organizacija poroke
pozdravcek!
zarocena sva ze od aprila in seveda se pogovarjava o poroki, pa se nama postavlja vprašanje: prepustiti organizacijo poroke “strokovnjakom”, da ali ne? in ce da, a pozna kdo kaksno dobro in zanesljivo podjetje, ki se ukvarja s tem?
kako ste se lotili organizacije, koliko casa prej ste se lotile priprav?
sem iz okolice MB in se priporocam za kakrsenkoli nasvet, tudi glede izbire kraja poroke in gostišča!
lp
Zdravo!
Ko sva se dve leti nazaj midva poročila, sva vse skupaj organizirala sama. To nama je sicer vzelo kar nekaj živcev, rezultat pa je bila poroka, kakršno sva želela sama. Priprave so se začele 3 mesece pred dogodkom (ampak res zeloo počasi). Edino, kjer sva “kiksnila” je bila glasba. Poznala sva bend, vendar niso naredili fešte. Mogoče se nama je zdelo zanič zato, ker sva glasbenika in pogosto nastopamo. Mi se zelo prilagodimo ljudem in njihovim željam, ti pa kar niso znali voditi stvari. Žal. Amapk na koncu sva vseeno bila zadovolna, čeprav bi, če bi se še enkrat poročila, izbrala drug bend. Z agencijami imava pa slabe izkušnje – izpovedi parov, ki so imeli organizirane poroke. Nekateri pa so jih tudi pohvalili. Odvisno od tega kaj želita, koliko časa imata za organizacijo. Jaz priporočam lastno organizacijo.
Lepe priprave in srečno.
Mateja
Mene pa zanima, če ima kdo pogodbo, ki jo je podpisal pri organizatorju poroke. Ali bi mi jo lahko poslal na moj e-mail: [email protected]
Poroka je tako intimna zadeva (vsaj naj bi bila) in nekaj, kar bi moralo navduševati dva, ki se bosta poročila, da si ne znam predstavljati, da ljudem ne bi bilo v veselje vsega skupaj organizirati. To ja mora biti super, da dva, ki se imata rada, skupaj načrtujeta eno tako veliko ali pa malo stvar – vsekakor po njunih željah. In kdo najbolje ve, kaj si želita, če ne sama dva?
Poznam eno kao “znano” agencijo, ki organizira poroke. Ampak ti mislijo, da obstaja en sam kalup, kako mora vse zgledati (čeprav tega sami ne bodo nikoli priznali). Če ni šampanjca z zlatimi delčki, potem ni ok. Ker pri šampanjcu je res pomembno zlato, ne vino samo! In pri prijateljih, katerima so organizirali poroko, je punčka, ki je meala liste od vrtnic, imela plastične lističe – tako da se lahko uprabijo še pri vseh nadaljnjih porokah. Ampak pri vsem tem: a je res škoda treh pravih vrtnic al kaj?
Skratka, kar nekim tretjim jaz ne bi zaupala. Verjamem, da je kje pri kakšnih Tom Cruisih drugače, al pa pri Donaldih Trumpi, kjer pride 1000 ljudi. Ampak za vaju to mora biti užitek in ne breme. Če je breme, pol se raje ne poročajta.
Midva sva vse organizira sama z veliko veselja in dobre volje in je bilo d best. Moram pa reči, da so nama šli čisto vsi na roko – od cateringa, cvetličarja, fotografa – vsi. Nobenih slabih izkušenj, kot nekateri včasih pišejo. Sva pa malo dela tudi porazdelila, ampak ne v smislu, da bi koga obremenila, ampak sva prosila za pomoč tam, kjer sva vedela, da bodo ljudje z veseljem pomagali. Toliko od mene. In lepo organizacijo poroke želim!
Lp, imam pripombo ki ste napisali, če je pa nekdo len pa naj najame osebo, ki se profesionalno ukvarja z organizacijo porok!
Glejte Poroka je zelo velik nepozaban dogodek, če pa imaš povabljenih preko 100 pa še toliko večji dogodek.
Poroka naj bi bi bila nepozabna, jaz pravim tako naj nevesta uživa v tem obdobju razvajanja pred in po poroki, podpiram organizacije porok, ker speljejo odlično in brez napak ali živčnosti……
jaz vem za eno organizatorko ODLIČNA ima ideje in popolno izpelje zadevo
http://www.zju3.com
Pozdravljena..
vsekakor je za izvedbo sanjske poroke,ki ostane za vselej v spominu, dosti bolje, da najameta nekoga, ki bo to izvedel za vaju.. veliko ljudi je že, ki ponujajo svoje storitve v zvezi s poroko. Tudi jaz organiziram poroke in moram povedati, da so doslej bile vse edinstvene. Najlepša je bila vsekakor poroka, ki smo jo izvedli na prostem,čeprav je tehnično dosti bolj zahtevna. Vsi ženini in neveste so bili nad organizacijo, ki sem jo izvedla, ter s celotnim aranžmajem, izjemno zadovoljni. Malo več si lahko ogledaš na moji spletni strani http://www.klavdy.net, kamor pa prihaja v kratkem tudi predstavitveni spot sanjske poroke po želji mladoporočencev.. Skratka.. kontaktirajte me, samo tako boste lahko videli, kaj in kako se lahko izvede poroka, če ne v celoti, pa v posameznih delih. Kontaktirate me lahko tudi samo za brezplačen nasvet.. Z veseljem sem vam na razpolago..
Lp,
Klavdi
Spoštovana,
z vsemi mojimi predhodniki, ki so vam odgovorili se deloma strinjam.Sama pa zagovarjam stališče, da je najbolj pomembno tisto, kar si vidva želita.Naše podjetje nudi to vrsto pomoči, in se v proces organizacije vključimo čisto toliko kot si vidva želita.
Za vaju lahko poiščemo najbolj ugodne ponudbe gostišč,pomagamo pri oblikovanju vabil,….skratka vse kar potrebujeta, oziroma pomagamo do točke, ki jo doličita vidva.
Menim, da je zelo pomembno to, da sama speljeta stvar,saj je to vseeno le vajina poroka.Predlagam, da agencijo vključita le toliko kot je to res potrebno.Naj poskrbi za tiste najbolj stresne stvari.
Če karkoli potrebujeta se lahko obrneta na nas.
Lep pozdrav.
Sonja
[email protected]
031 356 554
Vidim, da so se hitro ponudile agencije, ki organizirajo poroke.
Sama se zelo zelo strinjam s tem, da je poroka intimna zadeva, v kateri oba partnerja uživata. Potem pa roko na srce, v tem predvsem uživamo ženske.
Kar se tiče organizacije, ki sem jo ponudila iz moje strani – to ne pomeni, da boste le stali ob strani in gledali kaj bom počela.
Bodoči mladoporočenci mnogokrat nimajo časa, denarja in estetskega občutka kako naj bi vse skupaj izgledalo. In tu zelo prav pride kakšna pomoč. In organizacija porok zajema aranžerstvo, gostinstvo, glasbo in razne ideje in želje, ki jih stranke imajo …
Potem, če se ne znajdeš, te cvetličarji, ansambli itd. oberejo kolikor je mogoče – in zakaj ne bi za iste stvari plačal manj?
Naslednja stvar pa je tudi ta, če si nevesta želi res popolne poroke, brez pomoči vsaj pri samem obredu in slavju ni mogoče. Zakaj bi obremenili nekoga od prijateljev ali sorodnikov? Privoščite jim zabaven dan, skrbi pa tako prenesite drugam …
Jaz ti svetujem porocniangeli.si, sicer največ delajo poroke za tujce (rusi,angleži,..),vendar pa ti bodo z veseljem ustregli in naredili poroko cenovno ugodno in predvsem poroko, krej boš uživala ne pa skrbela in delala sama.Vsa poanta je v tem da oni imajo z izvajalci dogovorjene tako dobre cene, ki jih mi posamezniki ne moremo nikdar dobiti in rezultat je cenejša poroka in nič dela.Samo za info. pri njih boš dala da te pripelje helikopter na kraj poroke toliko kot bi dala sama za najem limuzine z šoferjem.
Lep pozdrav
Petra
Jaz po izkušnjah predlagam http://www.ilin-vu.si/ .
Delali so zame na poroki in sem bil zelo zadovoljen ker obvladajo stvar in še poceni so.
Zelo dobro izkušnjo imamo z organizatorko Sanjo Kosi. Je zelo korektna, se potrudi, pomaga pri tem, da za vsoto, za katero se dogovoriš, dobiš največ kar se da. Predvsem pa mi je všeč njen odnos do vsega, poroko pa prilagodi na pravljico, ki je zares pečat ženina in neveste..
Če koga zanima jo najde na http://www.sk-poroke.com
Veliko sreče mladim poročencem!
Midva sva vse organizirala sama. Nekaj nedelj sva si vzela čas in šla izbirat gostišče (med nama je bilo 130 km), ko sva šla na matični in k duhovniku je šel otrok z nama
Imela sva seznam kaj je potrebno narediti, se dogovoriti in potem črtala, ko je bila zadeva urejena. Mislim, da nama je kar dobro uspelo, če odmislim, da se je en kos žlahte spremenil v ledeno goro zaradi ne vem kakšnih zamer.
Midva sva se informativno zanimala in sva dobila dve ponudbi za 1500 EUR. Ne ravno majhen denar. Ampak, če se ti ne da ukvarjat z organizacijo… Za naju sva ugotovila, da je to čisto nepotrebna zadeva, ker imava precej jasno vizijo kaj hočeva. Poslat par emailom ponudnikom in se s kom dobit na kavi pa tudi ni problem. Organizatorja poroke bi priporočil paru, ki se mu s poroko ne ljubi ubadat in se več kot to kdaj se bodo poročili ne mislijo ukvarjat.
Prijeten dan želim novim mladoporočencoma.
Organiziramo poroke na ključ. In kaj to pomeni?
To pomeni, da pri naši organizaciji nimaste opravka z ničemer drugem, kot pa samo izbiro glasbenikov. Za vse ostalo poskrbimo mi seveda z vašim posvetovanjem. Za vse info prosim če kontaktirate na:
email [email protected] ali pa tel: 070/403-019
Lep pozdrav
Po naključju sem naletela na to stran, ne vem če je še aktualno. Midva sma za organizacijo poroke (poročla sva se februarja) najela:
LT EVENTS – http://www.lt-events.com
Ful prijazni in strokovni – še zdaj sem presrečna, da sem se odločila vložit nekaj denarja v to, ker nama sigurno ne bi uspelo organizirati na takem nivoju, če bi se sama lotla – tudi vsi sorodniki so bli čisto paf, fotografije pa so prelepe (jih imava razobešene po stanovanju). Upoštevali so vse najine želje, bilo je še lepše, kot sem si predstavljala, da je lahko, plus tega da so imeli dosti koristnih nasvetov in idej za stiliranje vsega. Jaz sem se pa lahko čisto posvetila mojemu dragemu in družini na dan D.
Vsem želim super poroko!