Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Orgazem

Orgazem

Pri katerih letih ženka in ali moški biološko nista več sposobna doživeti orgazma? Kakšna so vaša mnenja, prosim?

Pri 28, ko so mi odpovedale ledvice. Kasneje se je to po boljšalo, pa so se po 30-tem pojavile težave s srcem in smo končali s tem.

Danes sem 38 in že deset let ne vem kaj je seks.

Jaz sem mislil bolj na starost. Ker pari pri določenih letih prenehajo s spolnimi odnosi, čeprav sem prepričan, da je njihovo telo takrat še sposobno sproducirati orgazem. Vsaj moško, po mojih opažanjih.
Sam sem star 60 let in z lahkoto doživim orgazem, če gledam mlado dekle na internetu. Nikakor pa ne zmorem erekcije ob 57 let stari ženi, niti me ne mika spolni odnos z njo, čeprav sva prej imela razgibano spolno življenje.
Tako se zelo dobro spominjam najinega prvega seksa in tudi najinega zadnjega. Včasih si ogledujem njene gole fotografije, ki sva jih naredila pri njenih 22tih. Če bi bila taka danes, seveda ne bi bilo nobene težave s tem.
Dvomim, da bova še kdaj poizkusila. Naj imam (imava) zaradi tega slabo vest?
Prav tako je na netu ogromno podatkov o prvem spolnem odnosu in v kakšnem starostnem obdobju se dogodijo, nič pa ne najdem o zadnjem. Osebno mislim, da je zadnji spolni odnos v življenju prav tako pomemben kot prvi …
Zagotovo je na tem forumu veliko ljudi, ki so prenehali s spolnimi odnosi, pa me zanimajo njihova mnenja o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close