Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oprema garsonjere-kako?

Oprema garsonjere-kako?

Če bi morali na novo opremiti garsonjero, kateri pohištveni salon, podjetje bi izbrali, če bi bili finačno omejeni, a da navsezadnje ne bi kupili najslabšo robo, ki bo (pre)kmalu razpadla?

Dipo, yisk, momax, obi, aniles, lesnina…?

Hvala za sodelovanje in lep večer.

Odvisno je tudi od osebnega sloga. Jaz bi momax, yiska in dipota v nobenem primeru, programa ostalih dveh ne poznam. Seveda pa samo nekaj osnovnih kosov, ne bi preveč napolnila prostora, če je majhen.

Enako, čeprav mogoče kakšno stvar tudi tam najdeš?

Ikea…vgradna omara akron

Tudi navijam za ikeo

še malo slikovnega materiala

http://onlinecatalogue.ikea.com/HR/hr/IKEA_Catalogue/

http://onlinecatalogue.ikea.com/AT/de/IKEA_Catalogue/

Ikea

Karkoli sem kupila v anilesu je precej bolj kvalitetno, kot drugje.

Od nizkocenovnih mi je prva izbira Ikea. Imamo pa doma nekaj kosov tudi iz Momaxa, Yiska in Dipota. Zgledajo v redu, služijo namenu, se pa opazi razlika v kvaliteti.

Lahko prosim pojasniš, zakaj omenjeni podjetji ne bi izbrala?
Naj omenim, da pridejo v upoštev samo podjetja, ki poslujejo v Sloveniji ali še bolje, v prestolnici. Ikea me ne zanima,a se vsem, ki preferirate Ikeo vseeno zahvaljujem za komentarje. Mogoče pa kdaj…

( V vednost: IKEA mi nikakor ni vseč, ne njeno pohištvo, še manj dejstvo, da bi zato se morala vozit drugam oz. se usklajevati s Slo posredniki-dobavitelji, ki njihovo pohištvo tudi pripeljejo, uvozijo v Slovenijo, in seveda to storitev dodatno zaračunajo).

P.S.: Vseč mi je obrobni nasvetek gospe, da ne smem preveč natrpat garsonjerce, cenim izkušnje drugih ljudi, oz. vsak nasvetek dobrodošel, da bo moja garsonjerca res lepa.

Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))

Razen Ikee, katera pohištvo od naštetih misliš, da je najkvalitetnejše? Ali je vso pohištvo v istem rangu? 🙂

Naj omenim, da pridejo v upoštev samo podjetja, ki poslujejo v Sloveniji ali še bolje, v prestolnici. Ikea me ne zanima,a se vsem, ki preferirate Ikeo vseeno zahvaljujem za komentarje. Mogoče pa kdaj…

( V vednost: IKEA mi nikakor ni vseč, ne njeno pohištvo, še manj dejstvo, da bi zato se morala vozit drugam oz. se usklajevati s Slo posredniki-dobavitelji, ki njihovo pohištvo tudi pripeljejo, uvozijo v Slovenijo, in seveda to storitev dodatno zaračunajo).

P.S.: Vseč mi je obrobni nasvetek gospe, da ne smem preveč natrpat garsonjerce, cenim izkušnje drugih ljudi, oz. vsak nasvetek dobrodošel, da bo moja garsonjerca res lepa.

Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))[/quote]

Po sreči sem opazila, da si mi odgovorila 🙂 Takole, med znanci, ki so kupili dipo, nisem slišala pohvalnih besed, seveda kar zadeva kakovost, o okusih se ne razpravlja 🙂 Največ kritik sem slišala na račun kuhinj, omar, otroških sob, torej tistih kosov, ki se veliko uporabljajo.
Ysk mi osebno pač ni všeč, bi se sicer našel kak dodatek iz naravnega lesa, ostali program pa se mi ne zdi, da bi lepo pasal v majhen prostor, deluje preveč razdrobljeno. Preden se lotiš opreme, ti svetujem, da pregledaš kar nekaj spletnih strani. Jaz sem si pomagala z izrazi, kot so: micro ali shoebox flat ideas, veliko idej za garsonjere pa najdeš tudi na kakšnih hrvaških in srbskih straneh, npr. uređenje stana od 20 kvadrata, uredjenje garsonjere in podobno 🙂

Iskrena hvala vsem sodelujočim, doslej in vnaprej! :))[/quote]

Po sreči sem opazila, da si mi odgovorila 🙂 Takole, med znanci, ki so kupili dipo, nisem slišala pohvalnih besed, seveda kar zadeva kakovost, o okusih se ne razpravlja 🙂 Največ kritik sem slišala na račun kuhinj, omar, otroških sob, torej tistih kosov, ki se veliko uporabljajo.
Ysk mi osebno pač ni všeč, bi se sicer našel kak dodatek iz naravnega lesa, ostali program pa se mi ne zdi, da bi lepo pasal v majhen prostor, deluje preveč razdrobljeno. Preden se lotiš opreme, ti svetujem, da pregledaš kar nekaj spletnih strani. Jaz sem si pomagala z izrazi, kot so: micro ali shoebox flat ideas, veliko idej za garsonjere pa najdeš tudi na kakšnih hrvaških in srbskih straneh, npr. uređenje stana od 20 kvadrata, uredjenje garsonjere in podobno :)[/quote]

Tisočkrat H V A L A za res uporabne nasvete.
Lepo nedeljo ti želim, lp. S. 🙂

Me veseli, če sem ti lahko pomagala 🙂 Ti pa si tudi meni naredila lep dan, zato hvala tudi tebi 🙂

New Report

Close