Opozicijski trojček??
Pozabljaš da na račun tajkunov “KOMUNAJZARJOV” narašča inflacija ne zaradi g, Bajuka. On ni lastnik trgovskih podjetij, mogoče pa ti še živiš v socializmu in pričakuješ plansko gospodarstvo in plansko inflacijo!
Fant malce preveč SANJAŠ:-)[/quote]
Inflacija narašča zaradi dviga cen energije !!!!
Vsa energetska podjetja pa so paradržavna in g. Bajuk s svojim ministrstvom odreja cene energentov , če ti misliš da naftni trgovci sami odločajo o cenah goriva potem ti sanjaš .
Res je da cene goriv povsod rastejo ampak samo pri nas imajo velik vpliv na inflacijo , ki je največja v € območju , ali je tudi to novinarska raca ???
No da te malo potolažim , tudi pod novo oblastjo ne bo nič drugače , je že tako da so prejšnji in sedanji bivši komunisti , ki o ekonomiji pojma nimajo .
Meni ni treba dokazovati njegove nesposobnosti !!!! dokazal jo je sam !!!
Odkar je financar imamo najvišjo inflacijo , ki vstrajno raste .
Nagrado dobi kod najboljši fin. minister , ko ima Slo. najvišjo inflacijo , na vprašanje kako to začne jecljati in zardevati ko junferica ko prvič vidi qurca , na koncu pravi da je to novinarska raca .
Poserjem se jaz na stranko , ki jo vodi nekdo ki je v banana republiki afne guncal in ko je bilo vse mimo ( osamosvojitev ) pride sem solit pamet .
Samo ne mi zdaj začet kako je bil zatiran od komunistov , ker tudi pojma o komunizmu nima za razliko od nas ki smo pod njem živeli in ustvarjali , predvsem pa je komunizem praktično od 80-tih mrtev ( skrajni čas ) in zgovarjanje na komunizem je za lase privlečeno .
Bajuk je svoja najbolj aktivna leta imel v tujini na starost se je pa spomnil , da je rodom Slovenc in butasti Slovenci so ga sprejeli odprtih rok , namesto da bi ga sunili v rit da bi odletel nazaj v svojo diktatorsko bananarepubliko .