hotela si zmagati, pa si prikrila, da imaš ušesa nekje spodaj. Torej sem lahko jaz pred tabo, če že ne pri vrhu:
višina 174 cm
teža 58 kg, nikoli niti kile več niti manj, ne vem kako to
joške si že dve leti puščam dolge, zato imam pa lase kratke
celulit je skoncentriran na kolena
imam rada živali
LP

Hehehe.
Jaz pa sem prav gotovo od vseh najlepša.Prav gotovo se pa od vseh tudi najlepše krohotam pred monitorjem :)))
Pri rosnih skoraj 27. imam že kar nekaj za pokazat; na levi nogi veličasten vozel krčnih žil (ah dednost, pa še mulček se je odločil, da je leva stran mojeg trebuha udobnejša….takrat, ko je bil še notri seveda), celulit ja hm…moža prepričujem, da je moderno, če ga imaš čim več :))

Po porodu sem se postrigla in zdaj se že kakšno leto izogibam frizerju, lasje so sicer že daljši, vendar na žalost tudi redkejši in…..sivi. Če bom še dolgo vztrajala se mi bo iz glave vil en sam samcat siv las.Ki pa bo dolg :))

No, kilaže ne bom navajala, naj vam samo povem, da po prvem padcu po rojstvu potomca spet pridno narašča,….pa ves dan skoraj nič ne jem, razen ostankov od kosila pa večerje in še kakšen posladek zraven.

Živali imam pa tudi jaz grozno rada, samo zadnje čase nisem preveč navdušena nad golobi, ki si hočejo narediti rezidenco in še porodnišnico na našem mini balkončku.

ejla punce saj ste same lepotičke. dej boh čim več takih a ne. mislim pa da pridem v finale. sem velika 162 cm sem okroglolična z lepimi rdečimi lički. očke so take rjavkasto zelene lasje skodrani temnorjavi če niso preveč naelektreni da štrlijo preveč okrog glave jih moram kar sprenjat. kar se pa tiče celulita in krčnih žil vas dam pa v koš- vse mam precej obilno. ma ja da ne pozabim na mojo težico trenutno okoli 114 kg. pa rečte če ne zmagam . in kadar se lepo oblečem me moja sinka gledata kot manekenko. jupi….
punce lep pozdrav. sem prej brala povabilo k luni pa bom razmislila a…
al mi še ni treba?!!

NIMAM KONKURENCE!!!!ZMAGUJEM!!!

Vse vas namreč prekašam v višini in gledam na vas z visokih 183cm, kilogrami so temu primerni, nameščeni predvsem po zadnjici, kjer se posledično tega bohoti moj krasni celulit in se širi po mojih stegnih. Hja, če bi ga merili v kvadratnih centimetrih, vem, da sem spet zmagala. Prsi so malo bolj oguljene, manj stoječe, ker je gravitacija v mojih nežnih, mladih 32ih letih naredila svoje. Moje oči so rjavo-zelene. Rjave, kadar se topim ob lepih pogledih na moja dva nadobudneža ali kje v naravi, pa seveda, drage moje, ob pogledu na kakšno zanimivo moško pojavo, zelene pa kadar sem rahlo jezna, kar mi menda krasno pristoji.
Jeze pač ne zna vsak dobro nositi in biti poleg tega še simpatičen! Lasje so prav zanimiva stvarčica na meni. Dolžina je poljubna, odvisna od razpoloženja, letnega časa, moje naravnanosti in trenutnega ukvarjanja z življenjskimi stvarmi. Od kratkega paža, pa do ramen, barva pa da ne govorim….od črne, kadar imam resne zadeve nad sabo, pa do bakrene, rdeče. No, blondinka nisem bila nikoli in tudi ne bom, pa tudi pristaja mi ne.
Tudi jaz imam rada živali, kot majhno dete sem se celo pogovarjala z njimi, pa sem to navado opustila, ker so me ljudje precej čudno gledali zavoljo tega. Ljubim tudi dober ženski čvek, pa tudi kako resno debato, jezik mi teče kot namazan in glej ga zlomka – celo plačujejo me, da fgovorim, govorim, govorim…no, kar poizkusite vnovčiti ta naš znameniti ženski hobi – čvekanje!
Manjka mi en zob, pa tega na moje začudenje ni nihlče še opazil, manjka mi foušije, privoščljivosti in zlobe. Oh, ampak kljub temu živim. In to zares!

no da se jaz pristavim svoj piskercek…

velika 175, teza spet odvisna od razpolozenja, niha pa nekje od 60-64kg uf kje je ze to? Sedaj sem ponosna lastnica 72 kg in v 28 tednu nosecnosti :), no v mladih letih torej sem tezavo kilogramov spretno resevala z aerobiko, vsaj v predelu riti, kjer se mi sedaj veselo nabirajo kile, celulit in molim vsak dan posebej da ne bo tudi kaksne strije…no drugace imam rdece ( pobarvane) laske, srednje dolzine, zelene ucke kadar sem vesela in rahlo rjave kadar sem jezna…

Doma imam enega ljubosumnega psa,ki prezi na vsakega, ki se mi pribliza…drugace totalen scrkljancek na baterije…bomo videl kako bomo uskladil, ko bo mali nagijivcek prisel na svet 🙂

Mislim, da mi nobena tukaj do kolen ne seže in sem prava lepotica med vami!
Sploh ko sezujem čevlje in se na desni nogi lepo pokaže kost, ki mi krasno deformira čevelj. Pri 40-tih že malo slabo slišim in vidim, vendar ni hudega sploh če malo povzdigneš glas…..ampak zobe mam pa še vse!
Pri višini 166 in teži, ki vglavnem niha okoli 55 kg sem lastnica celulita po riti in stegnih in ne boste verjeli, celo po trebuhu, aha , pa vas mam! Tega pa še nobena ni omenila :))))
Da o moji lepi porcelanasti polti ne govorim, saj jo krasi na stotine pikic in pegic…. Ne vem zakaj mi niso dali ime Pika?! Drugače sem pa barvana bjonda saj so moji naravni lasje dolgočasno pepelnati. Prijatelji mi skromno pravijo, da sem simpatična, ampak jaz vem da sem prav živahna misica.

Pa še ne lep dan (predvsem udeleženkam LUNE), vsem tukaj pa lep vikend!

Moški poklon prav vsem damam, ki so se pohvalile! Uau, bravo!

HUUUUUU! Kako se napihujete, ko pa meni še do celulita na mečih ne sežete. Jaz mam pa nekaj kar si lahko ve samo želite.
Strije po vseh možnih delih telesa. Po mečih, stegnih, lepo zaobljenem trebuščku…da o joških sploh ne govorim.
Ampak vse lepo skrijem pod oblačili. Tako, da moj lepi stas okrasim še z cvikerji na impozantnem orlovskem nosu, ki ga moram včasih celo upogniti, če gre kdo mimo… Skratka sama poosebljena lepota.
Pomoje, da vodim s tako prednostjo, da je brezveze da se sploh še katera oglasi, Kajne??

Vau same krasotice, kolkrat na deten pa sexate, a so vaši partnerji petelini kot je Vili ?

lp bodite še naprej take manekenke

ME, Myself and I:

S težo nimam težav nobenih, torej 178 cm in SAMO 56 kg. Celulita še ni pri mojih rosnih 23:))))), joj kolk gre hitro, moje mere so blizu idealke 91 – 62 – 90, moji lasje so spremenljive barve od vijoličnih do rdečih, trenutno so medeno blond, kar mi še najbolj sede, očke mam zeleno rjave, če se jokam so zelene:))), prste mam vse na nogah in rokah, tko da se ni za pritoževat!!!!!!Gor lahko navlečem VSE OBLEKCE!!!Hvala fotru za gene

Zelo se zavzemam za “lepoto z namenom”, zato redno seksam, da pride moja celulitisna rit lepo do izraza. Drugače sem suhica, tako da mi ni jasno, kako sem lahko tako lepo obdarjena z njim. Ampak mislim, da je to zmagovalna kombinacija: vitkost z lepimi celulitisnimi blazinicami in pokončnimi joški.

Hey Misty,

eno malenkost pa imava skupno, kljubtemu, da sem nasprotnega spola.
Oba sva stara 23 :)))

No kako sem pa jaz lepa?

Hm na višino 167 cm mam tam nekje nihajoče 50 – 52 kg. Ko imam manj (pretežno poleti) kažem svoja krasna rebra in štrleča vretenca na hrbtu. Ko je kil nad pedeset se začnejo po malem širit stegenčka in napihvat joški, ki temu ustrezno (bližnja menstra) bolijo in me živcirajo. Celulit se je začasno malo potuhnil, krčne žile pa napovedujejo, da bodo po mami zavzele še moje noge.

Lase imam čudovite, zelo tanke, rado cepljive in redke. Od videza blond oskubjene kure me rešuje naravna skodranost, ki ima seveda tudi druge dobre strani – fecljanje in vozljanje, tako da je česanje užitek čez vse.

Moja koža nima para – veselo sem deležna obdobij mozoljanja (na pragu 28ih let), zelo rade me že pri najmanjšem frcu obiščejo modrice. Zaradi lenobe (in zelo uvidevnega možeka) pridno gojim dlake na nogah. Frizura na tamali bi še šla, če ne omenjam ihtavega britja s preostro britvico in potem zdravljenje z možekovim gelom za po britju.

Hodim prehitro in opletam z vsemi štirimi, ne znam lepo stat ali pa sem kavbojc, sedim z nogami v luftu ali po turško in preveč pokam frise, ko kaj doživeto razlagam.

Skratka – glasujem zase!!!!
LP Nutel(j)a

A ni hecno, da niti ena nima čez 60 kg.Ko pa po cesti gledaš Folk je pa takih tako malo, da bi jih na prste preštel.

Nana1 si iz Amerike?

Ha, jaz imam 60,5. Preverjeno zjutraj. Na 173 cm. Ce imam manj ali vec pa nimam vec kaj obleci. Je vse enak veliko. Preveliko, sja morajo biti hlace UDOBNE. Se ne 35. Mulckov se ni, se pa trudimo.

Zile so pa ze. Stranski ucinek Ab tablet. Poleg hiperpigmentacije. Aha! Ene par majhnih na sreco, ker sem imela normalne tlak le med tabletami, drugace pa stoje spim.

Aja, lasje rastejo in rastejo, paje po enem letu za enega bogega copa. Gosti. Sivi prekriti z rjavo. No, vsaj jaz mislim, da je. Pa je bolj rdeca. Pa temnejsi, kot so spodaj, kadar jih v navalu slabe volje ne napadem z britvico. Se precej bolje pocutim. Vcasih sem to pocela pri frizerju. Odkar cakam dolge lase se temu izogibam.

Oh, celulit… Se najboljsa stvar na meni so noge, ampak ne desni je kost. Sangrija, a imas kaksno informacijo, kaj storiti s to kostjo? Moji cevlji jokajo, jaz pa z njimi.

Aha, tangice… Sem jih ze nakupila par let nazaj, pa se kljub vsem poskusom se vedno ne razumemo.. Ampak jih bom ugnala… No!

Točno 60 kg sem imela tisti dan, ko sem šla rodit, zdaj pa jih imam spet 43.
Pač se javljamo same suhice:)

V glavnem: suha, drobna, majhna – 1.60 cm, imam pa velika prva dva zoba, pa malo kriva, da se me vsej vidi. Ja, pa glasna sem tudi zelo, da če me kdo ne vidi, me vsaj sliši:))

Lase, bog mi pomagaj, nočjo in nočjo bit bakrene in stalno vlečejo na blond, ker sem že celo stoletje peroksidna in mi je že na gene udarlo.

Pa na moja vdrta lica se puder ne usede ravno dobro, kar neke pike in luknje se naredijo.

Pa roke imam malo zgubane in hrapave (res da sem že presegla 30), nohti se cepijo 100 na uro, vse maže si dajem gor, kar ste mi zadnjič svetovale. No malo gre že na bolje:)

Drugače se pa super počutim v svoji koži, če bi se dalo, bi vam poslala kar sliko moje lepe malenkosti:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close