Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Optika Bastija Maribor

Optika Bastija Maribor

Pozdravljeni.

Mene pa zanima kakšne izkušnje imate z optiko Bastija v Mariboru. Sama namreč nimam preveč dobrih, pa me zanima, če se to samo meni dogaja in imam samo jaz tako “srečo” ali nas je takih več.

Namreč kot prvo, lastnica optike ima vedno, ko pridem zraven v optiki otroka. Verjetno zanj nima varstva pa vseeno to ne zgleda. Že ko je bil dojenček, ga je imela tam v vozičku in z eno roko tipkala v računalnik, z drugo pa zibala voziček… otrok je zdaj star kako leto ali dve, ko sem bila tam prejšnjič, je celo imela dva, enega malo večjega. Tamali je raztavljene okvirje očal metal po tleh in mu ni nič rekla…bila sem prav presenečena. Pri zadnjem obisku pa je imela v optiki še dva psa, kar nisem mogla verjeti.
Se vam to zdi ok?

lep pozdrav

Kje pa je ta optičarka v Mariboru?

Ko si bila tam prejšnjič, je imela dva otroka, pri zadnjem obisku pa celo dva psa. Pa te še ni kap?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Morda je optiko zamenjala za otroški vrtec. Bi človek rekel, da so konkretno nesposobni….

Je meni, nam v družini, znancem in sodelavcem najbolša optika v Mercator-centru Tabor.
Ugodne cene, prijazen kader, odprto preko celega dneva, zdravnik….velika prodajalna in velik izbor…
Menda se imenuje Mestna optika.

Psičke in otroški vrtec je mogoče opazovati na Koroški 9. Očala so lahko zelo edukativno igralo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close