Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oproščen

oproščen

Ali kdo gleda na SLO1 norveško nadaljevanko Oproščen? Kako vam je všeč? Kaj ugibate, kdo je pravi morilec?

gledam, prvega dela nisem, včerajšnjega še moram, men so skandinavske in tudi sicer evropske produkcije dosti boljše od drugih.
nimam pa pojma kdo bi bil morilec 🙂

Tudi meni so te skandinavske reči zelo dobre. Tudi njihovi kriminalni romani.
Konkretno tukaj že ves čas sumim…kdo bi bil. Že praktično od 1. dela dalje. Bom videla, koliko sem se zmotila ;).

Gledam …res so severnjaške nadaljevanke in filmi top.

Dobra, ja. Menim, da je brat morilec.

Ha, ha, ti tudi? Meni se je to zazdelo že v 1. delu. Mogoče bomo pa presenečeni in bo čisto kdo XY.

Ja, gledam. Tudi jaz stavim na brata ali pa na mamo.

Če kaj gledam, gledam nadaljevanke na SLO. Tudi meni so všeč skandinavske in angleške. Ugibam, da je morilec Tonje, v tem delu sem pomislila na brata.

ja, definitivno nekdo, znotraj ali zelo blizu familije, ampak ne mama.

jaz sem si ravno ogledala na HBO Go serijo The fall … huda, zelo priporočam, severno irska.
http://www.imdb.com/title/tt2294189/

Nacionalka ima res odlične nadaljevanke. Ko sem to prebrala, bi lahko bila Tonje, ja ?! Nanjo prej v tem smislu nisem pomislila.Še vedno stavim na brata.
Je pa njena mati (Eva) zeeeelo čudna.

Nacionalka ima res odlične nadaljevanke. Ko sem to prebrala, bi lahko bila Tonje, ja ?! Nanjo prej v tem smislu nisem pomislila.Še vedno stavim na brata.
Je pa njena mati (Eva) zeeeelo čudna.[/quote]

še boljši sta Usodno vino in Ena žlahtna štorija.
brez vsebine, pa tudi brez umorov…

Je pa njena mati (Eva) zeeeelo čudna.[/quote]

Odlične nadaljevanke, tudi dokumentarne oddaje (nekaj tudi lastne produkcije).

Razvedrilni program je pa katastrofa. Za -1

Gledam in sem pomislila, da je možen morilec brat. Ko pa berem vas tule, bi pa lahko bila tudi Tonje, ja… Še pet edlov, komaj čakam:) Tisti torek, ko je bila proslava, sem bila kra precej razočarana:)

Meni je nadaljevanka zelo vsec! Morilec bi bil lahko njegov brat, lahko bi bila tudi Tonje. Se bolj pa bomo preseneceni, ce bo morilec kar on – saj je v zadnjem delu zeni rekel, da se ne spomni. Ce se ne spomni, bi lahko bil tudi on, kajne?

Glede na to, da je posneta tudi druga sezona in v drugi sezoni ima zadnji del naslov morilec, mislim, da bomo mogli do končnega razkritja še kar nekaj nadaljevanj pogledat.

Stavim pa na brata Erika.

William – mož od Eve.

Če je Tonje, potem je tudi Axlova žena v nevarnosti….mogoče zato naslov Morilec v drugi sezoni??

Upam, da jo bodo odkupili!!!

Res so dobre Agleške in Skandinavske serije. Seveda gledam tudi to. Ni primerjave s tistimi iz konkurenčnih televizij. Po kvaliteti je RTV SLO zakon.
Kaj pa Prevaro gledate?

Tudi mene prav preganja gledanje takih nadaljevank. Rada bi vedela, če je kje mogoče prebrati ali videti vsebino.
Mislim pa, da je morilec Lars, brat umorjenega dekleta.

Mislim, da je bolj sumljiv njegov brat, Erik. Tudi mene mika vsebina, a potem ni več fajn gledat.
Mogoče je narejena na podlagi kake kriminalke.

Kako in kje videti nadaljevanje. Je zelo zanimiva nadaljevanka. Skrajno napeta ?

gledam tud Prevaro … ta sezona mi je boljša.

Prevaro sem ze pogledala celo in cakam na sezono 4.

Spet eno nadaljevanje mimo. Smo že kaj bliže morilcu/ki?

Na MMC je pisalo, da tudi konec ne razkrije pravega morilca. Vsakič sumim drugega, danes pa na koncu nobenega več. Po mojem je morilec nekdo, ki je najmanj verjeten. Čisto možno, da je tisti policaj.

New Report

Close