Oprema garsonjere-kako?
še malo slikovnega materiala
Lahko prosim pojasniš, zakaj omenjeni podjetji ne bi izbrala?
Naj omenim, da pridejo v upoštev samo podjetja, ki poslujejo v Sloveniji ali še bolje, v prestolnici. Ikea me ne zanima,a se vsem, ki preferirate Ikeo vseeno zahvaljujem za komentarje. Mogoče pa kdaj…
( V vednost: IKEA mi nikakor ni vseč, ne njeno pohištvo, še manj dejstvo, da bi zato se morala vozit drugam oz. se usklajevati s Slo posredniki-dobavitelji, ki njihovo pohištvo tudi pripeljejo, uvozijo v Slovenijo, in seveda to storitev dodatno zaračunajo).
P.S.: Vseč mi je obrobni nasvetek gospe, da ne smem preveč natrpat garsonjerce, cenim izkušnje drugih ljudi, oz. vsak nasvetek dobrodošel, da bo moja garsonjerca res lepa.
Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))
Naj omenim, da pridejo v upoštev samo podjetja, ki poslujejo v Sloveniji ali še bolje, v prestolnici. Ikea me ne zanima,a se vsem, ki preferirate Ikeo vseeno zahvaljujem za komentarje. Mogoče pa kdaj…
( V vednost: IKEA mi nikakor ni vseč, ne njeno pohištvo, še manj dejstvo, da bi zato se morala vozit drugam oz. se usklajevati s Slo posredniki-dobavitelji, ki njihovo pohištvo tudi pripeljejo, uvozijo v Slovenijo, in seveda to storitev dodatno zaračunajo).
P.S.: Vseč mi je obrobni nasvetek gospe, da ne smem preveč natrpat garsonjerce, cenim izkušnje drugih ljudi, oz. vsak nasvetek dobrodošel, da bo moja garsonjerca res lepa.
Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))[/quote]
Po sreči sem opazila, da si mi odgovorila Takole, med znanci, ki so kupili dipo, nisem slišala pohvalnih besed, seveda kar zadeva kakovost, o okusih se ne razpravlja
Največ kritik sem slišala na račun kuhinj, omar, otroških sob, torej tistih kosov, ki se veliko uporabljajo.
Ysk mi osebno pač ni všeč, bi se sicer našel kak dodatek iz naravnega lesa, ostali program pa se mi ne zdi, da bi lepo pasal v majhen prostor, deluje preveč razdrobljeno. Preden se lotiš opreme, ti svetujem, da pregledaš kar nekaj spletnih strani. Jaz sem si pomagala z izrazi, kot so: micro ali shoebox flat ideas, veliko idej za garsonjere pa najdeš tudi na kakšnih hrvaških in srbskih straneh, npr. uređenje stana od 20 kvadrata, uredjenje garsonjere in podobno
Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))[/quote]
Po sreči sem opazila, da si mi odgovorila Takole, med znanci, ki so kupili dipo, nisem slišala pohvalnih besed, seveda kar zadeva kakovost, o okusih se ne razpravlja
Največ kritik sem slišala na račun kuhinj, omar, otroških sob, torej tistih kosov, ki se veliko uporabljajo.
Ysk mi osebno pač ni všeč, bi se sicer našel kak dodatek iz naravnega lesa, ostali program pa se mi ne zdi, da bi lepo pasal v majhen prostor, deluje preveč razdrobljeno. Preden se lotiš opreme, ti svetujem, da pregledaš kar nekaj spletnih strani. Jaz sem si pomagala z izrazi, kot so: micro ali shoebox flat ideas, veliko idej za garsonjere pa najdeš tudi na kakšnih hrvaških in srbskih straneh, npr. uređenje stana od 20 kvadrata, uredjenje garsonjere in podobno :)[/quote]
Tisočkrat H V A L A za res uporabne nasvete.
Lepo nedeljo ti želim, lp. S.