Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu orgazem, ki noče priti

orgazem, ki noče priti

Živjo!

Jaz bi pa nekaj vprašala.. Slabo leto imam že fanta in sem z njim spolno aktivna. Vedno se zelo trudi, samo da bi bilo meni lepo. saj mi je lepo, vendar pogrešam tisti opevani orgazem.
Samo pri enem položaju (jaz na vrhu) mi začne ful dogajat. Tudi on čuti, kako se ni krčijo mišice notr. vendar po parih sekundah norega doganja pa mine (se stopnjuje, vendar ne eksplodira)!!

prosim pomagajte.. kaj lahko še naredim da bo to prišlo?? Kakšen nasvet oziroma izkušnja?
Hvala, N.

Najprej se moraš naučit sama s sabo delat!
Svečka, prijetna glasba, sladke misli, pa roka na mucko… in boš ugotovila, kako to gre…. potem pa isto taktiko uporabi tudi, ko je fant zraven… malo si pomagaj s prsti, saj to ni greh…
Kaj pa njegovi prsti?
Pa njegova usta in njegov jezik?
Seks ni samo not in ven, seks je vse…. od poljubov naprej….
Pa javi, kako gre!

A veš, pri meni je bilo podobno. Leto je minilo, jaz pa brez!
Sama sem zadevo precej bolje obvladala….
Je pa res, da sem bila še mlada. Je bilo to? Ne vem, vsak drugače, verjetno.

A da me vidiš kasneje, ko se je enkrat začelo z orgazmi med spolnimi odnosi! ha ha, se moram kar režat. Ne veš, kako sem bila huda, če mi ni prišlo! In se je moral moj fant, kasneje moj mož potrudit. Ker sem mu rekla, da mi lahko in da ni problem. Zatorej, pomagaj mi!
Pa je! In sva bila oba zadovoljna/zadovoljena.

In zdaj mi pride uf, včasih tako hitro, da ne vem ali sem res tako tempirana nanj in on name ali kaj?

Po moje se moraš le sprostit. Kar pa morda ne gre tako hitr.
Srečno!

A celo smeješ se ko ti pride ljubica? Hm zanimivo, pa lepo tud…

Smejem se, ja KIR moj, je že tako. ne vedno. Včasih jokam vroče solze in ihtim….
Ti?

Oh kako lepa moraš šele bit ko ti prihaja!

Jaz? Nič od tega lepega. Hudo stokam in govorim perverznosti…

res je, izkušnje nekaj pomenijo, vsaj pri ženskah…lahk rečemo tud kilometrina…
položaj zgoraj je za žensko najboljši, da doživi orgazem…zakaj? ker lahko sama uravnava ritem, počne tako kot njej najbolj paše, se sama vodi…če se ti zdi, da hoče dragi preveč sodelovat, da te njegovo miganje moti, mu reci naj miruje…sprosti se in poskušaj ugotoviti, kje ti najbolj paše…če boš sedela (pravokotno) na njem si moraš pomagat sama (al pa on) z dodatnim draženjem šegija…lahko pa se tudi zlekneš nanj (kot on nate v misijonarcu), se oprimeš roba postelje, al kot da delaš sklece in se tako zleknjena na njem premikaš gor in dol, krožiš!!!v tem položaju se tvoj šegi sam drsa ob njegovo sramno kost in v kombinaciji s trdoto v tebi ti mora pridit!!!…dragi pa naj miruje in sama išči najboljši položaj…ujemi ritem in delaj samo zase…njega itak noro rajca že samo pogled na tvoje prsi, ki mu skačejo pred očmi…je pa za vsak orgazem potrebna vlažnost, ker se tako tvoje ustnice lepše razprejo, ga oklenejo in se vlažnost prenaša na vso spolovilo, tud šegija…poskusita na stolu in ti na njem, noge lahk nasloniš na prečko od stola in če dragi zleze mal nižje, z rito na rob stola, se tudi lahko delno zlekneš nanj…
kar se pa tiče misionarca, naj dragi leži med tvojimi nogami in se premika samo malo, bolj v bokih, zato, da ves čas draži tud tvoj šegi…
kombinirajta, iskreno se pogovarjajta, naj te poskusi najprej oralno zadovoljit…in pa obvezno!!! sama se igraj, s prstkom, raziskuj se, vklopi domišljijo…

lp

A je mogoče prehiter? Itak pa za moškega vsaka poza določa minimalen in maximalen čas do orgazma. Npr. od zadaj se seštevajo v glavnem sekunde do vrhunca, spredaj so že minute, pa če si še prikažemo med dogajanjem še kakšne grde stvari, službene težave itd. lahko zadevo precej upočasnimo in vam s tem dajemo čas za ustrezen zagon. 😉 Tako, da se mi zdi popolnoma vseeno ali ti kje ne prihaja in se s tem sploh nebi obremenjeval, če hočeš da ti pride ga pač obrneš in opraviš svoje.

Kako lepo pišeš….

Najraje mi pride, če je on na meni. In ker to veva, sprobava ostale položaje najprej, na koncu pa se vedno prevalim na hrbet…..
Ha ha, kako se tole prebere. Res pa je.

Ne, ti lepo takrat izgledaš draga, no tako mislim ..

Dobro to… Kaj, ko bi odprli svetovalnico? :-)))

Kaj, kako se prebere!? Prebere se zelo kurbiš. Vsaj jaz tako berem, ker mi domišljija dela 100 na uro. In konec je najbolj ljubeč ravno v misijonarcu.

(No, je pa tut res, da tak zaključek ne paše ravno vedno) 😉

Draga Helhi nič se ne ubadaj z orgazmom,ti samo fukaj in ne poslušaj teh kozlarij.

Pijem pusim i devojke rusim!

hahahaha!

Vaja dela mojstra…..več probaš, lažje bo….lp

zajebavaš???…

ni važno, lep dan vseeno…

Ne ljubic@ ljubka. Srečko se ne zajebava. Srečko se ne sme zajebavat! Sej to je greh, jebemti! Srečko je samo skočil izza prižnice in napisal ugotovitev. Zdaj pa leti v zakristijo, kjer se mora na brzino pripravit na nadaljnje aktivnosti. ;-))))))))))))))

(brez zamere Srečko, ampak vedno na kakega župnika pomislim, ko te preberem)

Kje pa ti danes skačeš okoli? Tudi v zakristiji?
Madona, danes pa niste skoraj nič napredli sem gor, nimam se s čim kratkočasit!!!!

mal preberi literaturo, mal poslusaj, se ozri okoli, ves koliko je zensk, ki nikoli ne dozivijo orgazma le s samim spolnim odnosom, vedno se mora dodatno še stimulirat z roko, drazenje ščegija ali da ga draži on, ali draženje še česa drugega…vedno v kombinaciji in zaradi tega, ni prav nič narobe s takimi ženskami, le tako pač je, različno doživljamo orgazme, ena ga samo vidi in je že na višku, ena ga doživlja samo v enih položajih, ene padajo v ekstaze, ene so hladne še po pol ure…ene ga ne doživijo celo nikoli…le kadar se same dražijo…sto ljudi, vsak po svoje.

Ne ubadaj se toliko s tem, raje porabi energijo, da ugotovis kaj ti najbolje paše in potem to prakticiraj, glavno je da ga doživiš, pa ni važno kako, kakšen je…naj bo lepo tebi..obema!

p.s. Če boš preveč obremenjena s tem, bo vse še slabše..saj je vse okej..le uživat..res uživat začni-začnita!

Pa še moja zgodba:

Jaz poskušam že 5 let…. na različne načine: sama, z literaturo, brez, s partnerjem, brez, tako in drugače, v vseh možnih položajih, upoštevala vse možne nasvete….

….in sem že čisto obupana, ker mi še nikoli ni prišlo. Sicer nimam nobenih zadržkov, slabih izkušenj ali česa podobnega, zaradi česar bi lahko bila zavrta… in neizmerno uzivam v telih zgodbicah, ki jih objavljate tu na tej spletni strani. Tako, da s tega vidika ne bi smelo biti nič narobe z mano. V bistvu pravzaprav verjamem, da sem sposobna doživeti orgazem, le sprašujem se, zakaj se mi tako izmika.

Oprosti, Helgi, če sem te prestrašila, saj to ni bil namen. Ti želim veliko sreče in veliko lepega med rjuhami.

Bi bila pa zelo vesela, če mi katera, ki je imel podobne težave, napiše, kako jihje rešla.

hm, morda bi šla do kakega strokovnjaka … če si res že vse poskusla …

morda pa je razlog ravno v tem, da preveč krčevito čakaš, prisluškuješ, kdaj te bo zajel tisti val???

glede na to, kako zelo prijetni so tisti občutki … na tvojem mestu ne bi odnehala

pri partnerju imaš podporo? … on ve za to?

Pride, pride, samo pravi akter mora biti zraven. Ne vem kako, zakaj, ampak, ko je bil ta, zgleda pogoj, izpolnjen, so se orgazmi začeli vrstiti. Tud jaz kar nekaj let nisem vedela, kako to izgleda. Moraš se pa prepustiti, “sodelavcu” zaupati. Na podlagi česa mu zaupaš, ti pa tud ne vem povedat. Enostavno se prepustiš. In tud je tko enostavno, kakor je napisano. Verjemi. Z nekom si lahko vse povesta, si zaupata, se na vseh področjih še pa še štekata, samo, vseeno mu zgleda podzavestno ne sprejmeš na tem področju. Ne vem zakaj. Tko, da, išči variante še naprej. Ne bom ti rekla, da varaj. Ali pa.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Punce oprostite izrazu ampak ve ste zabite da bol ne morete bit.Namesto da bi se fukale se obremenjujete z orgazmom.Ravno zato ga nimate ker se z tem prevč obremenjujete.Rajši delajte male slovenčke ne pa da se obremenjujete toliko z orgazmom.

Pijem pusim i devojke rusim!

Ja, partner seveda ve za te težave… kako ne bi… podporo imam, vendar pa se mi zdi, da se je tudi on že ohladil ob vsem tem…

Poskusila sem vse možne načine igranja s sabo in veliko s partnerjem… verjetno pa bom morala malce pokukati še v svet erotičnih pripomočkov.

Verjetno je delno razlog tudi v tem, da preveč razmišljam, al bo ali ne bo in potem nisem tako sproščena, kot bi morala biti. In tega se je seveda najtežje otresti.

Glede strokovnjakov pa je tako, da ne vem, če v SLo.sploh obstajajo seksologi. Raznorazni partnerski svetovalci pa bodo svetovali le, da naj se samozadovoljujem in poskusam sama, dokler mi ne pride… ampak to ne gre.

New Report

Close