Optika Clarus
Glede na to, da jemljejo tudi napotnice, bi morali imeti določen procent okvirjev brez doplačila. Jih nimajo.
Prvič sem popustila in rekla, naj mi dajo najcenejše možne, ki bodo ok za moj obraz in dioptrijo. Pod 150€ niso prišli. Za okvirje!
Naslednjič so me podobno okrog prinesli, ker sem kupovala za otroka. Za otroke pa mora biti seveda vse najboljše. Oni to še bolj vedo! Banda!
Očala so po enem mesecu dobesedno razpadla. Doplačala sem pa preko 200€ samo za okvirje.
Ne vem, kako nekdo z nižjimi prihodki sploh pride do očal. To je ja medicinski pripomoček, ki je plačan v okviru zavarovanja.
Sem zadovoljna. Bila je akcija 1 + 1. Edino cena je visoka, danes je na tržišču precej cenejših ponudnikov. Pri Clarusu pa verjetno plačaš tudi to, da imajo veliko zalog očal, da si praktično isti dan na vrsti in da očala relativno hitro dobiš (jaz po enem tednu). Potrudili so se glede svetovanja in obrazložitve.
Jaz sem se odločil za drug sistem. Šel na očesno kliniko, da so mi točno zmerili dioptrijo, na treh računalniško vodenih aparatih, potem me je pregledal še očesni kirurg. Cena 135€. Potem sem te podatke poslal v spletno prodajalno v Hong Kong z hitro dostavo v Slovenijo dostavili v 4 dneh , cena 145€. Cena v naših optikah od 680-980€. Preverjeno. Vidim zelo dobro , tam kupujem že 6 let in vsi moji prijatelji.