Opremljanje predsobe in kuhinje
Mi je omenila sorodnica, ker kupujem predsobo (naslednje leto nameravam kupiti kuhinjo), da naj počakam, ker je to treba kombinirati. Do sedaj nikoli nisem pomislila na to?!
Ste tudi vi gledali na to, ko ste prenavljali, da se vse sklada? OK mi je jasno, da je predsoba lično urejena, ampak, da bi gledala še na kuhinjoj pa ne.
Odvisno, kako ti je všeč in kakšna je postavitev sob. Meni niti na misel ni prišlo da bi predsobo kombiniral s katerkoli sobo, ker je pač predsoba popolnoma ločena od ostalih prostorov. Treba ni pa nič, vse je stvar okusa.
Veliko proizvajalcev ima kompatibilne programe za opremo dnevnih, pa tudi spalnih prostorov.
Tudi meni ugaja, če je stanovanje opremljeno v enem stilu, v eni noti….
Ne vem sicer, zakaj bi čakala z nakupom predsobe, konec koncev še vedno lahko kupiš kuhinjo istega proizvajalca v enakem tonu – in če tebi to nič ne pomeni, tudi ni važno, kako bodo potem opremljeni ostali prostori v stanovanju.
Važno je, da se boš v svojem stanovanju dobro počutila ti!
Če te to ne moti, ti kar po svoje opremi, saj vendarle ti živiš v svojem stanovanju in pomembno je predvsem to, da se ti in tvoja družina počutite prijetno.
Meni osebno ni všeč, če oprema v stanovanju ni skladna. Oprema mora imeti neko skupno noto, ki povezuje vse prostore v dovršeno celoto. Še posebej tam, kjer so prostori bolj odprti oz povezani. Če je recimo kuhinja, jedilnica in dnevna v enem prostoru, si sploh ne predstavljam različne opreme. To velja tudi za tla, pipe, svetila, cvetlične lončke, vtičnice… vse mora biti v istem dizajnu.
No, to, da MORA bit, ni ravno res. Tako se tebi zdi oziroma tako ti je všeč.
Sem videla že stanovanja, opremljena npr. v kombinaciji modernega pohištva s kakšnimi elementi iz starinarnice, pa kombinacije različnih stilov, in mi je marsikaj bilo zelo všeč.
Poznam pa tudi dve, sicer krasni, ogromni stanovanji, kjer je arhitekt določil vse od tal do stropa, saj je lepo in vse paše skupaj, ampak zame en živ doooolgčas. Kot bi stopil v en bolj nobel pohištveni salon.
za predsobo je meni všeč Alplesov Planet fronta v beli barvi, čeprav je to mladinska soba
velika omara za čevlje, obešalnik in ena nizka omarica – to potrebujem
še razmišljam in se ne morem odločit, ker ne vem če bo pasala in če se ne bom naveličala kar kmalu, ker ne bi imela standardnih bukovih omar ali barva oreha, se mi bolj dopade svetla barva lesa in kombinacija barvne fronte
morda katera ve, če ima gorenje za program matrix samo lakirane fronte ali so tudi navadne-nelakirane
No, to, da MORA bit, ni ravno res. Tako se tebi zdi oziroma tako ti je všeč.
Sem videla že stanovanja, opremljena npr. v kombinaciji modernega pohištva s kakšnimi elementi iz starinarnice, pa kombinacije različnih stilov, in mi je marsikaj bilo zelo všeč.
Poznam pa tudi dve, sicer krasni, ogromni stanovanji, kjer je arhitekt določil vse od tal do stropa, saj je lepo in vse paše skupaj, ampak zame en živ doooolgčas. Kot bi stopil v en bolj nobel pohištveni salon.[/quote]
Viš, kaj se lahko zgodi, če citiraš samo en stavek. Mislim, da sem v svojem postu jasno napisala, da je meni tako všeč. Trganje besed iz konteksa pa res privede do zmotnega mišljenja, da nekomu vsiljujem svoje mnenje in okus.
ne samo da sem kombinirala predsobo in kuhinjo, tudi vsi ostali prostori se lepo zlivajo v kombinaciji. Si pa ne predstavljam, da bi imela pohištvo v eni sobi belo, v drugi črno, vrata po možnosti naravna, stene ??? no le preštudiraj in se pametno odloči pa pakšno revijo poglej in imej svoj stil v katerem boš ti srečna!