Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orgazem med športnimi aktivnostmi

Orgazem med športnimi aktivnostmi

Ko sem videl ta video na youtube, sem vedel, da moram vprašati vas, spoštovane punce in ženske na tem forumu.

Ali je možno, da ženska doživi orgazem med športnimi aktivnostmi?

Ali se je že kateri kdaj to zgodilo, da je nehote in nepričakovano doživela pravi orgazem npr. med vadbo v fitnesu, na jogi, na pilatesu, med tekom, med kolesarjenjem ali npr med gospodinjskimi opravili ali pa kako drugače in kaj točno se je zgodilo.

Prosim za sigurne in točne odgovore brez heca, saj je tema resna in zanimiva. Od danes naprej bom natančno opazoval vse ženske obiskovalke fitnesa.

.http://youtube.com/post/UgkxhMhFC6u3W4kFGL0KbH2EvGcIZXk5_S3O?si=qU17X0LGSV2MOGXv

Jaz bi tebe takoj poslala ploščice polagat ali police zlagat v Mercatorju. Pa doživiš svojevrsten orgazem. To bo delavska ejakulacija.

Ce se prevec ob kaksno stvar drgne verjetno lahko. Pojdi v fitnes povohaj vsako stango ce disi po ribah potem ji je prislo 🤣😁

Na peciklu ja. Zato pa moramo imeti plenice

Še največ je tega pri jezdenju.

Odgovor na objavo uporabnika
xpress, 06.04.2025 ob 18:17

Ce se prevec ob kaksno stvar drgne verjetno lahko. Pojdi v fitnes povohaj vsako stango ce disi po ribah potem ji je prislo 🤣😁

Ne, to je samo znak, da je baba pra.sica, ki se ne umiva po f**ku. Ta vonj pride od moškega mu*****a in nesnažne  finke.

Konjeniški klub, 06.04.2025 ob 18:20

Še največ je tega pri jezdenju.

Sem ravno hotela napisat, kerjaham in me to sprašunejo, da ni res. Sori, pač jaham že celo življenje in ni res in tisti, ki to trdite in sprašujete, ste debili.

Obstaja pa bolezen ko ves čas doživljaš orgazme kar tako na suho. In ni fajn.

Edino mogoče na kolesu , če je ženska tako senzitivna na ščegetavčku, ker se drgne ob sedež. Drugače pa ne. Jaz sem bolj vaginalno senzitivna

Da se ga tudi doživeti če imas med tekom v vagini kroglice….

Štajerska1972, 06.04.2025 ob 22:20

Da se ga tudi doživeti če imas med tekom v vagini kroglice….

Res je , tudi z vaginalnimi kroglicami se ga da doživeti

Grenivka422, 06.04.2025 ob 18:15

Jaz bi tebe takoj poslala ploščice polagat ali police zlagat v Mercatorju. Pa doživiš svojevrsten orgazem. To bo delavska ejakulacija.

Hahahaha

športni orgazem, 06.04.2025 ob 18:06

Ko sem videl ta video na youtube, sem vedel, da moram vprašati vas, spoštovane punce in ženske na tem forumu.

Ali je možno, da ženska doživi orgazem med športnimi aktivnostmi?

Ali se je že kateri kdaj to zgodilo, da je nehote in nepričakovano doživela pravi orgazem npr. med vadbo v fitnesu, na jogi, na pilatesu, med tekom, med kolesarjenjem ali npr med gospodinjskimi opravili ali pa kako drugače in kaj točno se je zgodilo.

Prosim za sigurne in točne odgovore brez heca, saj je tema resna in zanimiva. Od danes naprej bom natančno opazoval vse ženske obiskovalke fitnesa.

Hahahahaha…tema je resna…MALO  MORGEN…hinavec!

Ne vem za druge, ampak jaz zase lahko rečem, da ga lahko dozivim zelo hitro, v bustvu večkrat kar prehitro… lahko ga dozivim brez dotikanja in tudi če samo razmisljam o kaksni prijetni situaciji ali ce imam opravka s kaksnim privlacnim moškim, o katerem potem fantaziram … seveda se kontroliram, da v javnosti ne začnem stokat, ampak občutek o pa lahko dobim. Mi je nepredstavljivo, ko berem, da ga nekdo ne more doživet ali da se mora zelo trudit za to.

Zdaj mi je jasno, zakaj so ene ženske v zrelih letih stalno na biciklu, dede pa zavračajo kot, da so kužni🙃🫣

Od bicikla ne zanosiš.

Janja131, 07.04.2025 ob 16:14

Od bicikla ne zanosiš.

Pa še na ketno ga daš, ko prideš pred blok🤣

Sukimochi, 07.04.2025 ob 09:13

Ne vem za druge, ampak jaz zase lahko rečem, da ga lahko dozivim zelo hitro, v bustvu večkrat kar prehitro… lahko ga dozivim brez dotikanja in tudi če samo razmisljam o kaksni prijetni situaciji ali ce imam opravka s kaksnim privlacnim moškim, o katerem potem fantaziram … seveda se kontroliram, da v javnosti ne začnem stokat, ampak občutek o pa lahko dobim. Mi je nepredstavljivo, ko berem, da ga nekdo ne more doživet ali da se mora zelo trudit za to.

Brez dotikanja, ne verjamem.

Ja pa ne verjemi, jaz sem za sebe napisala

Sukimochi, 07.04.2025 ob 18:15

Ja pa ne verjemi, jaz sem za sebe napisala

Torej imaš neke vrste supermoč. Pa to ne moti v vsakdanjem življenju?

Edino, 06.04.2025 ob 22:12

Edino mogoče na kolesu , če je ženska tako senzitivna na ščegetavčku, ker se drgne ob sedež. Drugače pa ne. Jaz sem bolj vaginalno senzitivna

Pa saj ni ščegetavček na riti, da se drgne sedeža.

Ne.

To je spet nek mit, ki ga prodajajo moški in mogoče še kakšna v resnici bolna in frigidna ženska, da dvigne branje njenih kolumen (Pešutova žena, na primer).

Je bil pa nekoč na SLO1 (kje pa drugje) en ekstremno beden in butast film, mislim da španski, ko je zgodba šla v smer da neka mlada punca med tekom doživlja orgazme in posledično je tista punca zelo rada tekla  😀 .

Jasno da se kaj tako neumnega spomnijo samo razni evropski luzerski režiserji, ki potem svoja jajca predstavljajo na raznih brezveznih festivalih in čakajo na kakšno nagrado.  To so filmi za našega strokovnjaka filma Kokoši, ta ploska vsaki negledljivi driski, ki se vrti po teh obskurnih festivalih.

Skratka, brez veze.

A se zajeb….? Mene med kolesarjenjemn kvečjemu boli, po kakšnih 70 km moram s kolesa, ker od bolečin ne morem več, vi pa o orgazmu? Fak!

niti pod razno, 07.04.2025 ob 19:47

Ne.

To je spet nek mit, ki ga prodajajo moški in mogoče še kakšna v resnici bolna in frigidna ženska, da dvigne branje njenih kolumen (Pešutova žena, na primer).

Je bil pa nekoč na SLO1 (kje pa drugje) en ekstremno beden in butast film, mislim da španski, ko je zgodba šla v smer da neka mlada punca med tekom doživlja orgazme in posledično je tista punca zelo rada tekla  😀 .

Jasno da se kaj tako neumnega spomnijo samo razni evropski luzerski režiserji, ki potem svoja jajca predstavljajo na raznih brezveznih festivalih in čakajo na kakšno nagrado.  To so filmi za našega strokovnjaka filma Kokoši, ta ploska vsaki negledljivi driski, ki se vrti po teh obskurnih festivalih.

Skratka, brez veze.

Skratka, …run Forrest, run!!!

lily6, 07.04.2025 ob 19:31

Pa saj ni ščegetavček na riti, da se drgne sedeža.

Ce spremeniš lego na sedežu kolesa, te draži po ščegetavčku. Ne doživim orgazma, ne pa zna vzburiti . Ali  pa da daš vaginalne kroglice, ki jih imaš v nožnici med sedenjem, to tudi vzburi, ker so tresljaji. To je odlična predigra za večer s partnerjem

New Report

Close