Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oprostite, ljubitelji psov

Oprostite, ljubitelji psov

Oprostite, ljubitelji psov, ali se res ne zavedate, da vaši psi smrdijo? Vi pa jih nosite v naročju kot dojenčke, jih v restavraciji potiskate pod mizo in mirite njihovo bevskanje. Ali se ne zavedate, da njihov smrad zatre dišave pomfrija pri sosednji mizi??

Pravijo, da kdor živali ne mara, tudi ljudi ne mara? Jaz v to ne verjamem. Še skoraj vsak lastnik psa, ki sem ga srečala s psom v naročju, je bil osoren in neprijazen, brez nasmeška na ustnicah. Jap, mogoče je pa pes njegov najboljši prijatelj, ker drugega nima.

Evo, si bom nabrala še ostale antisimpatije s tem postom… Ampak ne! Helči ima rada živali… in race in krave in purane in zlate ribice in veverice in ovce in medvede in koze in žuželke in vse, kar je Noe utegnu spravit na barko.

Lep dan še naprej.

Ejla Helčika.

Stelčka ima tudi psičko…vendar je ne nosi v naročju….nak….

Edino takrat, ko je bila še čisto micena in smo jo crtali…ampak zdaj ne več…

CMOKA…

Kako si kaj danes??

The best in life is free

sem totalno out…. mi je kot ponedeljek ma je sreda… sem kot na zbirališču starega papirja…… en klinc je, bi blo enostavno povedano…..

čau

Hm……………zakaj pa out???

A nisi imela podaljšanega vikenda???

Dej, dej….sej bo boljše…

The best in life is free

a lahko še jaz nekaj dodam, nekaj utrinkov iz nekaterih “nepozavnih” življenjskih doživetij?

1.) ko mi je pred sedmimi leti umrl sin.no, dogajalo se je marsikaj, ljudje te objamejo, v očeh jim bereš iskrenost sočustvovanje….Sprejemaš vse to, ker čutiš, da želijo deliti žalsot s teboj. Potem pa me nekoč najde neka gospa, znana slovenska dama, celo morje solz ji steče med hlipanjem, ko se me je oklepala okoli vratu, božam jo po hrbtu, smilila se mi je, saj sem vedela, kako hudo je, če žaluješ. In potem mi vešča vseh vešč, končno le izjeclja, da JE PA ONA PRED MESECI POKOPALA SVOJO MAČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tega trenutka ne bom NIKOLI pozabila !!!!

2.) iskali smo stanovanje za hčerko v Ljubljani. V eni od stranskih ulic Poljanske ceste pozvoniva, bilo je ravno kosilo. Na mizi je bilo 5 krožnikov, in gospa nama reče, naj samo malo počakava, da končajo z jedjo. V tistem se za mizo zapodijo 4 psi (!!) in jedo kot ljudje, skupaj s svojo gospodarico. Po tem dogodku sem povsem po naravni poti shujšala 5 kg, ker več kot mesec dni nisem mogla spraviti vase niti enega poštenega grižljaja, ker mi je šlo na bruhanje.

3.) pisati sem morala o nekem gospodu, bil je znani kulturni delavec, pridem k njemu in on mi odpre s svojo psičko v naročju. spet sem morala malo počakat, ker je imela živalca prebavne težave. S krožnička jo je futral po žlički in vsako posebej OKUŠAL, če ni preveč vroča ali hladna hrana, tega ne bom nikoli vedela. Ta intervju, ki sem ga naredila, ne bi mogli poplačati niti z vsem Bill Gatesovim denarjem……

4.) zelo banalen primer izpred domačega praga:
ženska okoli 60. let, lastnica 4-5 psov, ki jih vlači kot otroke sem in tja, NE MORE paziti na edino vnukinjo, ki jo ima zato, ker so njeni psi pod stresom, ker se pač majhen otrok včasih tudi dere……
brez komentarja.

P.S.pri nas imamo psa, vendar ga še nikoli RES NIKOLI, nisem imela za človeka. Čeprav moram reči, da se mu dobro godi…..
Toliko v razumevanje, da ne bo kdo rekel, da sovvražim živali. DALEČ OD TEGA. SOVRAŽIM LJUDI, KI SE NENORMALNO, GROTESKNO IN ČUDAŠKO OBNAŠAJO.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

OP.S.
da o tem, da nekateri starši(videla na lastne oči) dovolijo otrokom, da psa poljubljajo, ljubkujejo, enako mačke…..Da spijo z njimi, jedo isti piškot………

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja velikokrat ljudje res pretiravajo z ljubeznijo do živali. Čeprav imam sama psa, pa nikoli ni jedel iz krožnika, spal zraven mene……

Poznam pa eno damo, v pravem pomenu besede damo, vsaj tako se nosi, ki ima 40 mačk. Ene so že tako stare, da nimajo zob in jim ona prežveči hrano in potem da, da lahko uboge sirote jedo.
Upam, da nisem komu apetita pokvarila:(((

Stelčika podi kuzlo stran,hihjihihi…..
;-)))))

:))))))))))))))

Ma sam od Sprevržkota, ker ve, da je on bolj ljubitelj muck…pardon…mačkov, kot pa psičkov…

In p.s…..nikoli ji nisem rekla kuzla….uf…..ti, ti, ti…..

The best in life is free

Maš pa pestro življenje ti Štefka!
jaz sem imel tud en podoben…ma ne tolk drastičen primer,kot ti.
Na vajah anatomije na veterini…..so imeli mene za “Jacka razparača”…ko je bilo treba kake rebra tistim krepanim psom lomit…pa take zadeve….in sem enkrat to malce bolj na grobo delal…pa me je asistent tolk napizdu,češ da nimam nobenega spoštovanja do umrlega(!) in,da če bi me družina tega krepanega cuceljna videla…bi ziher dosegla,da me izključijo s faksa!!!!
Ma ej…….no ja,saj pol sem se kar sam izključu,hehe…..

Šeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
še kej povej…..moram ravno it kaj pojest!
Mnjami!
😉

Kako pa kaj tvoja mucka?
Upss…….
;-))))

Počiva jezero v tihoti…………………HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA

:))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

kaj pa košnja?otava padla?
;-)))

Hm…………………a zdaj je čas za kosenje trave?????????????:)))))))))))) Madona…h kmetom prženjena pa tega ne ve……….HA,HA,HA

The best in life is free

Odvisno…saj lahko pustiš tud zaraščeno….mislim tako angleško travco…..
;-))))

Hm……………..

Angleška travca????

Ni slaba ideja…..sam a ti to veš, da je pa pol tako vzdrževanje drago?:)))))

The best in life is free

Manjka se nas vrtnarjev,ki take storitve zastonj delamo……
;-)))))

“…jaz vem v čem je rože čar,
najbrž bi bil dober vrtnar…..”

UPS….zdej sem pa zarila….če se ne motim sva se o travci pogovarjala a ne?:))))))))))

The best in life is free

Ja…o predmetu poželenja….pardon o predmetu kosenja!
😉

:))))

Košnja je zdej mimo…………

The best in life is free

A pol čakaš,da spet zrase?
😉

….pa da novo kosilnico preizkusim………………

ha,ha,ha,ha

The best in life is free

Hmmmmmm???????
Pomenljivo?

uh tolk živalc maš rada pa ne veš tega, da vse tud.. smrdijo…

in ker je bila helči ob 10.01 čist out, se je spravla nad ljubetelje psov… tud Jani ma.. pekineza.. kužko.. stara 15 let, pa jo je še vedno prov luštno tud popestvat 🙂

New Report

Close