Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Opozicijski trojček??

Opozicijski trojček??

le da je drugje manjša, pri nas pa največja v evroobmočju.

Khmm, a ko se je pa mal znižala, se je pa takoj trkal po porsih od uspeha. Ko se viša, pa nima nč zraven.

Pozabljaš da na račun tajkunov “KOMUNAJZARJOV” narašča inflacija ne zaradi g, Bajuka. On ni lastnik trgovskih podjetij, mogoče pa ti še živiš v socializmu in pričakuješ plansko gospodarstvo in plansko inflacijo!

Fant malce preveč SANJAŠ:-)[/quote]

Inflacija narašča zaradi dviga cen energije !!!!
Vsa energetska podjetja pa so paradržavna in g. Bajuk s svojim ministrstvom odreja cene energentov , če ti misliš da naftni trgovci sami odločajo o cenah goriva potem ti sanjaš .
Res je da cene goriv povsod rastejo ampak samo pri nas imajo velik vpliv na inflacijo , ki je največja v € območju , ali je tudi to novinarska raca ???
No da te malo potolažim , tudi pod novo oblastjo ne bo nič drugače , je že tako da so prejšnji in sedanji bivši komunisti , ki o ekonomiji pojma nimajo .

Meni ni treba dokazovati njegove nesposobnosti !!!! dokazal jo je sam !!!
Odkar je financar imamo najvišjo inflacijo , ki vstrajno raste .
Nagrado dobi kod najboljši fin. minister , ko ima Slo. najvišjo inflacijo , na vprašanje kako to začne jecljati in zardevati ko junferica ko prvič vidi qurca , na koncu pravi da je to novinarska raca .
Poserjem se jaz na stranko , ki jo vodi nekdo ki je v banana republiki afne guncal in ko je bilo vse mimo ( osamosvojitev ) pride sem solit pamet .
Samo ne mi zdaj začet kako je bil zatiran od komunistov , ker tudi pojma o komunizmu nima za razliko od nas ki smo pod njem živeli in ustvarjali , predvsem pa je komunizem praktično od 80-tih mrtev ( skrajni čas ) in zgovarjanje na komunizem je za lase privlečeno .
Bajuk je svoja najbolj aktivna leta imel v tujini na starost se je pa spomnil , da je rodom Slovenc in butasti Slovenci so ga sprejeli odprtih rok , namesto da bi ga sunili v rit da bi odletel nazaj v svojo diktatorsko bananarepubliko .

New Report

Close