Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu orgazem

orgazem

Imam problem glede orgazma. Ni ga! Ko sem sama, ni problema, z moškim pa ga ni in ni. A je že imela katera tak problem? Kaj ste naredile?
Kar malo zavidam puncam, ki jim pride že npr. med samim spolnim odnosom, če so one zgoraj, jih fant draži itd. Vse to je meni fajn, ampak ni pa pike na i. 🙁

mogoče si preveč navajena samo na svoje dotike. poskusi tako, da ko boš naslednjič v akciji naj on počne točno tisto kar počneš ti sama s seboj. potem pa dalje….

vse kar lahko svetujem. in seveda – ne non stop razmišljat o tem, če in kdaj , oziroma zakaj ti spet ne bo prišlo.

mogoče se ti pa ne posveti dovolj? malo ga usmeri… v smislu, kakšna mora bit predigra, kunilingus…

---------- le vent nous portera...

Mogoče se fant ni pravilno lotil zadeve?

jest pa mislim, da nisi ti za to……

dej no..saj jih večina ne doživi…upssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

Kaj pa če ti sama dokončaš? Al ti je še nerodno pred fantom…..

razocaran…ni frigidnih žensk…so samo slabi ljubimci;)!
(če si po svojih izkušnjah pisal, potem se moraš zamislit:))

komu zaj ne pride….dedu ali pupi?…aaaaaaaaaaa

leta letijo - iščem stevardeso

Ja, in kdo je potem dober: ona, ki ga pripelje do vrhunca ali on, ki mu pride brez da bi njej prišlo!!!

http://vancka.moj-album.com/

aha, to sem že tudi poskusila in mi je prišlo, samo mi lepše oz. intenzivneje, ko sem čisto sama, sploh pa če gledam kak xxx film zraven.

Men je pa kul če se pupa in jaz gledava ko se sama…obdel…

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Mene pa to strašno zrajca,ko jo opazujem pri tem,ko ne zdržim več se pa strastno dol dava.

Odličen nasvet. Pri nas je pomagalo točno to.

New Report

Close