Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oproščen

oproščen

Sem tudi že pomislila na policaja.

Sem tudi že pomislila na policaja.[/quote]

Jaz pa sem pomislila, da jo je mama. Ker je proti, da se poskusi z novimi analizami (DNK) ugotoviti, s kom se je borila in so ostala tkiva za njenimi nohti.

Brat

Brat[/quote]

Njegov, ali njen? Prvih par epizod se mi je zdel sumljiv njegov brat, potem tudi njen….sedaj pa že mama, policaj?!

Sedaj pa res ne vem več, kaj bi si mislila.
Kot, da bi jo ubila mama.
In sedaj bodo še njega, ker nekaj ve, vendar ima zabrisan spomin.
Huje kot kriminalka.

Sedaj so dobili majico, na kateri so ostanki krvi, kjer je razvidno po analizi krvi, da je bila zraven mama.
Samo ne vem katera, ali Eva ali Akslova mama.
Torej sta jo ubili ena ali druga.
To je telovadba za živce..

Na majici so sledovi krvi mame?? Sem očitno zamudila en del>? Katere mame? Lahko bi bila ena, ali druga.

Na majici so sledovi krvi mame?? Sem očitno zamudila en del>? Katere mame? Lahko bi bila ena, ali druga.[/quote]

Policaj se tudi zelo čudno obnaša. Mogoče ima le rešpekt pred Evo. Ona je ,izgleda, tam bog in batina (vsaj bila je).

Policist ve resnico, vendar jo zaradi statusa sodelujočih, ne sme izdati.

In tako ostane nesojeno obsojenec Aksel.

Čudno je, da se Axel ničesar ne spomni. So ga mogoče zadrogirali, da mu bodo podtaknili… So.že takrat delali neko zaroto?? Policaj je za vse vedel, nekako je bil tudi udeležen. ??

Morilec je William (enaka fora kot v Twin Pekasu, ko je Lauro Palmer ubil foter). Na koncu zadnjega dela, ko ga razkrinkajo, se ustreli, Eva in Aksel pa obsedita z roko v roki v spravi.

Čudno se mi zdi, da je prav on povabil Aksla, da pride reševat podjetje. Aksel je bil obsojen in oproščen, lahko bi sumil, da bo hotel nekaj razkrinkati.
A kljub vsemu, Wiliam pokliče Aksla na pomoč za sofinanciranje podjetja.

Čudno ali ne, tak je pač konec sezone, jaz si ga nisem zmislil.

So pa v kriminalni psihologiji zelo znane psihične strukture storilcev, ki jih daje potlačena krivda zaradi storitve kaznivega dejanja, zato se (pa čeprav podzavestno) skušajo sabotirati tako, da izzivajo usodo, ker je odkritje občutnejša psihološka razbremenitev kot skrivanje celo življenje.

Koliko sumov, koliko nesmiselnih obsodb in zavoženih življenj.
Pa niti ne slutiš, da je ključna oseba tisti, ki ji je bil najbližji.
In vest mu ne da miru, Še po dvajsetih letih se oglaša in ga mori.

No, sicer pa ni izključeno, da se zadeva ne more zaplest v 2. sezoni (nisem je še uspel pogledat). William izrecno ne prizna krivde, “le” ustreli se (oziroma tako sklepamo, ker se iz hiše sliši strel).

Možno je nadaljevat tudi tako, da se v resnici ni ustrelil in bomo to šele izvedeli, morda pa se je ubil zato, da bi nekoga zaščitil – tu mi pa ne pade na pamet, koga točno. Morda twist nazaj na Evo … Skratka, možnosti je ogromno, lahko pa da bo 2. sezona imela čist drugo ključno zgodbo.

Mi lahko poves kje se da pogledat 2. sezono? Prvo sem do konca kar online, samo druge ni tam.
Ocitno pa William potem spet ne prizna, samomor prezivi, Eva ga pa brani. In spet Aksel nasrka…

Mati je morilka, samo ne vem katera.

Bomo danes dokončno IZedeli, kDo je MOrilec ali morilka.?

Glede na to, da je še 2. sezona, danes najbrž ne bo znan morilec.?

Jaz sklepam, da je mama od Axla.
Zakaj?
Zato: Oče od umorjene Karine je ves čas “očetovski” do Axla.
Dejansko sta Karina in Axel brat in sestra.
Ko je mama videla, da Karina šmira brata, jo je v afektu umorila…
ja, neki tazga bo!

zdej grem pa gledat:)

Zanimivo in možno, ja. Mislim, da je Eva, ko je vse to zvedela, videla fotografije. Ona mi ne deluje čisto gladko.

Morilec se razkrije sele v zadnjem delu druge sezone, ki je sicer ok. Ampak v zadnjih petih minutah so pa vse zaj.ebali.
Skoda, meni je bila nadaljevanka res top.

Ni jasno, deluje, da je Eva, potem, da je William. Torej?

Nobeden od njih treh. William ve kdo, ker je videl.

Ali se ni William ustrelil ?
Oba sta govorila, kot da bi bila onadva (Eva zase, William zase).

New Report

Close