Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opremljanje stanovanja

Opremljanje stanovanja

Z možem opremljava / preurejava stanovanje. Jaz bi rada čim lepše opremila, se trudim… Nekatere stvari sem tudi sama naročila iz tujine itd. Res bi rada, da imamo lep dom. Mož pa ravno obratno. Če mu rečem, da je neka stvar, ki jo privleče grda, se zagovarja, da tako so pač imeli “njegovi doma v kleti” in to bomo uporabili. Npr kavč. Jaz bi rada kak lep italijanski kavč, še raje po naročilu. On bi pa šel v Lesnino ali Harvey Norman in tam pač zbral najboljše. Pa vsi vemo, da je tam izbira nikakva. Že za ploščice sem ga komaj prepričala. On je šel v Obi in tam pač nekaj zbral. Grde za znoret, v kopalnici bi imeli po tleh in zidu drugačne ploščice. Sem potem jaz naročile lepe ploščice iz Italije. Pa kar z nekim brezveznim laminatom straši. On bi kar v Yisk šel po pohištvo. Kako naj mu dopovem, da je to vse nekvalitetno in grdo, grrrr

Tip očitno nima okusa. So mu všeč cenene grde stvari. Hecno da je tebe izbral 🙂

Sem prepustila mozu, da uredi hiso. Prevec psihiranja je bilo. Hisa je funkcionalna, ceprav ni opremljena cisto po mojem ukusu. Mi ni bilo vredno se stalno pregovarjati, imam pomembnejse stvari v lajfu za poceti.

Večini žensk je pomembno, v kakšnem domu bodo živele. Jaz tudi kompliciram pri teh stvareh, res mi morajo biti všečne. Zdi pa se mi, da pretiravaš. Lepe stvari najdeš tudi v Lesnini, tudi v Jysku, Ikei … mogoče samo za odtenek manj kvalitetne.

Odnos je prilagajanje … Apriorij ne zavračaj njegovih predlogov, saj bo tudi on živel tam. Najdita neko srednjo pot.

Kdo financira večji del?

New Report

Close