Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek opišimo se in tekmujmo v lepoti

opišimo se in tekmujmo v lepoti

Veš, si se zmotila, nisem na Krvavcu, pa poglede tiste “ta prave”, sem dons tut že “fasala”, da pa nisem lepa se pa sploh ne bojim; seveda sem lepa pa še kako;
če je pa lunca pa tut prav, me nič ne mot, veš, lunca namreč; je prav luštn it zvečer z roko v roki na sprehod;

a se ti je kakšen nov mozoljček naredil,

lp

šajba je pa taprava, na Krvavcu!

CARKE SMO KER SI UPAMO POVEDAT SVOJE SLABOSTI!!!!
`JASNO??????????????
VAŽNA JE NOTRANJA LEPOTA, KI JO PREMOREMO, SAJ SMO TAKO ZABAVNE, DA POKAMO PO ŠIVIH OD SMEHA!!!
Dol naj zginejo tiste, ki nimajo smisla za humor. Vsaj to temo naj pustijo pri miru. A mam prav???

Kakšna fora?

A to je le fora?

Jaz sem se pa takoooo trudila … :((

Lep vikend vsem :)))))

Jap, ni lahko biti lep 🙂
Še težje je, ko se odločiš sprehoditi po lepotni pisti in razkriti svoje čare, pa čeprav po taki, virtualni….

Da imajo vsake oči svojega malarja, smo itak že vedele. Zdaj smo ugotovile, da ima svojega malarja tudi vsak zapis. Kar je lepo, ker nam verjamejo na besedo 🙂 Hudič je le, da si na tej osnovi nekateri vizualizirajo preveč celulajzerja, ha ha ha ha ha. Ampak to je njihov problem.

Drage moje dame, lep tekmovalni dan je bil in gneča na prvem mestu je presegla vsa pričakovanja organizatorja 🙂

Vse ste dobile medalje in pušeljc in krono in avto in potovanje okrog sveta. Prostor pa je tudi za zamudnice. To lepotno tekmovanje traja in traja, dokler bo še kateri do smeha. Ali pa do šinfanja. Samo, na nekaj pa moram opozorit. Namreč, lepim ženskam so in bodo delali kipe, kritikom pa niti podstavka ne, he he he he he.

Cmoka, koka!

Na že velik kup lepote skromno dodajam še svoje prelesti:
1. impozanten nos ( zaradi pogostega vtikovanja v vse sorte zadev)
2. gracilne nožice (se lahko primerjajo samo z Zlatkom Z.)
3. prepih med nogami izenačuje (zelo) tesno stanje vzob v zgornji čeljusti
4. v prostem času se ukvarjam s surfanjem ( po internetu, pa saj nismo malenkostni) in branjem( velike podočnjake imam od nočnega čitanja Ljubavnih romanov).

Zmago pa si obetam zaradi intelektualne globine: ne, jaz nisem za mir na svetu, ampak za to , da ne bi bilo več vojn; pa tudi sreče za vse si ne želim, pač pa naj žalost izgine iz vseh domov na Zemlji…

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :-)))))

Mislm, ne boste lepe brez mene;)!
Lepa sem…Moj obraz je kot soncek vedno lep in nasmejan;), vrat kratek in nato ramena sportna, prsi ne velike ne male in ozek pas , ter zenski boki, dolge noge, vsega skupaj merim 175 in nosim cca 65 kg.Aja pa se bjonda sem, sam ne neumna;), sem umetna. Pa recte ce nism lepa , madona ,sam naj si kera to upa,ej sem se tolk nasmejala, smotke smo u piko,hihihi, no glavno da si znamo narest dan lep in zanimiv, to je bil pa tudi namen tega posta, za vse une , ki so to razumele kot neko nadutost, tekmovalnost.

Drugac pa tole resno: lepota je relativen pojem in zame je vsak clovek lep, ker ga znam gledati z srcem! Lahko recem se to, da vcasih napake nepopolnost ne lepo, cloveku dajo neko piko na i, da recem, vau kaksna macka ta pa izazreva nekaj, pa sploh ni lepotica, ampak zna se nositi in to je to, v pravem smislu besede, pomena!

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No pa naj se še jst predstavim. Pri svoji rosnih 18 se že ubadam z obsedenostjo z videzom. Na srečo mi sedaj po dolgih mukah počasi uspeva pridobiti samozavest in si celo obleči pulover, ki ne sega daleč čez rit. To je pač moja šibka točka.

Ko me kdo vpraša kaj ti pa manjka? Rečem manjka mi ne nič, prej je kej preveč. Za svojo majhno pojavo-baje merim celo kakšen cm več kot 160, bi morala zmanjšati svojo težo za kak kg. Ampak sem se odločla, da ne živimo zato, da bi se ubadali z svojimi slabostmi in jih tolažili s čokoladami.

Torej lahko se pohvalim, da moj trebušček rata lepši, že če samo par dni delam trebušnjake. Za to poskrbi moj kašelj, saj se mišice cel dan naprezajo, imam lep hrbet, res nan sem ponosna, čeprav ni v tisti obliki črke s. Kompleks ko so prsi začele poganjat. Na srečo oz. nesrečo se je rast hitro ustavila. Ampak sj fant nima problema, da bi ga z njimi ubila:))))

Drugače pa lepe mišičnjaste roke, al je pa tistu špeh-joj zdj sm pa u dilemi.

No mozoljčkov-tistih k majo bel gnoj not-nimam velik. Mam pa zatu razne druge izpuščaje na obrazu.

Moja velika prednost pred vami pa je, da ne zapravim veliko denarja za obleke in kozmetiko, ker ne obožujem trgovin. Še dobr, da gre kdaj mami zame v trgovino, da me sošolke ne ubijejo zaradi nepoznavanja mode.

Uf – no, pa bom še jaz. Moja malenkost se razteza na le 165 cm, je pa zato toliko bolj obilna z 75 kg. 🙁 Večina obilnosti je ostala v modrcu 90E, pa seveda na trebuhu, ki še ni poštudiral, da je že dobro leto prazen. 🙁 V svoji postavi se sicer ne počutim najbolje, se pa zaenkrat s tem še ne obremenjujem. Ha, je pa še nekaj – mozoljčkov nimam nič (!), razen seveda po bikini liniji kadar se pobrijem. 😉 Lasje so neukročeno trobarvni kot kakšna indijanska grivica – segajo malo čez rame. Očke imam pa take lepe – zelene. Ma, jih vsi ful pohvalijo, kok so lepi. Ustnice so polne ko Severinine. Včasih jih nisem marala, zdaj pa sem se zacopala v njih. hi hi Nos je lepo eleganten, rit je sicer široka, ni pa štrleča, oz. velika. Križ je po mojem mnenju bolj v podnu, ker me kar naprej nekaj boli (ja, saj vem… kile), so pa zato noge ta prave, močne in neustrašne… Aja, pa popek imam tudi lep… ;)))

pa pa

Ufff, ej, mamm, sem kar vesela, ker je še ena “overdose”.

No, jest sem tut lepa, bl velika, pa moja teža zlo niha (+-15kg),, vsekakor pa nisem anoreksična. 🙂 Celulitek je all over, pa na desi nogi mi krčna žila ven seka. Za enkrat še ne štrli ven, ampak je sam vijolčaste barve in gladkih kontur, hehe.

Ha, joškice… Za moj filing tut overdose, moj dragi pa pravi, da so kul. Pomemben podatek: med joggingom totalno skačejo.

Hja, pa lih novo frizurco mam tam spodej – NA ČRTO! 🙂

no tok overdose pa ni nobena taja pa mislim da sem najlepša. saj poznate uno foro. na svetu sta dve vrsti ljubi eni so suhi drugi smo pa lepi a ne. pupe lep vikend vsem ::) pa veliko sončka in ljubezni une kislice ki se pritožujejo pa naj se kam drugam obrnejo. vsak mora biti sabo zadovoljen pa naj ne kritizira drugih ša bo velko več sreče v življenju.

Definitivno sem najlepša. Imam en zob, umetno nogo, lasuljo. kilo celulita na zadnjici in preostali nogi, vendar naj poudarim da je lasulja lepe blond barve oči pa imam tako lepe modre da se prav podajo zraven. Tehtam pa 34kg vendar se bom kmalu odločila za dieto ker sem malenkost predebela a zelo dobrega srca.
Zmagam????

No, pa si še jast nabijem mal svoj ego tuki go-(tipke vse prenesejo!):
iam 168 cm, 53 kg, 19,0 % maščobe-telesne.Pa baje hud trebuh-radiatorčke, me je že velik ljudi na fitnesu vprašl, kaj počnem zato. (but this is my secret-no one has no clue about this!)Pa uče- da me vsak ta drugi obsoja, da mam leče, čeprav jih nimam. To so moji aduti, ki bi se jih morala bolj zavedati-saj včasih sploh ne grem ven-ker se nimam za dovolj perfect.-precej absurdno, ane!??

Ej, Klara, pod nujno moraš resnično kakšno kilo dol vršt. 🙂 Drugač pa sploh ne vem… si mi kr mal všeč. 🙂

Taja hvala se to mi večina pravi ampak še malo potrditve ne škodi. Danes začnem z dieto, obljubim.

Kulll, mal redukcije res ne škodi! 🙂 Pa velik sreče! Bom še jest s tabo hujšala, da boš zdržala in uspešno vrgla tistih odvečnih 10 kilc dol. Papa!

Nc posebnega…..velika sem 175 cm,tehtam 58 kg.Oprsje 90C,pas 60 in boki 90.Ampak mere res niso vse…ker v zivo mi zgleda da imam okoli 62 kg.Aja,imam dolge blond lase skoraj do pasu in velie modre ocke.Sem zelo svetle polti,na mojo zalost.Hja in imam tudi strije seveda,to pa zato ker sem pred leti zelo shujsala.Celulit na stegnih nakazan.Zaenkrat sem se 19 stara,poleti bo 20 🙁
Na sebi bi akoj spremnila kozo,da bi bila temnejsa in ne tako prosojna na dolecenih delih…Ali sem zmagala???

Hvala za solidarnost, Taja. Lepo je če ti kdo pomaga. Naslenjič pa jst tebi skočim na pomoč.
Čauči

Hm… Mala, sigurn najmanjša tu 🙂 Kil mam preveč, sam se mi zdi, da se sploh ne vidi, da jih mam tolk. Vse na pravih mestih razporejeno, vsaj to 🙂 Ne maram svojih las, ker si jih moram vsak dan skor umivat, pa še zdej sem postrižena, rpej sem pa mela dolege do sred hrbta.
Men so všeč moja usta, so take lepe fafačke oblike, bolj polne. Zobje so menda lepi,beli, veliki sam škoda k je en bolj po strani, ker nisem hotla nosit aparata za zobe. Zarad zob pa ust sem menda podobna Brigit Bardot… Sam ko bi še mela postavo tako… /aja to je blo prej ko sem mela dolge blont lase). Zarad očal, s prelivajočo temno in svetlo modro barvo pa menda Anastaciji… Sam po mojem so vsi ko so mi dali ta kompliment bolj moje ( . )( . ) gledali…

No, da še jaz lonček pristavim k tem lepotam: v višino sežem 176 cm, teža od 60 (poleti) do 64 (pozimi), ustnice polne, očke mišje, podedovani podočnjaki, lasje mišji in po fantovsko postriženi. Prsi spravim v “štirico”, ampak se ne morem z njimi kaj prida hvalit, zato pa imam športna ramena, lepe roke in trdno deško ritko. Nohti večinoma pogrizeni, ampak ker se s tem ukvarjam že od malih nog, tega sploh ni opaziti. Obvladam, kaj? Noge so pa, kot temu Angleži pravijo “piano legs”, zato sem bolj ali manj ves čas v hlačah in poleti v dolgih oblekah. Aja, stopala imam pa prav čudovita, lahko bi delala reklamo za kakšne kreme proti trdi koži na podplatih. Kar zadeva celulit na stegnih, ga, kot vsaka normalna ženska pri 39 letih, seveda imam. Ne se slepit: pijem vodo, telovadim, že deset let v vseh letnih časih tečem res skoraj vsak dan – in ga imam. Ker sem naredila vse, da ga ne bi, nimam niti najmanj slabe vesti. Sploh se pa s celulitom veliko več ubadamo ženske kot moški. Mojega sploh ne moti, ker ga biti opazi ne.

Super ste, punce. Sem se nasmejala!

Da opišem mojo lepoto: 176 cm, 83 kg (po dveh zaporednih porodih) (prej 64 – šit, kje so tisti časi), ampak sem se navadla, skratka, uživam v joških, ki sem si jih tudi jaz pustila dolge, lase pa, prav nasprotno, skrajšala; imam lep strleč nos, zaobljena lica, in mislim da vodim v celulitu, saj ga ni nobena omenjala na NADLAHTI. Je tako??? Super!!! Poleti ne rabimo obroča za plavanje, ker imam toliko sala okoli trebuha – tudi moj ni še realiziral, da je že skoraj dve leti prazen. Krčne žile – če mislite tisto avtocesto, ki se mi vleče pod koleni na obeh nogah, potem mislim, da jih imam. Strije – uspelo mi jih je dobiti na zadnjici :-))

I’m too sexy…

Mejte se.

No, v glavnem same suhice, zato se bom še jaz prijavila, da malo zvišam povprečeje; višina 172, teža 67, dva tedna nazaj pa “samo” 65, ampak sem šla na razprodaje in sem ugotovila, da mi je št. 40 premajhna, 42 pa prevelika. Potem sem se odločila za lažjo pot in sem se malo poredila.
Lasje so rjavi z naravnimi sivimi prameni, sedaj imam kratke, nos prevelik, prav tako rit – ne vem zakaj gredo vse kile v trebuh in rit, zakaj ne gre nič v joške, še dobro, da prodajajo podložene modrce. Še najbolj so mi všeč moje zelene oči in polne ustnice – kot vidite sem čisto prava klasična lepotica. In za piko na i imam še odlomljen zob (sem bila že trikrat pri zobarju, pa mi vsakič v krajšem času pade dol).

No, pa lahko noč in dobro spite!

Tanja

Nisem prepričana, da se želim opisati tu gori… A da vam malo dvignem povprečje glede teže… Po zgornjih opisih sodeč, Slovenke ne bi smele biti omenjane kot problematične glede teže.
Evo, kako izgleda moja malenkost: 163 cm, 95 kg (po dveh porodih,prej pa tudi ne dosti manj). Moj nos krasijo očala, vrh glave pa rjavi lasje s svetlimi prameni… Bogato obdarjena s prsmi (uf… kaka težava je priti do kakega pravega modrca… kot tek na dolge proge).
Moja boljša stran je moj karakter: sem prijazna, ustrežljiva, klepetava, vedno optimistična, vesela… Prija mi dobra družba in tudi jaz prijam njej…
Eh… ne vem, kaj bi se še splačalo omeniti… Mogoče ob drugi priliki.
R.

hhehe…pa hecne ste, ko ste tukaj omenjene glih same tako, ko bi lahko rekla da ste po kilazi ali reprezentancne sportnice al pa anoreksicne baeltke.sicer s tem ne mislim nic kaj slabe(nobeno simfanje), venda zanimivo,da se tk fajn gor drzite.
malo mlajsa se,sicer se nisem poroce, ampak kot vse kaze, bom pocasi ze stopla vsa v belem pred oltar………)da se mi le besede pozlatijo.no , moje modre globoke očke kazejo mojemu dragemu najvecjo iskrenost in…. so cudovite,pol od prelepega k mojim lasem…..ce si jih s fenom ne susim pa ravnam vsakic ko si operem glavo vsaj 2 uri sn becikl na 14kolah,pa se vseeno niso cisto ravni….pa niti dolgih nimam(sem samo malo bolj nespretna….)ustnice,…spodnjo mam polnejso(ne od mascobe na riti) od zgornje.dobro zgleda.puklasta sem glih tak ko noterdamski zvonar,ko cele dneve sedim v isti pozi,pa zarad dela ki ga opravljam ne morm bit ravna v hrbtenici ko kasca manekenka.joške so vveeeelike.sicer nevem po kom mam take(mogoce po kaki prapra babici),mi pa je fant izrecno prepovedal hujsat,da slucajno nebi kaj zgubila v joške in na rit.celicitka je moja prijatlca…)oba koleapa zgledajo pr men glih tak ko kake flike__cele zasite,rdece lise od sivov , ker mi ze dalj casa renovirajo kolena(nove stukature je treba narest,pa michelangelove freske je treba na novo pobarvat:)))jah no,platfusa sicer nimam,ma ga pa zato moja sestra.sn pa vlka 172,pa mam 60 kil,(cez tedn,cez vikend,ko pa sem naseljena v kuhinji moje bodoce tasce,pa stevilka na njihovi vagi pokaze malo vec).aja.morm bit pefektna—–mam ansolutni posluh..ah,glasbenica:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close