Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu orgazem

orgazem

Ga s partnerjem doživljate istočasno, prej ali kasneje?

Če ni istočasno, kako nadaljujete?

Seksate naprej (moški bolj težko), izvajate oralo, ročno, se do konca zadovoljite sami… ali pa obrnete hrbet in zaspite, partnerja pa klinc gleda? :)))

Kako dolgo ste s partnerjem ? … praviloma je namreč tako, da se take stvari ne obvladujejo pri novopečeni zvezi ampak po nekem času.

Pri nas je tako, da praviloma pride njej prej, ali pa ji sploh ne pride, le redko je potrebno potem zadovoljevat do konca z usti. Ok.. včasih oz. večkrat ona mene, ker ji je fu*ec prenehal pasat, pa me obdela do konca oralno.

Istočasno sva doživljala skoraj vse orgazme s prvo punco še v najstniških in zgodnjih dvajsetih letih. Trajalo je kake pol leta, da sva do tega prišla, bila je čisto neizkušena, ampak se je hitro, kvalitetno in z veseljem učila. Dejstvo je pa itak, da stvari, ki jih radi delamo, jih dobro delamo in se jih hitro naučimo. Skratka mam kar lepe spomine na tisto deklico, včasih se vprašam, zakaj sem tako zbežal od nje.

Moja današnja zveza je pač taka, da bi lagal, če bi rekel, da je seks vrhunski, zato je po mojem tudi iluzija, da bova kdaj doživljala vrhunce istočasno. Vmesne avanturice s fantastičnim seksom so bile pa tako kratkotrajne, da tudi ni čudno, da ni uspelo.

Kako pa pri vas?

Nama po več kot pol leta skupnega seksa uspe skoraj istočasno priti do orgazma. Najprej pridem jaz, čez kakšno minutko še on. Prej sva največkrat drug drugega zadovoljevala ročno ali oralno. Oba sva bila neizkušena, tako, da sva se pač sproti učila. Mislim, da je potreben trening, predvsem pa medsebojna ljubezen, da dovolj samo privlačnost. Tako jaz mislim.

juhuuuu jst mam takooo fajn tipa! ful se mava rada pa noro rada seksava pa oba sva isto pokvarjena 😉
orgazmi so al skupaj al posebej, sej ni važno, če men prej pride mi včasih še enkrat, njemu pa skoraj nikoli pred mano, če pa že pa pol takoj tud mene zrihta in to ga tako nakuri da se mu spet dvigne in gremo dalje. nisva še dolgo skupaj in mava še tolk stvari za sprobat 🙂

Hehe, daljšo zvezo imam tudi jaz. Oba sva v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerih istočasna, je pa vmes tudi nekaj takih, ko je kdo od naju za kakšno sekundo hitrejši 🙂 Pri ljubicah pa imam slabe izkušnje ker se v seksu dogaja ravno to kar si rekel; traja, da se vpelje… !

Blagor se vam.

mm, vidim da si odprl novo temo, ki je skoraj enaka moji. Doživljanje orgazma je bistvo vsakega seksa, če ti ga partner ne omogoči ko si ga želiš, si res lahko razočaran.

Tako kot si opisal vajin seks zgleda večkrat tudi pri nama. Včasih me vmes mine pa poskrbim le za njegovega. Ampak takrat se počutim kot sestra usmiljenka.

ja… in veš kaj je problem? Da se verjetno tudi on butasto počuti, če zraven ti nisi vzburjena in to delaš samo zaradi njega.

Ma… čudna so pota gospodova :))))

Ponavadi istočasno.Na začetku ni blo tak,tak da je pač on dobil svoje jaz pa ne:-)

Če ona ni vzburjena, jaz nemorem seksat, se pa kar dobro počutim, če me ob tem spravi do konca.

oooooo,kako lepo je videt da je moja punca zadovoljna z mano!!!
res se imava skupaj zeeeelo fajn in resnično uživava v seksu:)))
še toliko stavri bova poizkusila:)))))
komaj čakam!!!!njammmmmmmmm

New Report

Close