Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu oralna zadovoljitev

oralna zadovoljitev

Mene pa zanima kako oralno zadovoljit tipa ker nisem tega še nikol sprobala pa me zanima kako pa kaj je treba, da ne bi bil fant nezadovoljen z mano?

LP

po mojem je najbolje, da se ne ukvarjaš s tem kako ga boš zadovoljila…predvidevam, da si še zelo mlada…

prepusti se in uživaj…enostavno probaj in boš sčasoma ugotovila kako in kaj…težko je reči naredi to in to…ker ni nekega pravila, odvisno je od vsakega posameznika…nekateri celo ne uživajo v oralcu…priznam, kar je meni zelo čudno…ampak imajo vso pravico do tega…

predvsem pa ti svetujem, da delaj z občutkom…ne kar nekaj v tri dni…če vidiš, da mu paše sesanje glavice, potem počni to…če mu paše lizanje glavice se posveti temu…moški obožujejo, če želiš celega vzeti v usta…ampak, kot sem ti rekla ni pravila…sama boš morala ugotoviti kaj mu najbolj paše…

veliko užitkov pri oralnem seksu;))))

ne bom opisovala, ker ne bi rada, da se ktermu dvigne, brez da jaz to hočem…hehe, mal se hecam…za dobro voljo, da se najprej nasmejiš in se odpraviš “veselo na delo”…
že sonček31 ti je lepo napisala, dodajam še jaz: opazuj ga, njegovi vzdihi so znak, da delaš prav, če te vmes prime za glavo pomeni, da nadaljuj tisto, kar takrat počneš, če še bolj širi bedre ti zaupa…in čist tko je, vse tisto kar vidiš pred sabo je “uporabno”!!!…od zgoraj navzdol in obratno…okušaj ga postopoma, celega, vključi roke, prste, na jajčka ne pozab, tud na presredku so občutljivi…da o spodnji strani, pri korenu ne govorim – če se boš od tle navzgor pomikala z zobki, stisnjenimi za ustnicami (in tudi z našobljenimi ustnicami deluje) mora začet res globoko dihat…opazuj ga!!!!
lahk pa tud pogledaš v knjigi “popolna ljubimka” in “skrivnost moškega orgazma”…
pa ne boj se ga…ko nam razširijo mednožje so najbolj krotki in nam popolnoma zaupajo – saj morajo!!! med našimi zobki je njihovo močno cenjeno premoženje…

velik užitkov…lp.

Res je! Ni pravila. Meni ne paše 😉 Samo sem pa tja kdaj…

Vsak na svoj način…nekomu paše tako, drugemu drugače, pravil ni, mej ni…
zakaj mu lepo ne rečeš, poveš kaj te muči, kaj si želiš, igrajta se, naj ti pokaže kako mu paše, pokaže naj ti kaj si želi, naj ti sam dela, se igra, ti ga opazuj, nato pokaži še ti njmeu kaj paše tebi…to je to, najboljša učna ura in še uživala bosta, le dovolita si sproščenost in vsi tabuji naj ostanejo pred vrati zunaj nekje in videla boš, kako je vse lahko;))

New Report

Close