Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oproščen

oproščen

Samo, ali je eden od teh poznanih, ali čisto en x?

Pa saj je jasno zdaj, a ni, da je william?

Če se je ustrelil, še ne pomeni , da je morilec. Mogoče se je zato, ker je 20 let vedel, a ni povedal? Mogoče se sploh ni ustrelil?

Ni Wiliiam, ampak Lars. William ga je videl, ampak molčal. V bistvu je bilo “po nesreči”. “Ne bi smela tako pasti”…

To je logicno, branil bi sina. Ampak a ni bil Lars mlajsi, prakticno se otrok?

Lars je bil njihovih let. Ne bem, če ni on celo leto,dve starejši od sestre?

Lars je bil njihovih let. Ne bem, če ni on celo leto,dve starejši od sestre?[/quote]

Aja ok, mozno, ne spomnim se tocn. Pol pa ze.

Lars je bil njihovih let. Ne bem, če ni on celo leto,dve starejši od sestre?[/quote]

Aja ok, mozno, ne spomnim se tocn. Pol pa ze.[/quote]

Jaz imam v spominu,da so približno istih let. Se tudi ne spomnim točno.

Bolj me zanima, če je RTV sploh odkupila 2. sezono?! Bomo kmalu videli?

Po tej epizodi, ki naj bi bila zadnja in sem jo res gledala zelo rada, ker imam rada kriminalke, mi ni prav nič jasno.
Toliko odprtih možnosti, kdo bi lahko ubil hčerko Eve in Williama.
Možno, da bi jo ubil brat Lars- po nesreči, ker ji je hotel pomagati. Možni, da bi jo ubila mama od Aksla, ki je ni marala, ker je hodila z obema sinovoma, z Erikom in Akslom.
Zelo verjetno, da jo je ubila Eva, čisto možno da bi jo ubil William.
Veliko odprtih vprašanj in napetost ni popustila.
Tisti strel-kdo je ustrelil ?
Eva je podala roko Akslu, to pomeni, da mu je odpustila ali pa se mu opravičila za vse sume?
Skratka, nič mi ni jasno. Rada bi kam pogledala pa ne vem, kam.

Na dailymotion ali nekaj takega imate celo drugo sezono. Jaz sem tam gledala. Sicer pa je bil na rtv včeraj napovednik za drugo sezono – kao spomladi 2017…

Druga sezona se nadaljuje naslednji teden: http://www.napovednik.com/tv13210901_oproscen_ii_norveska_nadaljevanka

Tonje je bila meni že pred časom sumljiva. Potem ne več. Včeraj je pa pokazala en popolnoma nov obraz, osupnila Axla in nas vse. Ona bi bila lahko: bila je ljubosumna nanjo, umor se ji je posrečil, najprej so obtožili Axla, uredila je tako, da so ga izpustili. Precej smiselno?

Sedaj pa razmišljam v tej smeri. Res ostaja še Tonje, ki je lagala, Akslu v prid. Ampak kdo je streljal.
Kaj pomeni ta konec.
In Aksel, ali pač ostane s Tonje in ne gre več k družini.
Sem rav zmedena.

William je poskusil samomor, a mu ni uspel. Mogoče je videl Larsa (po eni varianti), lahko je bila Tonje (res se čudno obnaša)….? Bojim se, da to premirje med Evo in Axlom ne bo dolgo trajalo.
Bomo videli. Baje bo druga sezona že v torek.

William je poskusil samomor, a mu ni uspel. Mogoče je videl Larsa (po eni varianti), lahko je bila Tonje (res se čudno obnaša)….? Bojim se, da to premirje med Evo in Axlom ne bo dolgo trajalo.
Bomo videli. Baje bo druga sezona že v torek.[/quote]

Tudi meni se zdi,da to premirje med Akslom in Evo ne bo dolgo.
Druga sezona ima 8. delov in se začne drugi torek.

Jaz sumim na Larsa ali Tanjo.

Samo mislim,da je nekdo od njiju,ker je nekdo se tu malo že izdal.

Lepo,da si tam gledala,ampak ime morilca pa res ne bi potrebovala razkriti.

Moji trije osumljeni so: Lars, Eric in po obnašanju Tanje v zadnji epizodi 1. sezone tudi ona.

Lepo,da si tam gledala,ampak ime morilca pa res ne bi potrebovala razkriti.[/quote]

Daje nam par možnosti, a katera je prava? Mogoče (precej verjetno) čisto ena tretja.

Lepo,da si tam gledala,ampak ime morilca pa res ne bi potrebovala razkriti.[/quote]

Daje nam par možnosti, a katera je prava? Mogoče (precej verjetno) čisto ena tretja.[/quote]

Če je pa tako, potem pa dobro.

Skoraj gotovo jo je umorila Akslova mama, ker je vedela, da je Aksel sin od Williama.

Eva je, tj. mama od Karine.

Še 8 tednov in bomo izvedeli. Ja, Eva je tudi sumljiva. Kdo pa ni? Skoraj vsak na nek način.

Na Dailymtion bi se dalo gledat. Ja najbrž v norveščini, tako da ??

Definitivno jo je umorila mati , samo kako se pretvarja in tlači občutke v podzavest in krivi druge.

New Report

Close