Opravičujem se!
Tistim, ki sem jih prizadela.
Ni bil moj namen in z nobeno besedo nisem nič slabega mislila. RES NE! Je bil bolj tak lumpast hec… pa ste ga preveč resno vzeli….
Ma v moji glavi je velika zmeda, in vem da je tu nekdo, ki me razume…
Ne morem več……… tako naprej……….
Sorry še enkrat in desetkrat in stokrat. Ne bom več!
Adijo, čmoka.
Ej…ejjjj..helcka moja.meni je blo jasno..da si vceri bila ti to..ampak nekaterim to ne..in ej..razume se..da clovek ni vedno okej…in vcasih napise..kaj..kar naslednji dan..ti ni ravno u ponos..ampak zavedaj se nekaj..to je le forum..kr tko brez veze..ceprav vemo, mi vsi to..da smo zaradi njega veckrat ze jokali..jaz zadnje dni preveckrat…trpeli..ali se smejali…ampak tako je zivljenje…in sibamo dalje…daj si duska…in ce si ga kje lahko das..je kletka pravi kraj za to..res pa je..da na mal bolj okej nacin…al pa ze prej opozori..da se ti rola do konca..in bodo rolali s tabo vsi, ki bodo to hoteli…ce pa to ni to..potem vedno se najde kdo..ki si misli..le kdo me kle ne mara..da me drka u glavo…ma ja..besede..so besede..in vsak jih razume po svoje..in res ne vem..zakaj toliko gorja zadnje case na teh dveh forumih…bom tiho…helcka…lubcka ti talam…in ej..pridi nazaj…saj se razume..da se vsake toliko casa lahko komu zrola..RTM..johanka bananka moja…
Hely,
ne morem mimo, da ne bi pripomnila, da res ni lepo, da s takimi bedarijami zaseješ seme dvoma v druge osebe.
Najbolj me boli, da si enkrat odprla temo in pozvala druge, da naj priznajo še svoje ostale nicke.
Ne zameri, vendar se mi zdi, da si le ti tista, ki jih uporabljaš zelo veliko, dvom pa se vedno bolj razrašča. Pa ne samo vate – v nas, vse ostale udeležence tega foruma! In potem se poraja sumničenje med forumaši, in temni oblaki so takoj tu!
Hely – všeč mi je tvoj način pisanja, vendar le pod nickom Hely. Vse ostalo je pretvarjanje oz. morda tudi odkrivanje tvojih strahov. Bodi to, kar si – če pa si v krizi – so pa tudi prijatelji za to. Piši jim in pomagali ti bodo. Ne pa tukaj na forumu, prav?!
lp
helci..pozabi na vse..okej..in uzivajmo dalje…nehajmo s tem..kar je blo je blo..naj ostane tam..okej..mala moja!!!.Pridi..uzivaj z nami..ali jokaj..saj ves…da nas imas…sam butni ven vse kar te muci..bo lazje potem..verejmi..