oproščen
Človek z mejno osebnostno motnjo postavljen na vodilni položaj. Mati in oče prikrivala njegova bolezenska nagnenja.
Ubil sestro, maltretira ženo, ima spolna nagnenja do svoje hčere. Skratka oseba z odklonilnimi blezenskimi nagnenji, kar pa skušata oče in mati prikriti, celo na račun smrti svoje hčerke.
To se je nekako kazalo že od samega začetka nadaljevanke.
Sem že v eni drugi temi napisal, da ne štekam, zakaj si folk zmišljuje, še najbolj pri takih temah.
Morilec Karine je Lars. Helene naredi samomor, ko to izve. Aksel že prepriča Larsa, da se gre prijavit na policijo, vendar ju prestreže Eva in kaže, da bo spet zaščitila Larsa. Aksel vzame puško in jo ustreli na licu mesta. Na koncu je spet aretiran, tokrat za njen umor. Pa basta!
Lars že od samega začetka deluje kot nestabilen, nezanesljiv človek, človek, ki je posiljeval sestro, ki je še vedno kot nekakšen sin do katerega sta mati in oče zaščitniška in ga varujeta pred vsem možnim hudim ali napačnim v življenju.
Popolnoma zavožen človek, ki ima družino in mu celo uspe koordinirati ves potek dogodkov tako, da ne izpade kot zločinec.
No, pa smo tam, brat ubije sestro, to je kruta, zločesta in bizarna zgodba. In mati ga zagovarja, oče prikriva zločin.
Sem že v eni drugi temi napisal, da ne štekam, zakaj si folk zmišljuje, še najbolj pri takih temah.
Morilec Karine je Lars. Helene naredi samomor, ko to izve. Aksel že prepriča Larsa, da se gre prijavit na policijo, vendar ju prestreže Eva in kaže, da bo spet zaščitila Larsa. Aksel vzame puško in jo ustreli na licu mesta. Na koncu je spet aretiran, tokrat za njen umor. Pa basta![/quote]
To je bilo napisano prejšnji teden. Beri malo !!Pišeš stare novice;). Nihče si ničesar ni izmisli. Napisal je nekdo, ki je drugo sezono videl do konca. Jasno?
Morilec Karine je Lars. Helene naredi samomor, ko to izve. Aksel že prepriča Larsa, da se gre prijavit na policijo, vendar ju prestreže Eva in kaže, da bo spet zaščitila Larsa. Aksel vzame puško in jo ustreli na licu mesta. Na koncu je spet aretiran, tokrat za njen umor. Pa basta![/quote]
To je bilo napisano prejšnji teden. Beri malo !!Pišeš stare novice;). Nihče si ničesar ni izmisli. Napisal je nekdo, ki je drugo sezono videl do konca. Jasno?[/quote]
Men je vse jasno, ker sem gledu do konca, teb ocitno ni jasno, kake bedarije in izmisljotine so ble vmes napisane.
To je bilo napisano prejšnji teden. Beri malo !!Pišeš stare novice;). Nihče si ničesar ni izmisli. Napisal je nekdo, ki je drugo sezono videl do konca. Jasno?[/quote]
In ja, prejsn tedn je blo napisano, kr sm js to napisu, baba zoprna.
Tako je, sem bila firbčna sem šla pogledat to nadaljevanko na dailymotion. Lars morilec, Aksel na koncu ubije Evo.