Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orgazem Saše Petek ob smrti papeža Frančiška

Orgazem Saše Petek ob smrti papeža Frančiška

Nora baba, ni kaj. A ni ravno njen dedec crknu zaradi kovida, za katerega je trdila da ne obstaja?

Karma, Saša, karma…hi hi.

Odgovor na objavo uporabnika
nora baba, 23.04.2025 ob 12:55

Nora baba, ni kaj. A ni ravno njen dedec crknu zaradi kovida, za katerega je trdila da ne obstaja?

Karma, Saša, karma…hi hi.

Bedak. Saša Petek, Sabina Senčar in Anica Bidar so najbolj kompetentne in inteligentne ženske v Sloveniji. Če bi one vodile Slovenijo, bi bilo vse drugače.

A je ta babura še vedno na prostosti, kaj je pri nas res vse dovoljeno ?

Eh, njo motijo vsi in vse, kar se zgodi. Gasilci, policisti, športniki. Vedno lapa o temu, kako ji nekdo odžira davkoplačevalski denar. Me prav zanima, koliko davkov je doslej sama plačala.

Ni več možnosti zdravljenja zato jo pustijo pri miru. Potem pa spremljajo njene sledilce, ker se norci vedno zavohajo med sabo!

https://www.facebook.com/groups/slovenijazmore/posts/1422430128440606/

S!aška, mož ti je naredil samoubistvo s kovidom

Novinarska golazen se maščuje, ker je golazen novinarska širila laži o covid strupenih zvarkih, Saša Petek pa je golazen zločinsko razkrinkala.

Njo je karma že v naprej počila, samo poglejte jo kako je grda, obraz je odsev duše pravijo, meni vsi govorijo da sem vsaj 10 let mlajši kot dejansko sem, enako  moja žena, tudi ona je žrebcem še kako apetitna kljub 55 letom.

400 000 bedakov na 470 000 podlage, 23.04.2025 ob 13:20

Njo je karma že v naprej počila, samo poglejte jo kako je grda, obraz je odsev duše pravijo, meni vsi govorijo da sem vsaj 10 let mlajši kot dejansko sem, enako  moja žena, tudi ona je žrebcem še kako apetitna kljub 55 letom.

O moj bog… Zmešano ščene… A ti to prav ponujaš svojo staro babo 55 drugim fukačem ki jih oklicuješ za žrebce?

Ti si lih tok fukjen ko una Petkova

Koki🏍🐦‍⬛🍄🏍, 23.04.2025 ob 13:27

O moj bog… Zmešano ščene… A ti to prav ponujaš svojo staro babo 55 drugim fukačem ki jih oklicuješ za žrebce?

Ti si lih tok fukjen ko una Petkova

takoj ko se javita zmešani robi in ritopik kura vemo, da smo na pravi poti. pa še utrgani anica ter saša, pa je vse na kupu.

…una  anticepilka  “kje ste gnide”   ?😁      A njen desc je umru? Zarad kovida ?   Kdaj?

opa232, 23.04.2025 ob 13:52

takoj ko se javita zmešani robi in ritopik kura vemo, da smo na pravi poti. pa še utrgani anica ter saša, pa je vse na kupu.

Kot da kdo verjame, da to jaz pišem. Pa saj se čisto drugače izraža kot jaz.

😄😄 tole moram podeliti z vami: omenjena mi je popolnoma neznana, zato sem jo šla iskat po internetu. FB nimam, zato se mi tudi ne prikaže njen profil. Samo javno dostopne fotografije in nekaj udarnih zapisov.

Kliknem spodaj na izobrazbo- podatka NI MOGOČE PRIKAZATI… 🤣😄

Sem pravilno sklepala glede na  stereotipno barvo las, zakaj podatka ni mogoče prikazati? 😉

Pa četudi bi omenjena imela tri doktorate… Takim res kdo sledi in omogoča zaslužek?

monovka, 23.04.2025 ob 14:55

😄😄 tole moram podeliti z vami: omenjena mi je popolnoma neznana, zato sem jo šla iskat po internetu. FB nimam, zato se mi tudi ne prikaže njen profil. Samo javno dostopne fotografije in nekaj udarnih zapisov.

Kliknem spodaj na izobrazbo- podatka NI MOGOČE PRIKAZATI… 🤣😄

Sem pravilno sklepala glede na  stereotipno barvo las, zakaj podatka ni mogoče prikazati? 😉

Pa četudi bi omenjena imela tri doktorate… Takim res kdo sledi in omogoča zaslužek?

https://www.metropolitan.si/novice/slovenija/papez-francisek-smrt-sasa-petek-komentarji-objave-facebook/?utm_source=https://www.metropolitan.si&utm_campaign=popularity

https://www.metropolitan.si/novice/slovenija/papez-francisek-smrt-sasa-petek-komentarji-objave-facebook/?utm_source=https://www.metropolitan.si&utm_campaign=popularity

Julij Cezar, 23.04.2025 ob 12:59

Bedak. Saša Petek, Sabina Senčar in Anica Bidar so najbolj kompetentne in inteligentne ženske v Sloveniji. Če bi one vodile Slovenijo, bi bilo vse drugače.

Slovenije celo te tri retardirane od rojstva in danes tudi še dementne kokoši ne bi mogle  veliko bolj zasrati kot je že.

v bistvu ima ženska prav. papež je podpiral in reklamiral cepljenje, ki je dokazano eden vecjih zajebov zadnjih 100 let. ko sem to videla jaz, sem bila tudi zgrozena nad njim. še mi je takrat kar konkretno zastal.

ne spremljam redno nobene od treh omenjenih s strani đulija. Sam to sašo sm pa gledala tist, ko je o mlečnih zobeh zlapala ven. Omg. Sam ja tk je to, če lajaš v enak rog trdnost argumentov ni pomembna. Sam da je enak rog pa si ok. Več kot očitno je ob vseh doktoratih njena spominska kartica zbrisala kakšn je filing mlečnga zoba. Pol pa se ta robi o razkrinkanju.. ah joj. 😵‍💫🤷😆

v bistvu, 23.04.2025 ob 18:11

v bistvu ima ženska prav. papež je podpiral in reklamiral cepljenje, ki je dokazano eden vecjih zajebov zadnjih 100 let. ko sem to videla jaz, sem bila tudi zgrozena nad njim. še mi je takrat kar konkretno zastal.

Ahhhhhh, kako ste že vpili da bomo vsi  cepljeni pokrepali do konca leta pa ne 24 , 2020, kako da smo še vedno živi ?

Povejte mi če bodo res naredili mrna cepiva proti raku, bostre raje vzele špiko ali šle na obsevanje, opercije in vse kar zraven paše ?

Jaz pa težko razumem, zakaj je to butasto cepljenje komu še vedno aktualno in vredno vznemirjanja. Kdor se je cepil, se pač je, kdor se ni, pa se pač ni. Eni in drugi vemo zase, zakaj da ali ne, pa mir. Je res treba toliko žolča za nekaj, kar je mimo? Nimate nobenih drugih skrbi? Potem ste res srečni ljudje.

monovka, 23.04.2025 ob 20:09

Jaz pa težko razumem, zakaj je to butasto cepljenje komu še vedno aktualno in vredno vznemirjanja. Kdor se je cepil, se pač je, kdor se ni, pa se pač ni. Eni in drugi vemo zase, zakaj da ali ne, pa mir. Je res treba toliko žolča za nekaj, kar je mimo? Nimate nobenih drugih skrbi? Potem ste res srečni ljudje.

Enim to ni “mimo” ampak začetek nekaj brutalnejšega. Tako da mirno sprejmi njihovo vsebino in je😉 če ti je res mar za tezo eni tako drugi drugače.

crazyfrog, 23.04.2025 ob 20:11

Enim to ni “mimo” ampak začetek nekaj brutalnejšega. Tako da mirno sprejmi njihovo vsebino in je😉 če ti je res mar za tezo eni tako drugi drugače.

😄 saj sprejemam. Zapisala sem le, da se čudim. Ne le temu o cepljenju, ampak vsakemu pogrevanju minulih zablod.

Živi se za naprej, ne pa v rikverc. Ali? Če je bilo prav, je super. Če je bilo narobe, si je vredno za naslednjič narediti koristen povzetek lekcije.
Za nazaj spremeniti se pa ne da. Čemu torej služi pogrevati stare župe? Je kaj bolje potem? Se je kdo odločil narobe in bi se zdaj drugače, pa ga zdaj to jezi? Hja, se pač naj nauči naslednjič misliti in odločati bolje. Saj to se učimo od življenja.

monovka, 23.04.2025 ob 20:21

😄 saj sprejemam. Zapisala sem le, da se čudim. Ne le temu o cepljenju, ampak vsakemu pogrevanju minulih zablod.

Živi se za naprej, ne pa v rikverc. Ali? Če je bilo prav, je super. Če je bilo narobe, si je vredno za naslednjič narediti koristen povzetek lekcije.
Za nazaj spremeniti se pa ne da. Čemu torej služi pogrevati stare župe? Je kaj bolje potem? Se je kdo odločil narobe in bi se zdaj drugače, pa ga zdaj to jezi? Hja, se pač naj nauči naslednjič misliti in odločati bolje. Saj to se učimo od življenja.

Ja ampak se ne učiš s pozabo. In ja juha je večkrat pogreta boljša😆 ni še konec ne to začetek jee.. a poznaš ta komad od.. game over al keri so že bli haha

Zato je aktualno in pomembno, ker ga ni konec moj vnuk ni v vrtcu zato, ker ni cepljen Ne vemo niti, ce bo šel v šolo. Star je 4 leta, nikoli do sedaj bil bolan. Kapiras?

V srednji šoli morajo učenci obvezno prinesti cepilno knjižico, se pri 18 jih cepljajo.

Greš delat v DSO kot negovalka, te silijo v cepljenj za hepatitis b.

Siljenju s cepivi ni konca.  Potem pa ravno danes vidim v trgovini. dvojca, stara cca 9, 10 let. oba defektna, se prav vidi da sta okvarjena. in moja prijateljica ima tudi dvojčka, stara sicer šele 5 let, ampak so jo v vrtcu prosili naj ju ima doma, ker sta nemogoča. defektna, pokvarjena. ampak cepljena po predpisih.

kako misliš da naj še to pozabi?

ljudje so izgubljali službe, pojdejta so propadala, ostali so brez strehe nad glavo, ker niso mogli plačati kreditov?  otroci imajo uničenih 3 leta šolanja. Kako naj se to pozabi, kaj naj se pozabi? to, da me je xy sredi trgovine zmerjal s prekleto prasico, ker nisem imela maske? to, da so mojega prijatelja na policiji najprej oglobili s 400 EUR, ker ni imel mask, čeprav je oni tudi niso imeli, potem pa so ga šele obravnavali? to, da svojci niso smeli na obisk k svojim v bolnice, da so stari umirali sami in nemočni? pa a ti sploh veš kaj vse se je dogajalo? nikoli se to ne sme pozabiti. Sploh to kako malo je treba, da ti xy pljune v obraz, da se bojiš za svoj life če greš po gozdu brez maske …

crazyfrog, 23.04.2025 ob 20:25

Ja ampak se ne učiš s pozabo. In ja juha je večkrat pogreta boljša😆 ni še konec ne to začetek jee.. a poznaš ta komad od.. game over al keri so že bli haha

Poznam. Moram glede na število predvajanj po radiu 😄

Večkrat pogret pa golaž ali segedin poseka vsako juho 😄

V mojih mladih letih je prišla kontracepcija v tabletkah, ki se zdaj po 30 -40 letih izkazuje s stranskimi učinki, o katerih takrat nismo vedeli nič. Pa je vsaj polovica žensk bila na tabletkah… kaj bi zdaj pomagalo za nazaj na nekoga kazati s prstom?

Hitro razvita MRNA cepiva so bila in so še za moj okus pač podoben pojav. Dolgoročni učinki se bodo nekega dne verjetno pokazali.  Meni je pač logično, da vsak vnos nečesa umetnega v telo mora tudi nekaj povzročiti. Saj zato pa imamo možnost izbire po svoji presoji.

Da pa z gonjo za kapitalom mimogrede nosimo vase in nase tudi škodo, je pa tudi jasno vsakomur, ali ne? Z bentenjem se ta škoda nič ne zmanjša. Je pač treba naslednjič bolj tehtno sprejemati odločitve, da se morda izognemo dodatnim težavam.

Večno pa itak ne bomo živeli, nekaj nas mora spraviti pod rušo. Si predstavljaš, kako grozno bi šele bilo umreti čisto zdrav? 😉

New Report

Close