Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opreacija malih sramnih ustnic

Opreacija malih sramnih ustnic

Pozdravljeni!

Zanima me ali je bila katera na operaciji, kjer so ji zmanjšali male sramne ustnice.
Samoplačniško ali preko zavarovalnice?
Kako velike pravzaprav so, da so prevelike in moteče za normalno življenje, tudi sama imam nemalo težav s tem.
Verjetno nisem edina, zato se za začetek po mnenje obračam na ta forum ,kjer je malo večji obisk.

Kakšna izkušnja o omenjenem problemu bi bila dobrodošla.

ne bit butasta, pa jih pusti pri miru, razen če imaš tolk dolge, da jih pohojaš ali da bi te lahko cestno podjetje ponucalo za risanje črt po cestah z njimi.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

[img]http://poliklinikaarcadia.si/images/stories/labioplastika.jpg[/img]
Obnovljene.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

GASPARIJEVA ULICA 12, Plastična & estetska kirurgija Tomaž Janežič dr.med., 1000 Ljubljana, NAROČANJE VSAK DELAVNIK OD 8 DO 20 URE NA ŠTEVILKO 041 397 027

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

GASPARIJEVA ULICA 12, Plastična & estetska kirurgija Tomaž Janežič dr.med., 1000 Ljubljana, NAROČANJE VSAK DELAVNIK OD 8 DO 20 URE NA ŠTEVILKO 041 397 027[/quote]

ampak temu dr. jest nebi dala da me ,,štapom takne,, :-))))

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

denarja in trpljenja. Kar je narava dala, naj bo njeno!

Jst mam tudi velike, pa me ne moti. Mojih partnerjev tudi nikoli ni.

Zdej vsaj vemo, čemu tisti kosmati trikotnik.
Bemoga, do danes sem mislil, da je namenjen zgolj za poliranje zob. [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g070.gif[/img]
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a010.gif[/img]

Ne govort na pamet, če nimaš lastnih izkušenj.

Npr. ušesa, nos nam po malem rastejo celo življenje – nekaterim ženskam pa tudi sramne ustnice. Ali pa so nekatere npr. shujšale, da so male stramne ustnice brez maščobe postale povešene kožne gube, ki štrlijo ven in te lako zelo boleče motijo pri nošenju kavbojk, ostalih hlač zaradi šiva po sredini znotraj, dajšem sedenju, vožnji kolesa, rolanju, teku, na fitnesu, skupinskih vadbah, ipd. Ni problem 1cm, temveč tam nekje do 3-5cm izven velikih sramnih ustnic. Male sramne ustnice imajo v nežni koži tudi kar nekaj živčnih končičev, zelo občutljivo mesto in tako trenje res povzroča bolečine, ne užitek….

Avtorica, poseg se da opraviti na napotnico tvojega ginekologa, na ginekološki kliniki. Prej opraviš pregled, kjer ocenijo, ali je poseg upravičen. Pred cca. 8-imi leti ni bilo težav, sedaj pa verjetno malo bolj šparajo po navodilih ZZZS. Sam poseg traja v kratki splošni narkozi cca. 30 minut, okrevaš 12 ur na oddelku, potem te odpustijo domov-toliko, da nehaš krvavet in da oteklina malo splahni. Prve dni o operaciji je precej pekoče urnirat, pazit moraš, da ješ tako, da nimaš trdega blata, da se ne napenjaš, da ni raztrganin šivov. Šivi se zelo hitro zacelijo, stanje po operaciji pa ni primerljivo. Brez bolečin in neprestanega neprijetnega drgnjenja , kar je najpomembneje.

A ti bi jih kar na stroške zavarovalnice a? Pod kaj boš pa uveljavljala? Da so se ti zataknile na šalthebl med prometno nesrečo in se raztegnile? Meni je pa joške odneslo ker je bil tak sunek, ko sem priletela v srno. Še dobro, da imam zavarovano in sem dobila krite silikone. Hahahahaha sorry ampak za crknit no! =D

Ne govort na pamet, če nimaš lastnih izkušenj.

Npr. ušesa, nos nam po malem rastejo celo življenje – nekaterim ženskam pa tudi sramne ustnice. Ali pa so nekatere npr. shujšale, da so male stramne ustnice brez maščobe postale povešene kožne gube, ki štrlijo ven in te lako zelo boleče motijo pri nošenju kavbojk, ostalih hlač zaradi šiva po sredini znotraj, dajšem sedenju, vožnji kolesa, rolanju, teku, na fitnesu, skupinskih vadbah, ipd. Ni problem 1cm, temveč tam nekje do 3-5cm izven velikih sramnih ustnic. Male sramne ustnice imajo v nežni koži tudi kar nekaj živčnih končičev, zelo občutljivo mesto in tako trenje res povzroča bolečine, ne užitek….

Avtorica, poseg se da opraviti na napotnico tvojega ginekologa, na ginekološki kliniki. Prej opraviš pregled, kjer ocenijo, ali je poseg upravičen. Pred cca. 8-imi leti ni bilo težav, sedaj pa verjetno malo bolj šparajo po navodilih ZZZS. Sam poseg traja v kratki splošni narkozi cca. 30 minut, okrevaš 12 ur na oddelku, potem te odpustijo domov-toliko, da nehaš krvavet in da oteklina malo splahni. Prve dni o operaciji je precej pekoče urnirat, pazit moraš, da ješ tako, da nimaš trdega blata, da se ne napenjaš, da ni raztrganin šivov. Šivi se zelo hitro zacelijo, stanje po operaciji pa ni primerljivo. Brez bolečin in neprestanega neprijetnega drgnjenja , kar je najpomembneje.[/quote]

A da nos in ušesa rastejo celo življenje?? Ta je pa dobra, prej bi rekla, da nekaterim jezik raste celo življenje :)))))))))

Kolk pa stane ta hec?

Na napotnico ginekologa in po pregledu na ginekološki kliniki, je bilo zastonj.

Drugače pa brskaj malo po spletu – cene so za samoplačinice nekje med 700 in 1500 eur.

Komu ti tole zajedljivo in posmehljivo pišeš in se norca delaš?

Če je zdravstveno in funkcionalno upravičeno, potem je zastonj, na napotnico ginekologa, krije zavarovalnica, preverjeno.

Kontra gre tudi? Jaz obožujem VELIKE, pa bi Vam mojo poslal.

Če vas motjo, si dajte operirat, pa pustite jamrače. Meni so tudi všeč večje, ker imajo karakter, najmanj so mi všeč tiste, ki jih skoraj nič ni – pa kaj, saj to delate zarad sebe, ne zarad mene. Glavno, da ste sebi všeč.

Zannima me, ali del sramnih ustnic odrezejo, ki visi ven? Ali se zenske zlahka sprijaznijo z bistveno manjso obcutljivostjo za spolne drazljaje???

https://www.youtube.com/watch?v=sldxw1g_GKI

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=sldxw1g_GKI%5B/quote%5D

Ogabnez!

Jaz sem vprasala nekaj drugega.

Avtorica, še dobr, da nimaš frače pošrek, ker bi v tem primeru ploskala, ko bi po štengah hodila. :))

Dej ne bod blesava, no!!

Če te pa res zanima, pa za denar naredijo povsod vse.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

jaz sem operacijo opravila cca. 10 let nazaj, je bilo hitro in hitro zaceljeno, je pa problem, ker me še vedno na določenih mestih boli, saj je kirurg preveč odrezal, pričakovala sem, da ne bo toliko, sedaj ustnic skoraj ni:( bila sem pri plastičnem kirurgu, na zavarovalnico nisem bila upravičena. sedaj mi je žal, da sem ta poseg opravila, saj sem šele kasneje spoznala, da sploh nisem imela prevelikih, me je pa motilo..

Ja odrežejo in lepo zašijejo, oblikujejo. Pa saj živčne končiče še imaš vedno v malih ali velikih lapah, ki ti ji krajšajo, saj ti ne odrežejo vseh -dražljaje boš čutila, Kakšno sprijaznjenje?

Ni primerjave z bolečino in nelagodnim občutkom nošenja kavbojk, pa kolesarjenja, ko te moti tisti odveček mesa, pa čeprav je samo 2, 3, ali 5 cm viška…..

Eni/ene imajo velik, nos, eni/ene velika ušeša, eni/ene velika stopala in dosti daljši drugi prst od ostalih, nekatere pa povešene, daljše , večje male ali tavelike sramne ustnice. Hvalabogu, če je bolečina in neprijetnost, da se to da popravit….

Ne lapaj, če nimaš izkušenj. ko bi te bolelo v minži zaradi tistega, kar se drajsa in menca ob perilo, šive hlač in sedalo pecikla,, bi pa bila tiho…..

nič ni bolj nagravžnega kot pa ženska kateri pol vagine gleda ven. In tega naj bi se potem dotikal z jezikom? Fuj….. pa obožujem pri dajanju oralnega seksa ženskam…ampak pri taki muci se mi pa naravnost obrne v želodcu. Gravž…. fuj fuj fuj

adijo apetit

Ne lapaj, če nimaš izkušenj. ko bi te bolelo v minži zaradi tistega, kar se drajsa in menca ob perilo, šive hlač in sedalo pecikla,, bi pa bila tiho…..[/quote]

pa kaj to vam 15 cm visi ven al kaj?

New Report

Close