Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek opravičilo za izostanek v šoli

opravičilo za izostanek v šoli

Ojej, bo mogoče rekla katera, ampak res nimam ideje kako napisati opravičilo za hčerko, ki je zaradi bolezni 2 dni izostala od pouka v 1r 9letke. Od moje šole in opravičil pa je že takooooooooooo daleč 🙂

Torej punce, kako?

SPodaj pospisana “ta pa ta” prosim, da opravčite moji hčerki “tej pa tej” izostanek od pouka dne … zaradi ….

Je to vse? Še kaj drugega mogoče?

Hvala vnaprej pa bodite danes same sončki, če ga že na nebu nimamo 🙂

Ja, vsaj jaz nisem komplicirala, ko so mi otroci v šoli nosili opravičila. Itak mora učiteljica vse opravičit. MOgoče na koncu še hvala za razumevanje.

LP

Aja, pa še to;
mora biti napisano na roko ali je lahko oblikovano z urejevalnikom besedil in sprintano?

čist vseen, sam da je na roke podpisan.

Mi smo enkrat dobili celo navodila:

Spoštovana učiteljica,

Prosim, da opravičite Tej in Tej izostanek od pouka, dne XXX, zaradi bolezni.

Z lepimi pozdravi,

Ta in Ta

Kraj in datum

Samo ne teh klobas, kot so spodaj podpisana, zgoraj citirana, v levem kotu navedena…. kaj bolj grdega in okornega pač ne more bit.

Napiši lepo:
Prosim, da opravičite moji hčerki xy izostanek od pouka zaradi bolezni.

XY pa še podpis zraven.

Tako, ja! tako napišem sama!

Punce krasne ste, ker tisti “spodaj podpisana” tudi meni nikakor ne potegne, pa res nisem vedela kako oblikovati…

… pa lep dan vsem 🙂

Jaz napišem opravičilo vedno z roko v beležko ali na bel A4, pa potem v kuvertico, na katerega potem napišem še ime npr. ga. učiteljica Cvetka:

Spoštovani,

vljudno vas prosim, če hčerki Zvezdolini zaradi bolezni opravičite izostanek od pouka od dne …… do ……… .

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam,

mami Zvezdica 🙂

Pri nas so pa izdali Publiciteto(knjigica v kateri je vse od šole) v kateri so tudi že obrazci in samo upišeš datum in kaj je bilo narobe, ter se podpišeš.
Super knjigica:))
Mg. Čeprav jo letošnjo še čakamo;mal zamujajo ker so prenavljali šolo:))
lp

Jaz napišem podobno kot *zvezdica.**
Lp, Mateja

Meja si ti mogoče iz Zagorja? :))

Ja sem:))) Še ena zagorjanka??:))
pozdravček

Ja! :)))

:)) zdej se bo pa že splačal nardit enkrat tut zbor zagorjank, ko nas je že kar velik:)) ene se že poznamo, ene pa se še bomo pa je..
kaj pravte na to??

Zadnjič sem na internetu našla obrazec za opravičilo. Tu je link, če bo še komu prav prišlo.

opravičilo za osnovno šolo

na desni—> Kraj, 0.meseca leto

OPRAVIČILO

Spoštovana gospa razredničarka!

Moja hčerka ////// ////// je imela /////// (angino,gripo..), zato je od XX.XX.
meseca leta ni bilo pri pouku.

Prosimo Vas, da ji zamujene ure opravičite.

Lepo Vas pozdravljam. na desni–> //////////// ///////////

New Report

Close