Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orgazem med športnimi aktivnostmi

Orgazem med športnimi aktivnostmi

Odgovor na objavo uporabnika
Edino, 07.04.2025 ob 20:33

lily6, 07.04.2025 ob 19:31

Edino, 06.04.2025 ob 22:12

Edino mogoče na kolesu , če je ženska tako senzitivna na ščegetavčku, ker se drgne ob sedež. Drugače pa ne. Jaz sem bolj vaginalno senzitivna

Pa saj ni ščegetavček na riti, da se drgne sedeža.

Ce spremeniš lego na sedežu kolesa, te draži po ščegetavčku. Ne doživim orgazma, ne pa zna vzburiti . Ali  pa da daš vaginalne kroglice, ki jih imaš v nožnici med sedenjem, to tudi vzburi, ker so tresljaji. To je odlična predigra za večer s partnerjem

Daj revše, zdrkaj si svoj pimpek in daj že mir na forumu.  Nadležen si s svojimi idiotskimi fukotožnimi temami, veš to?

Ta ki piše o kroglicah med aktivnostjo, je psihopat! Kvečjemu pride lahko do poškodb sluznice in za nateg in vnetje mišic vagine. Ali pa do krča, da še ven ne spravi. Pišete pa vseh vrst svinjarij tu.

Goba905, 07.04.2025 ob 19:01

Sukimochi, 07.04.2025 ob 18:15

Ja pa ne verjemi, jaz sem za sebe napisala

Torej imaš neke vrste supermoč. Pa to ne moti v vsakdanjem življenju?

Saj po mojem marsikatera tako lahko doživi o? Meni je to nekaj vsakdanjega in prijetnega in me ne moti, edino če sluzbeno sodelujem s kakšnim ki mi je zelo privlačen, mi potem misli zelo medejo razum ☺️

Sukimochi, 08.04.2025 ob 04:56

Saj po mojem marsikatera tako lahko doživi o? Meni je to nekaj vsakdanjega in prijetnega in me ne moti, edino če sluzbeno sodelujem s kakšnim ki mi je zelo privlačen, mi potem misli zelo medejo razum ☺️

Ja, lahko ga, ampak ne na tak način. Temu, kar ti (zase) opisuješ, bi se reklo hipersenzibilnost.

Ti pa res nimaš pojma!

Poškodba, 08.04.2025 ob 00:08

Ta ki piše o kroglicah med aktivnostjo, je psihopat! Kvečjemu pride lahko do poškodb sluznice in za nateg in vnetje mišic vagine. Ali pa do krča, da še ven ne spravi. Pišete pa vseh vrst svinjarij tu.

Kroglice so odlična vadba za okrepitev vaginalnih mišic in posledično preprečiš inkontinenco!

To so zunanji orgazmi,no notranji je pa cisto niki drugega.

Sukimochi, 07.04.2025 ob 09:13

Ne vem za druge, ampak jaz zase lahko rečem, da ga lahko dozivim zelo hitro, v bustvu večkrat kar prehitro… lahko ga dozivim brez dotikanja in tudi če samo razmisljam o kaksni prijetni situaciji ali ce imam opravka s kaksnim privlacnim moškim, o katerem potem fantaziram … seveda se kontroliram, da v javnosti ne začnem stokat, ampak občutek o pa lahko dobim. Mi je nepredstavljivo, ko berem, da ga nekdo ne more doživet ali da se mora zelo trudit za to.

Tebe bi jaz rad srečal…in sprobal 😝😝😝

Nisem tako izkušena, da bi si lahko predstavljala, kako pogosta je ta sposobnost 😆 Možu je to sicer všeč, ker se ne rabi skoraj nič matrat, hkrati pa dostikrat reče, da je včasih kar malo preveč  😂

New Report

Close