Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oprema za kampiranje

oprema za kampiranje

Ve mogoče kdo za kakšno dobro založeno trgovino z opremo za kampiranje od A – Ž .
Ali sploh obstaja taka trgovina v Sloveniji?

Tule se najde kar nekaj stvari. Drugače, če hodiš kdaj v Avstrijo, se veliko najde tudi v Sports Experte. Tam sma midva kupila veliko stvari.

lp

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

a Induplati trgovina še obstaja?

Tam so imeli tudi kar nekaj dobrih zadev.

Še obstaja in še več imajo:

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

POKEC, mi lahko zaupaš kje v Avstriji nakupuješ.
Zadnjič smo bili v eni trgovini v Villach-u pa sem bila razočarana.

Poleg Igluja še Hervis mogoče, a ne vem če že imajo zunaj to robo?!

Jaz hodim v Graz, ker mi je najbližje, no zdaj malo manj ampak ga najbolje poznam. V Sports Experte sma kupila šotor in še nekaj stvari za kampiranje. Je blo ugodno.

Določene za kampiranje primerne stvari (posoda, gorilniki, stoli, mize,…) dobiš tudi v večjih nakupovalnih centrih (Mercator, Leclerc, Interspar) ali v večjih tehničnih trgovinah (Baumax, Merkur, Bauhaus, Obi). Odvisno pač kaj rabiš. Iglu ipd. imajo bolj “alpinistično” opremo, torej majhno, lahko in temu primerno zasoljeno drago. Za družinsko kampiranje pa marsikaj ustreznega lahko najdeš v zgoraj naštetih trgovinah.

Rabim bolj razne ponjavo za pokriti prikolico, nekaj da bomo naredili malo ograjice, pode za v baldahin in predprostor, zavese za v baldahin, kakšni plastični zaboji mi še manjkajo in če bi videla še kaj več te opreme na kupu bi si sigurno še kaj izmislila.
Ženske smo pač zapravljivke in rade imamo udobje pa naj bo tako tudi v kampu.

Za pode ne vem, ostalo se pa v določeni meri dobi tudi v prej naštetem (predvsem v tehničnih trgovinah).

vse to pa imajo v Induplatiju, če pravi Pokec da še obstaja!
pred parimi leti smo kupili mi tam blago za ograjo in jo sami sešili, pa šotor njihov smo dali impregnirat in sem videla, da naredijo tudi baldahine po merah ali ti stare popravijo…

Link je od zgoraj, sem šla pogledat, če bi sama tudi slučajno kaj rabla, ker še prej nisem slišala za to trgovino. Sigurno mi bo še prav prišlo.

Centro Vaccance….oziroma nekaj podobnega. V italiji, mejni prehod Škofije, cca 200m od meje!

Govorijo celo slovensko (en brko, ženske ne), dobro založeni (kupil pregrinjala, posode),…. veliko iste robe sem videl tudi v LJ, trgovina CARAVAN, je pa cca 50% dražja :-(((((, da ne govorim o arogantnih prodajalcih (Caravan me ne vidi več!!!).

Res je malce daleč, a vedno kombiniram z izletom (dopoldne šoping, pa kosilo, potem pa še skok do Pirana).

LP

Če misliš ta isti Caravan kot jaz – na Celovški v Šiški, imaš prav. V tej trgovini so tudi mene videli samo enkrat in le če bo močna sila bom šla spet tja.

Hvala vsem za dobrodošle informacije, ki jih še vedno sprejemam.

Lep sončen dan želim vsem.

Midva sva ponjavo kupila v Bauhausu ali Baumax, se mi zdi da je bilo še najbolj ugodno. A boš dala v baldahin les ali topli pod? Lesen poden ima mizarstvo Horvat iz Domžal, so na netu, ampak ga bodo delali šele drug mesec, tako sem ga jaz zastopila. Nas bi prišel poden cca 300€, tako da se še odločava.

iza bela, kakšen lesen pod to misliš in zanima me tudi če je to cena z materialom ali brez, ker mogoče vem za cenejšo varianto in ti pri tem lahko pomagam.

New Report

Close